Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KLİMA SORUNU...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35586
Tarih: 16 Eylül 2025 Saat 10:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: KLİMA SORUNU...
Mesajı Yazan: toprak83
Konu: KLİMA SORUNU...
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 09:39
2006 model pejo 206 x-design aracım kliması yeteri kadar sogutmuyor...fanında hiçbir sıkıntı yok ama soguk üflemiyor normal fan daha soguk üflüo...sıkıntı ne olabilir arkadaşlar daha önce başına gelen bilgisi olan varmı? ortalama ne kadar maaliyeti olur bana???

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 10:00
polen fıltresını degıstır ve klıma gazını kontrol ettır

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesajı Yazan: SEZGIN72
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 10:02
Merhaba Toprak83;

Aynı araçtan benimde var. Aynı sorum geçenlerde bende oldu.

Bosch Servisi'ne gittim. İçerde 220 gr gaz kalmış.

700 gr R134a bastılar, polen filitresini değiştirdiler. Hepsi 70 TL. Şimdi gayet iyi çalışıyor...

Kolay Gelsin...

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 10:06
teşekürler öğle arası aracımı götürcem bakalm sorun neymiş???

Mesajı Yazan: suppor
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 17:01
Keske bi bastirmadan once kacak varmi die kontrol ettirseydin benimkinde varmis ama nerden baktirmadim adam petek degiscek bunlarda kronik deginde bakmadan kactim ordan ins. Yaz bitmeden gazin bitmez

Mesajı Yazan: captain_b5
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 18:35
Orjinalini yazan: suppor suppor Yazdı:

Keske bi bastirmadan once kacak varmi die kontrol ettirseydin benimkinde varmis ama nerden baktirmadim adam petek degiscek bunlarda kronik deginde bakmadan kactim ordan ins. Yaz bitmeden gazin bitmez

Aynı sorun bendede var geçen yıl gaz bastırdım şimdi yine gazı bitmiş. Bende kesin kaçak olduğunu düşünüyorum bir yıl içinde yeni doldurulan gaz biter mi?

-------------
2004-X-Line 1.4HDi

Mesajı Yazan: SEZGIN72
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 08:36
Gazı doldururlarken, gazı dolduran cihaz vakum testi yapıyor zaten. Eğer kaçak varsa orada belli oluyor...
O durumda da zaten size kaçak var diye söylüyorlar. Ondan sonra doldurup, doldurmamak size kalmış.

Eğer o test sonucu OK vermezse; renkli sıvı ile kaçak testi kaçağın yerini tesbit etmek için yapılıyor...

Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 09:06
usta iyi bi ustaydı...gaz basmadan önce kaçak tespit etti...boruda kaçak vardı saolsn çok ugrastı sökmek baya zorladı...orjinalinin 300 tl oldunu ama sanayide ek yaptırabileceğimi söyledi ve dediğini 20 tl ye yaptırdım...sonra tekrar yerine taktı uzun ugrasla ve 1 kg yakın gaz bastı şimdi süper sogutuo...gaz basımına 50 tl demişti ama iş deyişince 100 tl çıktı hesap açıkcası bu parayıda hak etti...yani benim arabanın klimasının 120 tl ye ihtiyacı varmış:) ama değer adana gibi bi yerde...

Mesajı Yazan: okaNStarss
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 09:51
değmezmi adana yanıyoruz hava kapalı ama baskın hava var yağmur yağsa ne var :)

-------------
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg   
Kum Gri

Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 10:52
yagmur çok yagdı artık yagmaz dostum...:)

Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 10:55
yagan yağmurda yüzdük aslanımın altı tamamen tertemiz oldu suyun yıkamadıgı yer kalmadı :)

-------------
Kum Gri

Mesajı Yazan: suppor
Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 16:31
Orjinalini yazan: captain_b5 captain_b5 Yazdı:

Aynı sorun bendede var geçen yıl gaz bastırdım şimdi yine gazı bitmiş. Bende kesin kaçak olduğunu düşünüyorum bir yıl içinde yeni doldurulan gaz biter mi?

usta bence seninde kacak var 1 senede gazmi biter iyi dayanmis sana gecen yaz usta bana istersen basariz ama yazi cikarirmi cikarmazmi bisiy diyemem dedi kacagin nerden oldugunada bakmadi tamir yanlisi degildi direk parca degistiriyodu 300 tl diyonce kacmistim 100 120 civari tutsa yaptirirdim ben bugun bursa sicaginda artik isikta beklerken fanlari actim o bile soguk geldi o sicakta :))

Mesaj Tarihi: 18 Haziran 2014 Saat 16:51

Orjinalini yazan: captain_b5 captain_b5 Yazdı:

usta bence seninde kacak var 1 senede gazmi biter iyi dayanmis sana gecen yaz usta bana istersen basariz ama yazi cikarirmi cikarmazmi bisiy diyemem dedi kacagin nerden oldugunada bakmadi tamir yanlisi degildi direk parca degistiriyodu 300 tl diyonce kacmistim 100 120 civari tutsa yaptirirdim ben bugun bursa sicaginda artik isikta beklerken fanlari actim o bile soguk geldi o sicakta :))

arkadaşa katılıyorum pederda toyota var (ben aracımı yeni aldım klima ile sıkıntı yok) 7 senedir biniyor klimada çalışıyor ama daha gazla alakalı sıkıntı olmadı okadar kolay gitmemesi lazım.

-------------
Kum Gri

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net