![]() |
|
klima yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 Saat 01:39 |
selamlar ... klima gazını yeni batırdım kaçak testıde yapıldı kaçak yok. fakat klima devreye girmiyor arkadaşlar bilgisi olan varsa yardım edebilirmi. torpido altındaki biaparattan bahsedilmiş onada baktım ama sökemediğim için kaldı öyle.
![]() |
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba ne ? Kaç model ? Ne zaman farkına vardığınız bu durumun ? Biraz detaylandırsanız ?
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
evet haklısın araba 206 roland garros 2000 model klimayı açtığımda öndeki fan devreye girmiyor. büyük ihtimalle kompresöre elektirikte gelmiyor kompresör sağlam gazda var ne zaman farkettim tabi gaz doldurunca.
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
hocam aynı sıkıntı şuan bende de var iyi bir usta buldum ankara da , klima basıncını falan ölçü sağlam dedi kaçak falan yok dedi araştırmalarının sonucunda klimaya giden tesisat da da problem olmadığını söyledi , klima kompresörüne direk aküden elektirik verince çalıştırdı. yani anlıyacağın bsi beyni denen motorun sağ tarafından kalan sigorta kutusunun içindeki roleden sanırım elektirik gitmiyor. sigortası sağlam olduğu halde şimdi müsait bir zamanda gidip bsi nin içini açtırıp rolesini değiştirteceğim ankara da isen görüşelim
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
iyi ustaymis hocam gittign bazi ustalar sorunu cozene kadar kurcalamadik yer kalmiyor
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Klima gazının basınç sensörü hatalı ölçüm yaparsa yine kompresör devreye girmez. Bu sensör çift yönlü ölçüm yapıyor. Sadece eksik değil fazla basınç olduğu zamanda devreye sokmuyor klimayi.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Benim eski arabadan hatırlıyorum ufacık bir temassızlık varmış kablolarda ondan dolayı klima aklına estikçe çalışıyordu. Önce kablolarını jacklerini kontrol ettirin ondan sonra pahalı parçalara baktırın derim. Kompresöre elektrik gelmiyor belli, ama neden...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |