![]() |
|
LPG ÖNERİSİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
toprak83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 09:20 |
arkadaşlar aranızda yeniyim...pejo 206 1.4 75 aracıma lpg düşünüorm hangisini tavsiye edersiniz..? cangazı önerdiler kullanan memnun olan varmı yardımcı olursanız sevinirin...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz pahalıdır ama lovato tavsiye ederim
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Eğer montajı yapan ustan iyi ise ve işçliğine güveniyorsan LPG markasının bence bir önemi yok.
Bende Atiker var 1 yıldır kullanıyorum bir kez bile şikayetim olmadı.. Burda markadan öte usta seçmek gerekiyor.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
toprak83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
LOVATO 1400 TL FİYAT.CANGAZ 800 TL CANGAZ OBD 1250 TL...
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Aracimda atiker marka var ve benden onceki sahibi 40 bin km lpg ile binmis bende 5 bin km dir biniyorum ve herhangi bir sıkıntı yok su anda herkesin dedigi gibi usta onemli bence markalar uretildikten sonra TSE belgesini almai icin belirli standartlari yakalamak zorunda ve hepsi makineler birligi odasindan(yada baska bir oda adini tak bilmiyorum) onaydan geciyor o yuzden iscilik onemli
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
katılıyorum işçilik markadan daha önemli kesinlikle
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
haklısın sanırım cangazı düşünebilirim...lavotanın yan ürünü dediler 2 yıl garanti veriolar 74 tl verince motor garantiside verıolar...
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Motor garanti isi guzelmis. Ayrica servis durumunada bak bulundugun ilde ne kadar yaygin o da önemli. Simdiden hayirli olsun |
|
![]() |
|
bölge bayii bulundum yere çok yakın her an gösteribilirim...cangaz kullanan birileri varmı onu örenmek isterim açıkcası???
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
bende atiker takmayı düşünüyorum.
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arkadaşlar lpg'de sorunsuzluk ustanın elinde, uzun ömür ise kalite de, yani kaliteli kit sorunsuz demek değil, usta iyi olduktan sonra hiç bir sistemde sorun yaşamazsınız ama birinin enjektör regülatör ömrü 50.000 km olur diğerinin 100.000 km olur.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben de geçen 1150 liraya Wentgas taktırdım bu da Atiker'in ürünüymüş, ben de memnunum. Fakat Cangas ya da Atiker safefast dahi yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Usta önemli söylemine katılıyorum.
|
|
![]() |
|
bugun aracımı lpg takılması için ustaya teslim ettim...zavolide karar kıldık, cangazın obd lisinin araça uymayacagını söyledi...inş akşama doğru aracı alıcam....
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
kaç liraya anlaştınız
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
1300
|
|
![]() |
|
lpg li aracımla haftasonu ortalama 675 km yol yaptım...toplamda 150 tl civarı lpg aldım...km de 22-23 kuruş arası yaktı bana çok iyi bi deyer gibi geldi...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Değerler gayet güzel, üstelik yanılmıyorsam Adana taraflarında lpg 2.60 TL civarlarında satılıyor.
|
|
![]() |
|
Bende lpgnin litresini 2.66 dan aliyorum hemen hemen ayni yakiyor en son denememde 23 kurus yakti ama yaz geldi klima devamli acik bakalim ne kadar etki edecek. Bu arada dizel arac almayi dusunuyordum arkadasimin c4 u var 110 luk dizel aracim ondan az yakıyor :)))))
|
|
![]() |
|
Lpg'de çok fark etmiyor klima kullanmak, kışın daha kolay buharlaşma için lpgde ki propan oranını yükseltiyorlar ve yakıt bir miktar artıyor, yazında o miktarı klima harcıyor, eğer yazı klimasız geçirirseniz kışa göre iyi bir tasarruf sağlamış olursunuz, tabi Muğla'da pek mümkün değil :)
|
|
![]() |
|
tek sıkıntı benzin ibresi sorunu...sabah gösterdim ustaya pejolarda renolarda bu oluo dedi buna müdahale etmıorz...bende ok dedim yapıcak bişey yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |