Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

LPG ÖNERİSİ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35435
Tarih: 31 Ekim 2025 Saat 10:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: LPG ÖNERİSİ
Mesajı Yazan: toprak83
Konu: LPG ÖNERİSİ
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 09:20
arkadaşlar aranızda yeniyim...pejo 206 1.4 75 aracıma lpg düşünüorm hangisini tavsiye edersiniz..? cangazı önerdiler kullanan memnun olan varmı yardımcı olursanız sevinirin...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 09:55
biraz pahalıdır ama lovato tavsiye ederim

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:09
Eğer montajı yapan ustan iyi ise ve işçliğine güveniyorsan LPG markasının bence bir önemi yok.
Bende Atiker var 1 yıldır kullanıyorum bir kez bile şikayetim olmadı..
Burda markadan öte usta seçmek gerekiyor.

-------------
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:12
LOVATO 1400 TL FİYAT.CANGAZ 800 TL CANGAZ OBD 1250 TL...

Mesajı Yazan: zr'lmn
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:13
Aracimda atiker marka var ve benden onceki sahibi 40 bin km lpg ile binmis bende 5 bin km dir biniyorum ve herhangi bir sıkıntı yok su anda herkesin dedigi gibi usta onemli bence markalar uretildikten sonra TSE belgesini almai icin belirli standartlari yakalamak zorunda ve hepsi makineler birligi odasindan(yada baska bir oda adini tak bilmiyorum) onaydan geciyor o yuzden iscilik onemli

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:29
katılıyorum işçilik markadan daha önemli kesinlikle

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:29
haklısın sanırım cangazı düşünebilirim...lavotanın yan ürünü dediler 2 yıl garanti veriolar 74 tl verince motor garantiside verıolar...

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:32
Orjinalini yazan: toprak83 toprak83 Yazdı:

haklısın sanırım cangazı düşünebilirim...lavotanın yan ürünü dediler 2 yıl garanti veriolar 74 tl verince motor garantiside verıolar...

Motor garanti isi guzelmis. Ayrica servis durumunada bak bulundugun ilde ne kadar yaygin o da önemli. Simdiden hayirli olsun

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:38
bölge bayii bulundum yere çok yakın her an gösteribilirim...cangaz kullanan birileri varmı onu örenmek isterim açıkcası???

Mesajı Yazan: popeyes
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 12:42
bende atiker takmayı düşünüyorum. 

-------------
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 14:07
Arkadaşlar lpg'de sorunsuzluk ustanın elinde, uzun ömür ise kalite de, yani kaliteli kit sorunsuz demek değil, usta iyi olduktan sonra hiç bir sistemde sorun yaşamazsınız ama birinin enjektör regülatör ömrü 50.000 km olur diğerinin 100.000 km olur.

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 14:49
Ben de geçen 1150 liraya Wentgas taktırdım bu da Atiker'in ürünüymüş, ben de memnunum. Fakat Cangas ya da Atiker safefast dahi yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Usta önemli söylemine katılıyorum.

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2014 Saat 09:06
bugun aracımı lpg takılması için ustaya teslim ettim...zavolide karar kıldık, cangazın obd lisinin araça uymayacagını söyledi...inş akşama doğru aracı alıcam....

Mesajı Yazan: popeyes
Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2014 Saat 09:09
kaç liraya anlaştınız

-------------
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.

Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2014 Saat 08:53
1300

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2014 Saat 08:58
lpg li aracımla haftasonu ortalama 675 km yol yaptım...toplamda 150 tl civarı lpg aldım...km de 22-23 kuruş arası yaktı bana çok iyi bi deyer gibi geldi...

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2014 Saat 14:12
Değerler gayet güzel, üstelik yanılmıyorsam Adana taraflarında lpg 2.60 TL civarlarında satılıyor.

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2014 Saat 14:16
Bende lpgnin litresini 2.66 dan aliyorum hemen hemen ayni yakiyor en son denememde 23 kurus yakti ama yaz geldi klima devamli acik bakalim ne kadar etki edecek. Bu arada dizel arac almayi dusunuyordum arkadasimin c4 u var 110 luk dizel aracim ondan az yakıyor :)))))

Mesaj Tarihi: 16 Haziran 2014 Saat 14:31
Lpg'de çok fark etmiyor klima kullanmak, kışın daha kolay buharlaşma için lpgde ki propan oranını yükseltiyorlar ve yakıt bir miktar artıyor, yazında o miktarı klima harcıyor, eğer yazı klimasız geçirirseniz kışa göre iyi bir tasarruf sağlamış olursunuz, tabi Muğla'da pek mümkün değil :)

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 09:37
tek sıkıntı benzin ibresi sorunu...sabah gösterdim ustaya pejolarda renolarda bu oluo dedi buna müdahale etmıorz...bende ok dedim yapıcak bişey yok

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 09:44
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Lpg'de çok fark etmiyor klima kullanmak, kışın daha kolay buharlaşma için lpgde ki propan oranını yükseltiyorlar ve yakıt bir miktar artıyor, yazında o miktarı klima harcıyor, eğer yazı klimasız geçirirseniz kışa göre iyi bir tasarruf sağlamış olursunuz, tabi Muğla'da pek mümkün değil :)

Gezerken arabadan inesim gelmiyor

Mesajı Yazan: pierson
Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 15:59
Arkadaşlar bisey sorcam LPG ile ilgili..ülkemizde ne kadar LPG ki araç var?..benim aracim LPG ki
.LPG ki araçlar ne kadar güvenli..carpma larda devrilmelerde ne kadar dayanikli..testleri nazil yapiliyor bunların..TSE damgali mi oluyor bunlar..tesekkurler

Mesaj Tarihi: 17 Haziran 2014 Saat 16:05
Orjinalini yazan: pierson pierson Yazdı:

Arkadaşlar bisey sorcam LPG ile ilgili..ülkemizde ne kadar LPG ki araç var?..benim aracim LPG ki
.LPG ki araçlar ne kadar güvenli..carpma larda devrilmelerde ne kadar dayanikli..testleri nazil yapiliyor bunların..TSE damgali mi oluyor bunlar..tesekkurler

Kulaktan dolma bir bilgi aktarim daha dogrusu tam incelemedim. Makina Mühendisler bilmem ne odasinin onayladigi ve tse damgali olan lpg sistemlerinde benzinli araclarin nasil patpama olasiligi varsa lpgli araclarin risk oranida ayni muhendIs olan kuzenimIn yalancisiyim. Lpg sisteminde de ayri bir sistem oldugu icin tankinin kazalarda firlama olasiligi yuksek cunku arabanin orjinali olmayan bir parca yalanfan 2 tane vida ile baglantisi var fakat akil yuruttugunde kapali kutu icerisinde gaz oldugu icin tahribati daha fazla olur diye dusunmekteyim. Bunlar benim sahsi fikrim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net