![]() |
|
306 egzoz ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014 Saat 21:25 |
Arkadaslar iyi aksamlar forumda yeniyim ve ilk aracimi aldim :) aracim otomatik elektrikli egsoz takmayi dusunuyorum ama pekde anlamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Düzenleyen menajer - 02 Haziran 2014 Saat 01:56 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elektrıklıyı kullanma ömrünüz 2 aydır açık ve net söylıyım ondan sonra arzalar başlıcaktır fazla dayanıklı malzemeler değil kullanım açsından çok güzel orası ayrı tabı ama dedığım gıbı piyasası 150 TL den falan başlıyor elektrıkçıye ve egzoscuya ödeyeceğiniz ücret ile 200 TL kadar tutarı var en az.Sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilen denk gelirse ne ala.Onun dışında sılencerlı de kullanılabılır tabı rısk almak koşuluyla.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
menajer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Tesekkur ederim cevabin icin nasil bi risk soz konusu ? Acikcasi istesigim aracin tiz sesini biraz olsun guzellestirmek cok fazla bagirmasini istemiyorum
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Risk şu şekilde sizde bilirsiniz o tarz egzosları kapaklı oluyor kapağı takılı olunca tatlı ses verıyor nerdeyse orjınale yakın ama daha iyi.Kapağı çıkarınca ise kükrüyor riskten kastım polis çevirmesi onun dışında bişey yok :) Elektrıklı her koşulda buna göre daha kullanışlı ama ben bugune kadar arza çıkarmayanı görmedım aç-kapa aç-kapa belli bir süre sonra kapanmıyor çoğu öyle mekanızmaları bozuluyor fazla dayanıklı malzemeler değil.Yınede alınıp kullanılabılır gözünüzü korkutmak istemem sadece yaşadığım bır çok olaydan yola çıkarak tavsiyede bulunmak ıstedım.Elektrıklı alırsanızda orta susturucu kısımına bağlatmanız daha ıyı olucaktır.İçerdende bir yere buton gizlersınız bir tane buton ile kontrol olur kumanda ıle kontrolüde pek tavsiye etmem. Düzenleyen samet206 - 02 Haziran 2014 Saat 02:53 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bundan var gayet memnunun.
Taktırısan son susturucudan başka alma,ortaya taktıkların patlak egsoz gibi bağırır ve ses arabanın arkasından değil ortasından çıkar.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ne marka, kaç paraya aldınız? piyasada bir cok kumandalı son susturucu satılıyor. cogu cin malı ve kalitesiz urunler, verdigi ses bile farklı.. sansınıza belki denk gelebilir arada calısan bisi. onun haricinde uzak durulmalı ucuz kumandalı sistemlerden. samet'de ondan bahsetmis zaten. benim kumandalı egzoz alıcaklara tavsiyem isi sansa bahta bırakmamak istiyorsanız orjinal garanti belgeli varex alın. fiyatı biraz pahalıdır ama orjinaldir bu isin aga babasıdır. tr de satan magazası bellidir. forumlardaki hakkında yazılan yorumlar bellidir. 2. eli yoktur cunku alan elinden cıkartmaz. ucuz urunler alıp kendinizi üzmeyin. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ha dersiniz ki benim o kadar bütcem yok kardesim bahsettigin ürün milyar. o zaman yapacagınız is, slincer'lı bir egzoz alıp baglatmak. en ucuz yollusudur. 150 ye bulursunuz, cok kalitelisini 300 400 e bile alabilirsiniz, bagırmasın dediginizde bir aparatı var arabadan inip egzozun agzına onu monte edersiniz susar. yine arkadasın dedigi gibi trafik ekipleri egzozun agzı acık yakalarsa size ceza yazar. kumandalı gibi, ekibi gorunce bas kapat olayı bunda yok.
|
|
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
video atmasını bilsem yükleyeceğim ses için.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Silencırlı egsoz a kapak kapalı iken ceza kesildiğine şahidim.
Polis çevirmesinde arabayı durdurup dur ineyimde kapağı takayım şansınız yoktur. Kumandalı egsoz a arabanın altına yatıp bakan polislerde vardır bunu unutmamamak gerekir. Zaten egsoz takan kişiler ceza yeme ihtimalini göze almış kişilerdir. Her türlü egsoz ile gezmeme rağmen henüz ceza yemedim. Kafanız ses çekmediği anlarda istediğiniz zaman açıp kapama şansınız var. Kumandalı ve silencırlı egsozlarda sesi %100 keser diyenlere itibar etmeyiniz. Bundan önce birçok egsoz çeşidi kullandım silencırlı ve silencırsız. Bendeki sistem kat iptali ve susturucular iptal ve düz boru olarak sesi %90 kesmektedir. Şuan bir sorun yaşamadım aksine çok memnunum. Not:Egsozcu değilim...
Düzenleyen candanxyz - 02 Haziran 2014 Saat 14:23 |
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
varex kullanmamışsınız belli, bir de onu deneyin. not: JDM works'de çalışmıyorum. http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri detaylı inceliyebilirsiniz. Düzenleyen herry - 02 Haziran 2014 Saat 13:51 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Tamam kardeş sen anlıyorsun bu işten.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Tesekkurler arkadaslar kafam iyice karisti :))
Düzenleyen menajer - 03 Haziran 2014 Saat 02:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |