Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

306 egzoz ...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35400
Tarih: 23 Nisan 2025 Saat 16:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 306 egzoz ...
Mesajı Yazan: menajer
Konu: 306 egzoz ...
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 21:25
Arkadaslar iyi aksamlar forumda yeniyim ve ilk aracimi aldim :) aracim otomatik elektrikli egsoz takmayi dusunuyorum ama pekde anlamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 22:05
Elektrıklıyı kullanma ömrünüz 2 aydır açık ve net söylıyım ondan sonra arzalar başlıcaktır fazla dayanıklı malzemeler değil kullanım açsından çok güzel orası ayrı tabı ama dedığım gıbı piyasası 150 TL den falan başlıyor elektrıkçıye ve egzoscuya ödeyeceğiniz ücret ile 200 TL kadar tutarı var en az.Sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilen denk gelirse ne ala.Onun dışında sılencerlı de kullanılabılır tabı rısk almak koşuluyla.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 22:07
Tesekkur ederim cevabin icin nasil bi risk soz konusu ? Acikcasi istesigim aracin tiz sesini biraz olsun guzellestirmek cok fazla bagirmasini istemiyorum

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 02:50
Orjinalini yazan: menajer menajer Yazdı:

Tesekkur ederim cevabin icin nasil bi risk soz konusu ? Acikcasi istesigim aracin tiz sesini biraz olsun guzellestirmek cok fazla bagirmasini istemiyorum

Risk şu şekilde sizde bilirsiniz o tarz egzosları kapaklı oluyor kapağı takılı olunca tatlı ses verıyor nerdeyse orjınale yakın ama daha iyi.Kapağı çıkarınca ise kükrüyor riskten kastım polis çevirmesi onun dışında bişey yok :) Elektrıklı her koşulda buna göre daha kullanışlı ama ben bugune kadar arza çıkarmayanı görmedım aç-kapa  aç-kapa belli bir süre sonra kapanmıyor çoğu öyle mekanızmaları bozuluyor fazla dayanıklı malzemeler değil.Yınede alınıp kullanılabılır gözünüzü korkutmak istemem sadece yaşadığım bır çok olaydan yola çıkarak tavsiyede bulunmak ıstedım.Elektrıklı alırsanızda orta susturucu kısımına bağlatmanız daha ıyı olucaktır.İçerdende bir yere buton gizlersınız bir tane buton ile kontrol olur kumanda ıle kontrolüde pek tavsiye etmem.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 10:39
Bende bundan var gayet memnunun.
Taktırısan son susturucudan başka alma,ortaya taktıkların patlak egsoz gibi bağırır ve ses arabanın arkasından değil ortasından çıkar.

-------------
''Bay Z''

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 12:52
Orjinalini yazan: candanxyz candanxyz Yazdı:

Bende bundan var gayet memnunun.
Taktırısan son susturucudan başka alma,ortaya taktıkların patlak egsoz gibi bağırır ve ses arabanın arkasından değil ortasından çıkar.

ne marka, kaç paraya aldınız?
piyasada bir cok kumandalı son susturucu satılıyor. cogu cin malı ve kalitesiz urunler, verdigi ses bile farklı.. sansınıza belki denk gelebilir arada calısan bisi. onun haricinde uzak durulmalı ucuz kumandalı sistemlerden. samet'de ondan bahsetmis zaten. benim kumandalı egzoz alıcaklara tavsiyem isi sansa bahta bırakmamak istiyorsanız orjinal garanti belgeli varex alın. fiyatı biraz pahalıdır ama orjinaldir bu isin aga babasıdır. tr de satan magazası bellidir. forumlardaki hakkında yazılan yorumlar bellidir. 2. eli yoktur cunku alan elinden cıkartmaz. ucuz urunler alıp kendinizi üzmeyin.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 13:00
ha dersiniz ki benim o kadar bütcem yok kardesim bahsettigin ürün milyar. o zaman yapacagınız is, slincer'lı bir egzoz alıp baglatmak. en ucuz yollusudur. 150 ye bulursunuz, cok kalitelisini 300 400 e bile alabilirsiniz, bagırmasın dediginizde bir aparatı var arabadan inip egzozun agzına onu monte edersiniz susar. yine arkadasın dedigi gibi trafik ekipleri egzozun agzı acık yakalarsa size ceza yazar. kumandalı gibi, ekibi gorunce bas kapat olayı bunda yok.

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 13:26
video atmasını bilsem yükleyeceğim ses için.

-------------
''Bay Z''

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 13:38
Silencırlı egsoz a kapak kapalı iken ceza kesildiğine şahidim.
Polis çevirmesinde arabayı durdurup dur ineyimde kapağı takayım şansınız yoktur.
Kumandalı egsoz a arabanın altına yatıp bakan polislerde vardır bunu unutmamamak gerekir.
Zaten egsoz takan  kişiler ceza yeme ihtimalini göze almış kişilerdir.
Her türlü egsoz ile gezmeme rağmen henüz ceza yemedim.
Kafanız ses çekmediği anlarda istediğiniz zaman açıp kapama şansınız var.
Kumandalı ve silencırlı egsozlarda sesi %100 keser diyenlere itibar etmeyiniz.
Bundan önce birçok egsoz çeşidi kullandım silencırlı ve silencırsız.
Bendeki sistem kat iptali ve susturucular iptal ve düz boru olarak sesi %90 kesmektedir.
Şuan bir sorun yaşamadım aksine çok memnunum.

Not:Egsozcu değilim...

-------------
''Bay Z''

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 13:42
Orjinalini yazan: candanxyz candanxyz Yazdı:

Kumandalı ve silencırlı egsozlarda sesi %100 keser diyenlere itibar etmeyiniz.

varex kullanmamışsınız belli, bir de onu deneyin.

not: JDM works'de çalışmıyorum.

http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri" rel="nofollow - http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri detaylı inceliyebilirsiniz.

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 13:46

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 14:22
Tamam kardeş sen anlıyorsun bu işten.

-------------
''Bay Z''

Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2014 Saat 01:57
Tesekkurler arkadaslar kafam iyice karisti :))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net