![]() |
|
Periyodik Bakım Geldi Çattı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2014 Saat 19:28 |
|
Merhabalar :) Periyodik bakım için yarın bakım setini orjinal olarak ümraniye oto sanayiiden alacağım. Fakat tanıdığım usta yok. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Bir de sormak istediğim birşey var. Bir süredir forumda aktif kalma şansım olmadı, forum sponsoru şahin peugeot'un ilanları kaldırılmış. Sanırım sponsor değil artık ? |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sponsor değil ama halen dost bir iş yeri, alışveriş yapabilirsiniz.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
Zaten parça alışverişimiz şahin peugeottan olmaya devam etmekte fakat sponsor olarak göremeyince sormak istedim. |
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
sponsorumuz değiller ama hala bir çok arkadaşımız alışverişlerini devam ettirmekte sponsorumuz olmasada esnaflıkları iyidir diye biliyorum. ( Ben hiç tanışmadım alışverişte yapmadım :) )
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bayadır yoksun Ramazan, İstanbul'un temposu yoğun geldi sanırım :) Ümraniyede Şuayip usta var, Şahin peugeot'ya çok yakın onlar sana tarif eder, forumda giden ve memnun olan arkadaşlar var, bende tanışmıştım ama iş yaptırmak denk gelmedi.
|
||
![]() |
||
|
Naber abi :) istanbulun temposu beni bitirdi :) şahin peugeot ile daha önce görüşmüş ve tarif ettikleri bir ustaya benim devir yükselmesi sorunu ile ilgili gitmiştim. ismi de yanlış hatırlamıyorsam hamza kalander di sanırım. belki dediğiniz usta o olabilir veya çalışanıdır. Yarın kısmetse bakım paketinden alıp önerdikleri ustaya gideceğim. aynı zamanda genel bir check up yaptırma şansım da olursa çok iyi olur. Yağ konusunda total 10/40 var bakım paketinde. Onun harici senin önermek istediğin yağ var mı? |
||
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Yakın zamanda benimde var başımda... :)
|
||
![]() |
||
|
Ben bugün birkaç yere sordum, yan sanayi filtrelerle işçilik dahil 200TL fiyat verdiler, orjinal filtrelerle 275 TL fiyat verdiler. Mazot, hava, polen, yağ filtresi, yağ ve işçilik dahil fiyatları. Şahin peugeot'da zaten sadece filtre ve yağlar 130TL. İşçilik için de 30 40 TL tutar dediler. Toplamda 180TL civarına orjinal filtrelerle bakımı tamamlayacağız. |
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
çok iyi yaa ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Evet Şuayip ustada kalander oto'da muhtemelen kardeşler, yağ ben castrol edge 5/40 kullanıyordum, biraz daha sessiz çalışıyordu sanki psikolojikte olabilir ama castrol daha iyi bir marka sonuçta.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |