Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Periyodik Bakım Geldi Çattı :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35254
Tarih: 09 Ağustos 2025 Saat 04:07
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Periyodik Bakım Geldi Çattı :)
Mesajı Yazan: yenice
Konu: Periyodik Bakım Geldi Çattı :)
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 19:28
Merhabalar :) Periyodik bakım için yarın bakım setini orjinal olarak ümraniye oto sanayiiden alacağım. Fakat tanıdığım usta yok. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Bir de sormak istediğim birşey var. Bir süredir forumda aktif kalma şansım olmadı, forum sponsoru şahin peugeot'un ilanları kaldırılmış. Sanırım sponsor değil artık ?

-------------
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line

Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 19:32
sponsor değil ama halen dost bir iş yeri, alışveriş yapabilirsiniz.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 19:37
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

sponsor değil ama halen dost bir iş yeri, alışveriş yapabilirsiniz.

Zaten parça alışverişimiz şahin peugeottan olmaya devam etmekte fakat sponsor olarak göremeyince sormak istedim.

-------------

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 21:33
sponsorumuz değiller ama hala bir çok arkadaşımız alışverişlerini devam ettirmekte sponsorumuz olmasada esnaflıkları iyidir diye biliyorum. ( Ben hiç tanışmadım alışverişte yapmadım :) )

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 22:55
Bayadır yoksun Ramazan, İstanbul'un temposu yoğun geldi sanırım :) Ümraniyede Şuayip usta var, Şahin peugeot'ya çok yakın onlar sana tarif eder, forumda giden ve memnun olan arkadaşlar var, bende tanışmıştım ama iş yaptırmak denk gelmedi.

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 23:40
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Bayadır yoksun Ramazan, İstanbul'un temposu yoğun geldi sanırım :) Ümraniyede Şuayip usta var, Şahin peugeot'ya çok yakın onlar sana tarif eder, forumda giden ve memnun olan arkadaşlar var, bende tanışmıştım ama iş yaptırmak denk gelmedi.

Naber abi :) istanbulun temposu beni bitirdi :) şahin peugeot ile daha önce görüşmüş ve tarif ettikleri bir ustaya benim devir yükselmesi sorunu ile ilgili gitmiştim. ismi de yanlış hatırlamıyorsam hamza kalander di sanırım. belki dediğiniz usta o olabilir veya çalışanıdır.

Yarın kısmetse bakım paketinden alıp önerdikleri ustaya gideceğim. aynı zamanda genel bir check up yaptırma şansım da olursa çok iyi olur.

Yağ konusunda total 10/40 var bakım paketinde. Onun harici senin önermek istediğin yağ var mı?

-------------

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 23:44
Yakın zamanda benimde var başımda... :)

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2014 Saat 23:50
Orjinalini yazan: okan77 okan77 Yazdı:

Ben bugün birkaç yere sordum, yan sanayi filtrelerle işçilik dahil 200TL fiyat verdiler, orjinal filtrelerle 275 TL fiyat verdiler. Mazot, hava, polen, yağ filtresi, yağ ve işçilik dahil fiyatları.
Şahin peugeot'da zaten sadece filtre ve yağlar 130TL. İşçilik için de 30 40 TL tutar dediler. Toplamda 180TL civarına orjinal filtrelerle bakımı tamamlayacağız.

-------------

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 00:48
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

Orjinalini yazan: okan77 okan77 Yazdı:

Ben bugün birkaç yere sordum, yan sanayi filtrelerle işçilik dahil 200TL fiyat verdiler, orjinal filtrelerle 275 TL fiyat verdiler. Mazot, hava, polen, yağ filtresi, yağ ve işçilik dahil fiyatları.
Şahin peugeot'da zaten sadece filtre ve yağlar 130TL. İşçilik için de 30 40 TL tutar dediler. Toplamda 180TL civarına orjinal filtrelerle bakımı tamamlayacağız.

çok iyi yaa Clap

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 08:24
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

Naber abi :) istanbulun temposu beni bitirdi :) şahin peugeot ile daha önce görüşmüş ve tarif ettikleri bir ustaya benim devir yükselmesi sorunu ile ilgili gitmiştim. ismi de yanlış hatırlamıyorsam hamza kalander di sanırım. belki dediğiniz usta o olabilir veya çalışanıdır.

Yarın kısmetse bakım paketinden alıp önerdikleri ustaya gideceğim. aynı zamanda genel bir check up yaptırma şansım da olursa çok iyi olur.

Yağ konusunda total 10/40 var bakım paketinde. Onun harici senin önermek istediğin yağ var mı?

Evet Şuayip ustada kalander oto'da muhtemelen kardeşler, yağ ben castrol edge 5/40 kullanıyordum, biraz daha sessiz çalışıyordu sanki psikolojikte olabilir ama castrol daha iyi bir marka sonuçta.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net