![]() |
|
Makas kazası kamerada (Video) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 23:45 |
|||
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64197/26411082/d-100-de-makas-kazasi-kamerada
Dehşet anları. Makas attı, çarptı ve sonra… ![]() |
||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
1 saat kadar önce izledim . Kazanın 1 ci suclusu belli fakat en sağdan giden adamda resmen 50 ile gidiyor. Şahsım adına orta şeritteki adamın değilde en sağdan giden adamın bu kazada spin atmasını isterdim
|
||||
![]() |
||||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
utanmadan kaçmış birde
|
||||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||||
![]() |
||||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|||
kötü ; bir gereksiz insanın yaşadığı fantazi uğruna mağdur olan insanlar tamam hiçbirimiz 4 4 lük sürücüler değiliz bu tarz araç kullanımını çoğumuz yapmıştır yapanımızda vardır benim en çok kızdığım kazaya sebep olup kaçıp gitmek
hepimiz çok dikkatli olalım ok ? |
||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Aynen. ![]() |
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Hiç kimsede suç yok aslında bu makas kazası değil makas atamama kazası böyle makasmı atılır adam kendı geçıp geçmıceği yerı hesaplamazsa makas atarken sağındakı solundakıler onu hıç hesaplamaz yazık boşu boşuna ınsanların canıyla oynamış.Birde diğer siyah kazaya karışan araç volkswagen galba o neden kaçıyor kı adamımı kovaladı acaba :)
Düzenleyen samet206 - 14 Mayıs 2014 Saat 02:50 |
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
|||
o adamı kovaladı çok büyük ihtimalle , şahsen ben olsam yakalayıp polis gelene kadar döverdim
|
||||
![]() |
||||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|||
öyle vururdum ona öyle vururdum varya polis değil bizi itfaiye demir kesme makasıyla bile ayıramazdı. zengin p*çleri işte böylelerini ipe koyup sallandırmalı
|
||||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||||
![]() |
||||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|||
makasta hata var..hem zamanlamayı ayarlayamamış hemde çok sola sürmüş aracı.Videoyu dikkatli ve yavaşça seyrederseniz biraz düz çıksa milim kurtarıyordu..bu arada hatırlatmak isterim audi tank gbi ezdi geçti araçları
![]() |
||||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
tamam orta şeritte giden adamın en az hızının 100 km olması lazım ama yinede ne alaka be abi makas atan tamam piçde o şekilde makas atılırmıydı sence?
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|||
bu audiciyi bulup o audinin halkalarını yutturacaksın milletin canına sebep olacak.
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
en sağ şeritte gidiyo sonuçta adam onu sollamak isteyen kuralları doğru düzgün uygulayarak geçer 50 ile gidiliyo diye suç onda aranmaz passatı anlayamadım niye kaçmış oda darbe aldı sonuçta heyecan yaptı heralde
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
passat hızlanıyor, bence audi yi yakalamaya gidiyor muhtemelen ileride cektirmistir saga. yakında çıkar detaylar ortaya cunku video internette baya ses getirdi.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
bencede peşine gitti yada şoka girdi durursam başkasıda bana vurur diye korktu kaçtı..
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|||
passatla audi kapışıyor bence orda o yüzden passat devam etti çünkü videonun başına bakarsanız beraber geliyorlar
|
||||
![]() |
||||
|||
çok yavaş gidenlere gıcığım ben recom ondan diyom:D
![]() |
||||
![]() |
||||
abdullahaydn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: ÇERKEZKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn
|||
adam en sağdan gidiyorsa eğer istediği hızda gider abi. belki bi mazereti vardı adamın. ortadan veya soldan yavaş gidiyorsa hata ararım onda. ama adam en sağdan yavaş yavaş gidiyor kimseye bi sıkıntısı olmaz onun.
|
||||
2006 PEUGEOT 206 X DESİNG
|
||||
![]() |
||||
|||
d-100 de asgari hız 40 km. sag seritte giden kisi 40km altına dusmedikce arkasındaki selektorde atsa, korna da çalsa, hızlanmak ya da serit degistirmek zorunda degil. |
||||
|
||||
![]() |
||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|||
bu kadar canavarlığa gerek yok. o araya nasıl girmeye çalışıyorsun kardeşim.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
alikrcoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2014 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alikrcoglu
|||
kötü olmuş
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |