Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Makas kazası kamerada (Video)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35102
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 16:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Makas kazası kamerada (Video)
Mesajı Yazan: herry
Konu: Makas kazası kamerada (Video)
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2014 Saat 23:45
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64197/26411082/d-100-de-makas-kazasi-kamerada" rel="nofollow - http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64197/26411082/d-100-de-makas-kazasi-kamerada

Dehşet anları. Makas attı, çarptı ve sonra…

Shocked

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Mayıs 2014 Saat 23:49
1 saat kadar önce izledim . Kazanın 1 ci suclusu belli fakat en sağdan giden adamda resmen 50 ile gidiyor. Şahsım adına orta şeritteki adamın değilde en sağdan giden adamın bu kazada spin atmasını isterdim

Mesajı Yazan: reality59
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 00:09
utanmadan kaçmış birde 

-------------

Peugeot 307 - 2004 HDI XR
Peugeot 106 - 2002 QuickSilver
Tekirdağ / ÇORLU

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 00:22
kötü ; bir gereksiz insanın yaşadığı fantazi uğruna mağdur olan insanlar tamam hiçbirimiz 4 4 lük sürücüler değiliz bu tarz araç kullanımını çoğumuz yapmıştır yapanımızda vardır  benim en çok kızdığım kazaya sebep olup kaçıp gitmek

hepimiz çok dikkatli olalım ok ?

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 00:24
Orjinalini yazan: tongucuk tongucuk Yazdı:

kötü ; bir gereksiz insanın yaşadığı fantazi uğruna mağdur olan insanlar tamam hiçbirimiz 4 4 lük sürücüler değiliz bu tarz araç kullanımını çoğumuz yapmıştır yapanımızda vardır  benim en çok kızdığım kazaya sebep olup kaçıp gitmek

hepimiz çok dikkatli olalım ok ?

Aynen.

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 02:47
Hiç kimsede suç yok aslında bu makas kazası değil makas atamama kazası böyle makasmı atılır adam kendı geçıp geçmıceği yerı hesaplamazsa makas atarken sağındakı solundakıler onu hıç hesaplamaz yazık boşu boşuna ınsanların canıyla oynamış.Birde diğer siyah kazaya karışan araç volkswagen galba o neden kaçıyor kı adamımı kovaladı acaba :)

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 08:19
o adamı kovaladı çok büyük ihtimalle , şahsen ben olsam yakalayıp polis gelene kadar döverdim

Mesajı Yazan: samet2461
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 08:26
öyle vururdum ona öyle vururdum varya polis değil bizi itfaiye demir kesme makasıyla bile ayıramazdı. zengin p*çleri işte böylelerini ipe koyup sallandırmalı

-------------
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK

Mesajı Yazan: korkusuz202
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 09:26
makasta  hata var..hem zamanlamayı ayarlayamamış hemde çok sola sürmüş aracı.Videoyu dikkatli ve yavaşça seyrederseniz biraz düz çıksa milim kurtarıyordu..bu arada hatırlatmak isterim audi tank gbi ezdi geçti araçlarıSick

-------------
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 09:29
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

1 saat kadar önce izledim . Kazanın 1 ci suclusu belli fakat en sağdan giden adamda resmen 50 ile gidiyor. Şahsım adına orta şeritteki adamın değilde en sağdan giden adamın bu kazada spin atmasını isterdim

tamam orta şeritte giden adamın en az hızının 100 km olması lazım ama yinede ne alaka be abi makas atan tamam piçde o şekilde makas atılırmıydı sence? 

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 12:43
bu audiciyi  bulup o audinin halkalarını yutturacaksın milletin canına sebep olacak.

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 14:36
en sağ şeritte gidiyo sonuçta adam onu sollamak isteyen kuralları doğru düzgün uygulayarak geçer 50 ile gidiliyo diye suç onda aranmaz passatı anlayamadım niye kaçmış oda darbe aldı sonuçta heyecan yaptı heralde

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 14:44
passat hızlanıyor, bence audi yi yakalamaya gidiyor muhtemelen ileride cektirmistir saga. yakında çıkar detaylar ortaya cunku video internette baya ses getirdi.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 15:16
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

passat hızlanıyor, bence audi yi yakalamaya gidiyor muhtemelen ileride cektirmistir saga. yakında çıkar detaylar ortaya cunku video internette baya ses getirdi.

bencede peşine gitti yada şoka girdi durursam başkasıda bana vurur diye korktu kaçtı..

-------------
206 XS Tu5 Motor...

Mesajı Yazan: tolga.onal
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 15:18
passatla audi kapışıyor bence orda o yüzden passat devam etti çünkü videonun başına bakarsanız beraber geliyorlar 

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 17:06
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

tamam orta şeritte giden adamın en az hızının 100 km olması lazım ama yinede ne alaka be abi makas atan tamam piçde o şekilde makas atılırmıydı sence? 

çok yavaş gidenlere gıcığım ben recom ondan diyom:DLOL

Mesajı Yazan: abdullahaydn
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 17:36

adam en sağdan gidiyorsa eğer istediği hızda gider abi. belki bi mazereti vardı adamın. ortadan veya soldan yavaş gidiyorsa hata ararım onda. ama adam en sağdan yavaş yavaş gidiyor kimseye bi sıkıntısı olmaz onun. 

-------------
2006 PEUGEOT 206 X DESİNG

Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 17:54
Orjinalini yazan: abdullahaydn abdullahaydn Yazdı:

adam en sağdan gidiyorsa eğer istediği hızda gider abi. belki bi mazereti vardı adamın. ortadan veya soldan yavaş gidiyorsa hata ararım onda. ama adam en sağdan yavaş yavaş gidiyor kimseye bi sıkıntısı olmaz onun. 

d-100 de asgari hız 40 km. sag seritte giden kisi 40km altına dusmedikce arkasındaki selektorde atsa, korna da çalsa, hızlanmak ya da serit degistirmek zorunda degil.

-------------

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 23:15
bu kadar canavarlığa gerek yok. o araya nasıl girmeye çalışıyorsun kardeşim.  

-------------

Mesajı Yazan: alikrcoglu
Mesaj Tarihi: 14 Mayıs 2014 Saat 23:33
kötü olmuş

Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2014 Saat 09:25

dua et kendime ait bi arabam yok, yoksa cevabını biliyorsun :)LOLLOL

-------------
206 XS Tu5 Motor...

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2014 Saat 22:59
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

en sağ şeritte gidiyo sonuçta adam onu sollamak isteyen kuralları doğru düzgün uygulayarak geçer 50 ile gidiliyo diye suç onda aranmaz passatı anlayamadım niye kaçmış oda darbe aldı sonuçta heyecan yaptı heralde

bence audi yi yakalamaya gitti

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesajı Yazan: SDYMZ
Mesaj Tarihi: 15 Mayıs 2014 Saat 23:02

yaa kusara bakmada yavaş gitmek suç değil hatalı sollamak ve aşırı hız suç

-------------
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2014 Saat 00:26
Orjinalini yazan: SDYMZ SDYMZ Yazdı:

yaa kusara bakmada yavaş gitmek suç değil hatalı sollamak ve aşırı hız suç

ben suç olduğunu söylemiyorum zaten, benimki kişisel bi gıcıklık. Sevmiyorum uyuz uyuz kullananları en sağdan gitse bile 

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2014 Saat 21:01
olayla ilgili, kafaları karıştıracak yeni bir durum çıkmış ortaya

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26423892.asp" rel="nofollow - http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26423892.asp

-------------

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2014 Saat 21:27
Hem aynı plaka, hem de aynı marka ve rengine kadar..Plakası da kopyalanmış.. enteresan bi tesadüf...

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesaj Tarihi: 16 Mayıs 2014 Saat 21:37
Rent a car km düşürmüş olmasın malum bu aralar moda, aracın hasarından çıkar gerçi ortaya o araç olup olmadığı.

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2014 Saat 00:47
audi'nin şöförü, böyle bir adama denk gelse ne olurdu acaba.

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2014 Saat 03:42
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

audi'nin şöförü, böyle bir adama denk gelse ne olurdu acaba.

Aklıma bu video geldi, her izlediğimde gülüyorum.

Mesajı Yazan: jpm06
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2014 Saat 09:03
ya arkadaşlar her makasa girişimde bu video aklıma geliyor artık:) 

-------------
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr

Mesajı Yazan: cansytnn
Mesaj Tarihi: 17 Mayıs 2014 Saat 23:19
çok gereksiz be audi de olsan insanda biraz merhamet olmalı bu ülkede sonuçta herkes çok varlıklı değil misal kendimden örnek vereyim kendi 307 min 10 bin tl borcu daha ödenmemiş duruyor ulan hadi kendimi geçtim halimiz iyi allaha şükür o adamın arabasını nasıl aldığından bu audicinin haberi var mı lan p.şt kaçıyon da iyi bi bok mu yaptığını sanıyon
ben olsam sonuna kadar o mal herifi bulmak için uğraşırdım varımı yoğumu verip

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net