Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arızam bulunamadı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

arızam bulunamadı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: arızam bulunamadı
    Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 22:33
2005 model pego 206 1.4 benzinli aracım var. hiç lpg falan takılmadı.
sorunum şu;
arabam motor sıcaklığını hararet göstergesine ara ara iletmiyor. arabayı soğuk algıladığı için fazla yakıt gönderiyor araç boğulup stop ediyor. anlıcanız ısı müşürünü görmüyor.
 bu durum 10 günde bir bazen arka arkaya bazen sabahları bazen akşamları yani zamanı falan yok,
arıza tespit cihazına bağladık yeşil ısı müşürünü arızalı olarak görüyor. değiştiriyoruz 3 gün sonra yine  aynı arızayı veriyor. tam 3 kez ısı müşürü değişti,
ardından göstergeye bilgi ileten mavi müşür var motor bloğunda onuda değiştirdim 14 gün hiçbirşey olmadı şimdi yine yaptı.
aracımı yetkili servise dahil götürdüm bazısı beyin arızalı diyor. bazısı beyin arızalı olsa bir yapıp bir yapmamazlık yapmaz diyor. 
arabama yapılanlar.
3. kez yeşil ısı müşürü değişti , beyine giden tesisat kontrol edildi. sıkıntı yok
1 kez mavi müşür değişti
10 kez yeni sürüm versiyon yüklendi beyine
carbonclien uygulandı.
lütfen birisi yardımcı olsun artık kafayı yemek üzereyim
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 22:45
Servis nasıl çözemiyor anlamıyorum, Türkiyede peugeot servisleri cidden çok yetersiz, çıkma bi beyin bulup deneme şansınız varsa birde onu deneyin, en azından onuda elemiş veya sorunuz bulmuş olursunuz.
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 22:48
keşke  öyle bi imkanım olsaydı ama yok maalesef, pego servisi beyin değişir ama arıza gider diyemeyiz diyor. beyin 1 yıl değişim garantiliymiş, zaten mavi müşürü değiştirmeyi de yetkili servis yaptı. orjinal olanı atmadım çünkü orjinal olan bakır kaplı tahminimce o da bozuk değil. dünya paraya mal oldu bana 
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 22:59
geçmiş olsun, çok can sıkıcı bir durum. umarım en yakın zamanda hallolur. en son cagre istanbula getirin. saglam pejo ustaları var maslakta.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 23:13
geçmiş olsun tekrardan peugeotdan anlayan ustalar nadir bulunmakta kanaatindeyim sizin işinizi çözebilecek bir ustada bulunur inşallah 
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 23:15
dürüst bir adama ihtiyacım var paradan önce deneye deneye arızamı bulacak ardından da diyecek ki arkadaş ben şu parayı istiyorum. ama bizim ustalar daha arabayı görür görmez para söylüyo
şimdilik herkese iyi geceler sabah olsun bakalım neyle karşılacağım
Yukarı Dön
tprkozd Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tprkozd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2014 Saat 23:27
ankarada aracı kime götürdünüz bilmiyorum ama abc peugeotun hemen arkasında nurettin usta var.
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 10:41
Hocam termostat'ı hiç kontrol ettirdinizmi? Termostat sürekli açık olursa aracın motoru sürekli soğutulur ve yoğunlaşmış gaz pompalar...
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 10:49
şimdi internetten bi firmayı aradım adam parçacı daha önce 307 lerde karşılaşmış fana giden kabloların ucunda fan rezitansı var siyah diyor. onu değiştir. birde onu dene dedi. 
senin söylediğin çok mantıklı , ustaya termostatdan yapacağını söyledim o da bana dedi ki su devirdaim yapıyor. ondan termostatı düşünme hiç dedi. ama şöyle bir durum var. motor bloğunda olan mavi müşürü değiştirdim 15 gün hararetim normal seviyedeydi 90-95 arası, mesela bu sabah ısıyı aglamadı 10 dk yol gittim normale döndü ısı 85 90 lara geldi. sonra bir anda 0 sıfırın altına düştü ve stop etti.

Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 10:57
Orjinalini yazan: popeyes popeyes Yazdı:

şimdi internetten bi firmayı aradım adam parçacı daha önce 307 lerde karşılaşmış fana giden kabloların ucunda fan rezitansı var siyah diyor. onu değiştir. birde onu dene dedi. 
senin söylediğin çok mantıklı , ustaya termostatdan yapacağını söyledim o da bana dedi ki su devirdaim yapıyor. ondan termostatı düşünme hiç dedi. ama şöyle bir durum var. motor bloğunda olan mavi müşürü değiştirdim 15 gün hararetim normal seviyedeydi 90-95 arası, mesela bu sabah ısıyı aglamadı 10 dk yol gittim normale döndü ısı 85 90 lara geldi. sonra bir anda 0 sıfırın altına düştü ve stop etti.

termostat arızası sadece devir dayım yapmamakla olmaz benim aracım ş.içi abart egzozda normalde 30 kuruş yakarken birden ne olduysa 45-50 kuruş arası yakmaya başladı çekişi artmadı aksine düştü birde. bazen normale dönüyor bazende abuk subuk hale geliyordu çare bulunamadı aksine herkes kendi hüsnü kuruntun dedi. Arkadaş aracımdaki sıkıntıyı anlamıyacak kadar aptal değilim diyorum yok bi sıkıntı diyolar. Bi gaz cıya gittik serkan abiyle oda bana aracın fazla yakması için sebebleri saydı hepsi okeydi ama birinde sıkıntı vardı arac termostatı. değiştirdim contasını filanda aldım sıkıntım ortadan kalktı. he bu nu yaparken hava filtresinide değiştirdim yakıtım normale döndü. termostatı açtırıp kontrol ettir sıkıntılıysa zaten çıkardığınızda belli eder merak etme sıkıntı yoksa çıkan termostat geri takılıyor sadece 7 liraya contasını alırsın. denemenizi öneririm karar sizin.
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 11:06
tamamdır. bugün ilk işim önce fan rezitansını değiştirmek olacak. daha sonraki işim ise termostatı açtırıp baktırmak olacak bakalım ne çıkacak
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 11:08
Termostat nedir? Görev ve arızaları nelerdir?

Öncelikle şunu aklımıza iyice yerleştirmemiz lazım; termostat kesinlikle soğutma fanını çalıştırmaz…

Termostat kendi açma sıcaklığında (örneğin 87 derece) aktif olan, yani dediğimiz gibi açılan bir paçadır. Termostat kendi sıcaklığında açıldığında devir daim pompası aktif olur motordaki suyu radyatöre gönderir ve dolayısıyla da radyatördeki su da motora gelir ve termostat kapanır. Radyatöre giden su öncelikle hava sirkülasyonu ile su soğutulmaya çalışır eğer soğutulamazsa fan müşürü bunu algılar ve fan çalıştırılıp su soğutulur ve bu sürekli olarak bu şeklide devam eder.

Termostat Arızaları:

1. Termostat hiç açılamazsa:

Isınan motor suyu termostat açılmadığından radyatöre gönderilemez ve aracın harareti yükselir.

2. Termostat sürekli açık kalırsa:

Motor suyu sürekli olarak devir daim maruz kalır ve hararet hiç yükselmeyebilir. Yükselmeyebilir diyorum çünkü bu hava sıcaklığına ve araba seyir durumuma göre değişir. Yani ortam çok soğuksa hiç yükselmez, ortam sıcaklığı fazla ise 70 dereceye kadar çıkabilir ama daha fazla yükselemez.

3. Termostat gerekli derecesinde açılır ama açıldıktan sonra kapanmazsa (en çok karşılaşılan termostat arızasıdır)

Termostat açılma derecesinde herhangi bir problem olmadığından araç harareti 90 dereceye kadar normal bir şekilde çıkar ama termostat bundan sonra sürekli açık kaldığından hararet ortama göre 70 derecenin bile altına düşebilir.

Şunu unutmamak lazım: Araç harareti 90 dereceye geldiğinde hiçbir şekilde düşmemelidir.

Nacizane Tavsiyem: Termostatı yetkili serviste değiştirmeniz. Çünkü piyasada olan termostatlar orijinal olsa bile büyük bir oranda sorunlu çıkabiliyor. Eğer yetkili serviste böyle bir durumla karşılaşılırsa onlar sorumlu olduğundan çok iyi bir şeklide test edip aracı teslim ediyorlar…

Belki işine yarar ustalardan aracın için söylenenler ile kıyaslarsan işine yarıyacağından emiynim!!! :) geçmiş olsun. Bunu bi dene 30 dk'lık bir işlem bile değil çare olmaz sırayla basit ama işlevi güclü olan seçenekleri ben ve arakdaşlarım sana sunarız. inşallah sorun ortadan kalkar...

206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:28
yorumları okumadım ama, Benim 306 sedan da da vardı öyle bişey, beyindenmiş değiştik düzeldi, çıkma bulmuştuk 280 tl ye, o arada termostat kapağı, hararet müşiri, Devirdayim hortumları, 2 fan yenilendikten sonra bulduk :))
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:34
nasıl yani sizin de mi arızanız 15 günde 1 yada ara ara yapıyor du. şimdi bir ustayla görüştüm termostatın civası bitmiştir. dedi bu yüzden yapabilme ihtimali var dedi. yada yeşil ısı müşürünü şasesine göre takmadınız dedi.
şimdi önümde 4 seçenek var

1- yeşil ısı müşürünü fae marka almak
2- termostat
3- fan rezistansı ve siyah fan soketi
4- beyin
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:44

nasıl yani sizin de mi arızanız 15 günde 1 yada ara ara yapıyor du. şimdi bir ustayla görüştüm termostatın civası bitmiştir. dedi bu yüzden yapabilme ihtimali var dedi. yada yeşil ısı müşürünü şasesine göre takmadınız dedi.
şimdi önümde 4 seçenek var

1- yeşil ısı müşürünü fae marka almak
2- termostat
3- fan rezistansı ve siyah fan soketi
4- beyin

en ucuz ve yapımı en basit çabık sonuç vericek olan ile soruna başlarsanız sizin için daha iyi olucaktır. 
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:50
benim durum daha içler acısıysı, arada bir yaklaşık 60-70 km gittikten sonra, hararet sıfıra düşüyordu, kısa süre sonrada hareket halindeyken stop ediyordu, hemen ardından çalıştırınca 98 falan gösteriyordu 3-5 km gittikten sonra bu sefer hararet tavan yapıp stop lambası yakıyordu, müşir dediler değiştik orjinal aldık 110 tl, aynı, termostat dediler kapağı 98 derecelikti 95 derecelik aldık 90 tl + 220 tl 2 gün sonra yine aynı, fanlar dediler 2 yeni fan aldık,200 tl  yine aynı, devir daim hortumlarınıda değiştir bari elimiz değmişken dedim 80 tl de onlar, en son beyin dediler, sakaryada çıkma buldum 280 tl değiştirdik, düzeldi. fii tarihiydi 2012 :) 

beyin alğılama sorunu yaratıyor olabilir bence ama pejo öle bişey ki, anlamak imkansız :))) ufak 1 soketten bile yapabilir bu durumu
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:55
aynen aziz abi sana katılıyorum bazen atlanılmış en ufak detay bile bizi bi dünya masrafa sokuyor. Biz pejocuların ihtiyacı olan direk değiştirelim diyicek usta değilde deneyip uyguladıktan sonra bunu alalım, bunu yapalım diyicek usta lazım :)
206 XS Tu5 Motor...
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:55
hocam aynı sorundan bahsetmişsiniz, direk beyin alıp taktırmak çok daha mantıklı geldi bana en iyisi daha fazla para harcamadan beyin araştırmalıyım, zaten bu 206 benim son kez peugeota binişim olacak inanın bundan sonra kapıya bile koymam. bugüne kadar 6. aracım, ama bu kadar bunaldığım başka araç olmadı. ilginize teşekkür ederim. 
hafta sonu yine de fan rezistansına bakacağım 
Yukarı Dön
popeyes Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı popeyes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 14:58
aynen üstadm, ustalar maalesef paradan başka dertleri yok. Angry değiştirelim hemen yapalım. arıza tekrar yapınca da abi ben yaptım senin arızan farklıymış diyo, o zaman desene kardeşim ilk baştan abi ben yapıyım ama bi deneyelim ondan sonra para ver. maalesef bizleri para olarak gören ustalar utansın bundan sonra zaten işlerimi kendim yapmaya çalışacağım
Yukarı Dön
serkomser Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkomser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2014 Saat 15:55
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

aynen aziz abi sana katılıyorum bazen atlanılmış en ufak detay bile bizi bi dünya masrafa sokuyor. Biz pejocuların ihtiyacı olan direk değiştirelim diyicek usta değilde deneyip uyguladıktan sonra bunu alalım, bunu yapalım diyicek usta lazım :)

Aynen John Whaynen :)

aynen üstadm, ustalar maalesef paradan başka dertleri yok. Angry değiştirelim hemen yapalım. arıza tekrar yapınca da abi ben yaptım senin arızan farklıymış diyo, o zaman desene kardeşim ilk baştan abi ben yapıyım ama bi deneyelim ondan sonra para ver. maalesef bizleri para olarak gören ustalar utansın bundan sonra zaten işlerimi kendim yapmaya çalışacağım

Aslında garanti istemek lazım "Ya düzelmezse?" seçeneğini ortaya koymak lazım. Başıma çok geldi, önde ki lakırtı yüzünden şanzıman revizyondan döndüm. Sonunda hava filtresi girişi yerinden çıkmış yani uafcıcık bir tırnak yerinden çıkmış ve ses yapıyor diye koskoca direksiyon pompasını söktürdüğümü bilirim!

Düzenleyen eurest - 13 Mayıs 2014 Saat 15:59
SEN GİDERKEN...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 297 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1496 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9391 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8671 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 883 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 901 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55446 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2157 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2506 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2046 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15978 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English