![]() |
|
206 ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
tprkozd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2014 Saat 00:09 |
|
arkadaşlar aracımda orjinal radyo kaset çalar takılı hoparlörden temiz ses alamıyorum büyük ihtimal patlaklar istediğim yine aynı orjinal radyo kaset çalarından temiz ses alabilmek önerebileceğiniz abartıya kaçmadan takabileceğim hoparlör nelerdir ? bana neler tavsiye edersiniz.
|
||
![]() |
||
Purkrinora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Purkrinora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Orjinal hoparlörleri söküp birebir aynısını almanızı , aynısı yoksa aynı değerlere sahip almanızı öneririm.. Söküp bakarsanız sizin için daha iyi olur..
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ufaktan bir ses sistemi yaptirabilirsiniz amfi ve midler ile istedigi iz performansi alabilirsiniz
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
orjınal hoparlörlerın değerlerıne yakın aynı ölçülerde hoparlör kullanarak ışı çözersenız genelde arka kapılarda olmaz boş olur arkalarda 1 takım 13 cm lık atarsınız çokta güzel olur.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
tprkozd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
hoparlör kapaklarını açmak için komple döşemeyi mi sökmemiz gerekiyo
|
||
![]() |
||
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
|
bende sesi yükseltince hatlar karışıyor sanırım benim hoparlörlerde de patlak var
![]() Düzenleyen D.EAGLE - 10 Mayıs 2014 Saat 15:25 |
||
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
||
![]() |
||
zh0595 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
arkadaşlar ön arka hoparlörlerin markası varmı yoksa PSA group mu
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
evet kapı döşemesini sökmen gerekiyor.ön kapılarda 2 alyanlı vida ve sökereken de bunların klipsleri var..ister istemez kırılacaktır.Yedeklerini almayı unutmyayın.eliniz yatkın ise yapabilirsiniz.döşemeyi çıkartıktan sonra eski hopralörü artı eksi yerinden çıkartıp yenilerini montaj etmek hepsi bu pahalı gelir ise Düzenleyen korkusuz202 - 10 Mayıs 2014 Saat 22:31 |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
ALBATROS06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: bune Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ALBATROS06
|
hocam bnde orjinal teybi direksyondaki kumanda kolu için bozmak istemeyip iyi ses alabilmek için hoporlörü değiştirdim ama sesi biraz açınca hopörlörün canı çıkıyordu sonra pioner teyp aldım ve direksiyon kumandasını da aktif hale getirttim ankarada şimdi şıkır şıkır ses alıyorum :=) bnce teybi değiştir. orjinal teyipten tat alamıyorsun
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
önlere 17cm piranha alabilirsin (neden piranha dersen en ugun ve sağlam mid takımı markası), arka kapılar için de bulunduğun şehirde elektronikçiler çarşısı var ise 13 cm lik lerden (patlak ise) alıp değiştirebilirsin. Yukarıda korkusuz202 arkadaşın anlattığı gibi klipsleri temin ederek kendin yapabilirsin çok basit. Teyip işine de gelince Serkan abinin efsane 206 sına yaptığı gibi orjinal teyibine torpidodan usb okuyucu taktırıp keyfine bakabilrsin. Size en düşük maliyetli kaliteli ses düzeneği bu olur kanımca..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Efsane 206 :) tebessüm ettirdin bana Emre, çok memnundum ben o cihazdan, şimdi ki teybim mp3 çalmazsa ilk gün takardım.
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Senin arabana da çok yakışmış, yakında eski stoplu 206 kalmaz gibi :)
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hoparlörler,
ön için 165mm arka için 130mm öne 170 ve ya 160mm takabilirisniz ama montaj esnasında çok dikkatli olun. 30 ila 50w nominal (rmsİ) güç isteyen hoparlörlere bakın daha üstüne çıkmayınca sakın ne verim alırsınız ne de bir ses. Teybin çıkışlarının yakmasına kadar kötü durumlar çıkabilir. |
||
![]() |
||
|
arkalar büyük ihtimal boş yarın söküp bakıcam ikisinede ya aslında iyi bi ses sistemi yapasım varda aracım ilanda şuan her an alıcı çıkabilir fazla masraf yapmak istemiyorum birde başka bir teyp takıp kolu nasıl aktif hale getirdiniz onu öğrenebilir miyim ?
|
||
![]() |
||
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
|
konuyu takipteyim aynı durum bendede var orjinal teybe usb olayı nasıl oluyo:)
|
||
![]() |
||
|
aynen serkan abinin konulara baktımda bulamadım bi link atabilri misiniz ?
|
||
![]() |
||
|
abiler bugün söktüm bütün döşemeleri ve hoparlörleri önlere yeni taktım arkalar maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı sadece hoparlör olmadığını düşünüyordum ama hazır bi tesisatta yok kablo falanda çekilmemiş yani sonra araştırdım x-line'da yokmuş peugeotdan zorla soğutuyolar 86 bmw'mde bile bütün her şey hazır anlam veremedim arka hoparlörün opsiyonel olmasına. :D birde varsa sökmeyi düşünen plastik döşeme klipslerinden kesinlikle alsın ister istemez kırılıyo onlar ve farklı seçenekleri var onların bir örnekle almaya gidin bütün araçların ki farklı. ses düzeyinde ise bi değişiklik olmadı sesi biraz yüklediğimde ve hafif bass olan müziklerde yine aynı sıkıntım devam ediyor.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
sizin isteğinizi ufak çaplı bir amfi ve ses sistemi kurarak karşılayabilirsiniz bence hocam anlaşılan ahım şahım bişey istemiyorsunuz ses sistemi kuran bir yere gidin tertemiz işçiliklerle ayarlarla güzel bir sisteme sahip olun malesef pugda opsiyonel arka hoparlörler
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
benim isteğim orjinalinden temiz ses alabilmek işin içine ekstra bişey katmamak :) işçilik ve malzeme konusunda sıkıntım yok zaten kendi imkanlarım dahilinde rahatlıkla yapabiliyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |