![]() |
|
206 Otomatik Şanzuman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 15:28 |
Arkadaşlar merhabalar tekrardan bir sorunla karşılaştım umarım geçen sıkıntımı çözdüğünüz gibi bunu da çözeriz araç 206 1.4 Xr OTOMATİK 2001 model ve 84.000 km de bu gün araçla seyir halindeyken trafik ışıklarında durdum ve D konumundaydı vites frenden çektim ayağımı araç boşa kaçtı geri kaydı ve vites atmadı gaza yüklendim 3500-4000 devir arası vuruntu yaparak vites 1 e geçti.Bu sorunu gün içinde bir kaç kez yaptı böyle bi sıkıntım hiç yoktu vuruntu da yoktu.Aracı 5 ay önce aldım ve hiç şanzuman bakımı yağı vs. hiç birşey yaptırmadım sizde sorunum nedir ve nasıl çözebilirim?Maliyeti nedir?Aracı satıp kurtulmalımıyım ? Lütfen yardım arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler hepinize.
![]() |
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekranda uyarı var yazı falan yada kar spor ışıkları yanıp sönüyormu. yağ sorunu olabilir ben dün selenoidleri ve yağı değiştirtim şimdi gayet iyi oldu gibi
|
|
![]() |
|
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
arkadasom bendende olmustu bu sorun ama yağını değiştirdim sonra uzun yola cıktım aynen senin hesap kaldım arabanın altına bibak sanzıman tarafında yağ varmı tahliyeden atmış olabilir genelde yüksek basınctan yapabiliyor arızayı verince aracı park bi 10 dk bekle düzeliyormı bak.
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
hiç arıza uyarı vermedi arkadaşlar kar-sport ışıkları yanıp sönmedi selenoid ve yağ değişimi etkili olur mu acaba
|
|
![]() |
|
ve de arkadaşlar bu yağ değişimi ve selenoid işlemleri ne kadar tutuyor bilgi verebilirmisiniz
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
İki üç gün önce 500 TL ye yaptırdım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |