![]() |
|
Abrath Eksoz Hakkında Zalim Quiksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 21:30 |
Arabanın eski sahibinden kalan eksozu bağlatmayı düşünüyorum . Eskiden 60 lık yada 50 lik demişti heralde düz boru ile bağlıymış fakat ben öyle kullanmayı şu sıra düşünmüyorum . Geçenlerde bir arkadaş düz boru bağlatmana gerek yok şuanki hali ile bile bağlatsan yeterli olur demişti fazla bağırmazda vanalı bir sistem takana kadar seni idare eder demişti. Bu eksoz olayını hiç anlamıyorum orjinal hali ile şuanda alttaki resimdeki eksozu bağlatsam nasıl bir sonuç alırım çok bağırırmı yeterli ses yada performans alınabilirmi bu eksoz olayı düz boru olayı orjinal hali ile bağlatma olayı nasıl oluyor yardım edebilecek olan varmıdır ? ![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladığım kadarıyla fazla ses istemiyorsunuz direk son susturucuya bunu taktırın tamamdır işte..
üzerinde silencer görüyorum. onu da çıkarırsanız 2 katı ses çıkaracaktır. nasıl oluyor olayında neyi sordunuz tam anlayamadım ama anladıgım sekılde belırteyım egzozcuya gıdıyorsunuz eskiyi söktürüp yeniyi kaynak ettiriyorsunuz :)
Düzenleyen dRhkn - 30 Nisan 2014 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
orta susturucu son susturucu olayını anlayamadım ben onu soruyorum bunları çıkarıp düz boru yapınca nasıl faydası oluyor son susturucuya bağlatsam ne gibi bir değişim ve sonuç olur susturucu olayını anlayamadım :)
|
|
|
|
![]() |
|
Orta susturucuda son susturucuda son çıkış olarakda orjinal eksoz üzerinde Salih abi orjinal halde şuanda eksoz sistemi.
Düz boru ne işe yaradığını anladım.Düz boru kumandasız sistem ile kullanamam anlaşılan kumanda şart. Büyük sözü dinlemek lazım sende biliyon beni hangisini yapayım ben şimdi sence ?
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
biz doganla egzoz isine girmek istiyorduk istersen acele etme egzozcuya gider konusuruz.
ben bildigimi soylim sana, düz boru ve en sona bunu koyarsan araba bagırır ustundeki slincer a aldanma orta susturucu iptal olursa o bile kesmiyor sesi. bahsettigin su sistemle kullanırsan, slincer takılı degilken rolantide bagırmaz, gaza basınca ses alırsın. bence orjinalli bozma, sona bunu tak, ya da egzozcuya gideriz son susturucunu soker, ucuna elindeki yenilerden takar gazla gazla denersin sesini begendigini kaynak yaptırırsin. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Orta susturucuyu iptal etmiycem zaten bana göre değil o bazen günümün tamamı iş gereği yolda geçebiliyo o yüzden hiç gerek yok son susturucu iptal edilip yerine bendeki takılacak yerine slincer ile benim işimi görür diye tahmin ediyorum anladığım kadarı ile
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aynen öyle
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alihan59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2015 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
merhaba bende 2 ay önce takdirdim aynı böyle yuvarlak kazan abrth son susturucuya takdirdim direk hiç düz boru çektirmedim gerek yok ses yeterince tatmin ediyor gerek yok düz boruya ideal bağırmada ses çikartiyor
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 ların geneli motor olarak gazı köklediğinizde yüksek desibellerde ses veren makinalar benim aracımda orta filtre hala duruyor ve 51 boğazdan itibaren son susturucular orta susturucudan sonra t şeklinde ikiye bölünüp çift çıkış alınmış süper sprint takılı egsoz çıkışları 45lik normal boru yere doğru orjinal şekilde kıvrık toplam 3 susturucudan oluşuyor katolizör iptal araçta şu haliyle silincırın açık olduğu hali gibi bağırıyor uzun yolda kafa kaldırmıyor geçen söktüm orta susturucudan sonra vanalı kendi yaptığım geniş kazan bir susturucu koydum öyle deneme amaçlı vana kapalıyken ses yok ama sanki biraz aracı sıktı gibi yeni olduğundandır dedim elyeflar az eskisi normale döner vanayı açınca bildiğin gök gürültüsü yanından son süret geçince diğer araçlardakiler sesten ciğerlerinin sallandığını söylüyorlar
|
|
change
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ilk bende böyleydi ortadan vanalı ama şimdi 51 krom düz boru ve sonda otto sonuç felaket
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
bu resimdeki vanalı egsozun motorundan uygun hesaplı olan varmı elinde lağzım egsozuma takıcam
|
|
change
|
|
![]() |
|
huseyin.celebi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.celebi
hortlatmış gibi olacağım ama şimdi bende burda birşey sormak istiyorum.
orjinal son susturucu kalsa ortayı iptal etsem hafiften bi hırlama sesi olsun istiyorum. böyle yapsam nasıl bi sonuç elde ederim çok bağırmasın hafif hırlasın istiyorum. |
|
![]() |
|
hic ugrasma egzoz isiyle hocam, tak bir hava filtresi gaza basınca güzel bir ses alırsın.
|
|
|
|
![]() |
|
huseyin.celebi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.celebi
Tesekkurler benimde aklimda o vardi ama kuzenimin aracinda orta susturucu iptali var cok tatli hirliyo vites atarkende hafif patlatiyo rahatsiz etmiyo kafa sisirmiyo ama bu araca iyi olmaz sanirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |