Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Abrath Eksoz Hakkında Zalim Quiksilver

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34901
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 11:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Abrath Eksoz Hakkında Zalim Quiksilver
Mesajı Yazan: Burak
Konu: Abrath Eksoz Hakkında Zalim Quiksilver
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 21:30
Arabanın eski sahibinden kalan eksozu bağlatmayı düşünüyorum . Eskiden 60 lık yada 50 lik demişti heralde düz boru ile bağlıymış fakat ben öyle kullanmayı şu sıra düşünmüyorum . Geçenlerde bir arkadaş düz boru bağlatmana gerek yok şuanki hali ile bile bağlatsan yeterli olur demişti fazla bağırmazda vanalı bir sistem takana kadar seni idare eder demişti. Bu eksoz olayını hiç anlamıyorum orjinal hali ile şuanda alttaki resimdeki eksozu bağlatsam nasıl bir sonuç alırım çok bağırırmı  yeterli ses yada performans alınabilirmi bu eksoz olayı düz boru olayı orjinal hali ile bağlatma olayı nasıl oluyor yardım edebilecek olan varmıdır ?

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dRhkn
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 21:44
anladığım kadarıyla fazla ses istemiyorsunuz direk son susturucuya bunu taktırın tamamdır işte.. 
üzerinde silencer görüyorum. onu da çıkarırsanız 2 katı ses çıkaracaktır.

nasıl oluyor olayında neyi sordunuz tam anlayamadım ama anladıgım sekılde belırteyım 
egzozcuya gıdıyorsunuz eskiyi söktürüp yeniyi kaynak ettiriyorsunuz :)

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 21:47
orta susturucu son susturucu olayını anlayamadım ben onu soruyorum bunları çıkarıp düz boru yapınca nasıl faydası oluyor son susturucuya bağlatsam ne gibi bir değişim ve sonuç olur susturucu olayını anlayamadım :)

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 22:04
Orta susturucuda son susturucuda son çıkış olarakda orjinal eksoz üzerinde Salih abi orjinal halde şuanda eksoz sistemi.

Düz boru ne işe yaradığını anladım.Düz boru kumandasız sistem ile kullanamam anlaşılan kumanda şart.

Büyük sözü dinlemek lazım sende biliyon beni hangisini yapayım ben şimdi sence ?

-------------

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 22:19
biz doganla egzoz isine girmek istiyorduk istersen acele etme egzozcuya gider konusuruz.
ben bildigimi soylim sana, düz boru ve en sona bunu koyarsan araba bagırır ustundeki slincer a aldanma orta susturucu iptal olursa o bile kesmiyor sesi. bahsettigin su sistemle kullanırsan, slincer takılı degilken rolantide bagırmaz, gaza basınca ses alırsın. bence orjinalli bozma, sona bunu tak, ya da egzozcuya gideriz son susturucunu soker, ucuna elindeki yenilerden takar gazla gazla denersin sesini begendigini kaynak yaptırırsin.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 22:26
Orta susturucuyu iptal etmiycem zaten bana göre değil o bazen günümün tamamı iş gereği yolda geçebiliyo o yüzden hiç gerek yok son susturucu iptal edilip yerine bendeki takılacak yerine slincer ile benim işimi görür diye tahmin ediyorum anladığım kadarı ile

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 22:29
aynen öyle Thumbs Up

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 22:39
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

aynen öyle Thumbs Up

Thumbs Up

-------------

Mesajı Yazan: alihan59
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2015 Saat 15:10
merhaba bende 2 ay önce takdirdim aynı böyle yuvarlak kazan abrth son susturucuya takdirdim direk hiç düz boru çektirmedim gerek yok ses yeterince tatmin ediyor gerek yok düz boruya ideal bağırmada ses çikartiyor 

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2015 Saat 17:04
106 ların geneli motor olarak gazı köklediğinizde yüksek desibellerde ses veren makinalar benim aracımda orta filtre hala duruyor ve 51 boğazdan itibaren son susturucular orta susturucudan sonra t şeklinde ikiye bölünüp çift çıkış alınmış süper sprint takılı egsoz çıkışları 45lik normal boru yere doğru orjinal şekilde kıvrık toplam 3 susturucudan oluşuyor katolizör iptal araçta şu haliyle silincırın açık olduğu hali gibi bağırıyor uzun yolda kafa kaldırmıyor geçen söktüm orta susturucudan sonra vanalı kendi yaptığım geniş kazan bir susturucu  koydum öyle deneme amaçlı vana kapalıyken ses yok ama sanki biraz aracı sıktı gibi yeni olduğundandır dedim elyeflar az eskisi normale döner vanayı açınca bildiğin gök gürültüsü yanından son süret geçince diğer araçlardakiler sesten ciğerlerinin sallandığını söylüyorlar

-------------
change

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2015 Saat 17:18
bende ilk böyleydi ortadan vanalı

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2015 Saat 17:23
ilk bende böyleydi ortadan vanalı ama şimdi 51 krom düz boru ve sonda otto sonuç felaket

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2015 Saat 16:21
bu resimdeki vanalı egsozun motorundan uygun hesaplı olan varmı elinde lağzım egsozuma takıcam

-------------
change

Mesajı Yazan: huseyin.celebi
Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2016 Saat 16:22
hortlatmış gibi olacağım ama şimdi bende burda birşey sormak istiyorum.
orjinal son susturucu kalsa ortayı iptal etsem hafiften bi hırlama sesi olsun istiyorum. böyle yapsam nasıl bi sonuç elde ederim çok bağırmasın hafif hırlasın istiyorum.

Mesaj Tarihi: 09 Mayıs 2016 Saat 20:52
hic ugrasma egzoz isiyle hocam, tak bir hava filtresi gaza basınca güzel bir ses alırsın.

-------------

Mesajı Yazan: huseyin.celebi
Mesaj Tarihi: 10 Mayıs 2016 Saat 00:00
Tesekkurler benimde aklimda o vardi ama kuzenimin aracinda orta susturucu iptali var cok tatli hirliyo vites atarkende hafif patlatiyo rahatsiz etmiyo kafa sisirmiyo ama bu araca iyi olmaz sanirim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net