![]() |
|
MAVI DUMAN ACIL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 09:44 |
Arkadaslar bu aralar iyice farktmeye basladm gaza basinca arkadan ufaktan mavi duman atiyo ve egzozdan kotu koku gelio 5 bin km oldu 1.5 2 litrede eksiltme var arac yag yakio ancak subap veya enjektorlern ordan sikirti sesleri gelio mavi duman bunlarla ilgili olabilirmi yksa motorumu yedik
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bunun 3 sorunu olabilir kendimce acıklama yapayım.
1 motor bir yerden kacak yapabiliyordur altdan üstden vs 2 enjektörlerde fincan diye tabir edilen parçalar var peugeot larda varmı bilmiyorum onlarda bu tür ses ve eksiltme yapıyor. 3 ise bilindik sey motor gitmiş sekmen ister geçmiş olsun bundan önceki ford sierram vardı sırf bu sebepden sattım çok sevdigim aracımı. 5bin km 2 lt yag buyuk oran buyuk iht ile motor gitmiştir kardeş geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Motorda bi kacak gremedik yerde sagda solda flan ama bi usta bunda subablar fincanlar flan skintili demisti hatta mootor yag koyma kapagini acip bakti motoru guzel dedi motor yenmis olsa yenmis derdi saniorm cnku kac usta grdu arabayi fncanlr subaplar cok maliyet cikarirmi bana
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
en kötu 1,5 bulur buna halk dilinde yarım motor diyorlar yani moturun ust kısmını yapıyorlar. tekrar buyuk geçmiş olsun kardeş. kardeş üst kapagı çıkarmadan nerden anlayacak ustan alasen bıraksınlar bu işleri sırf milleti kandırmak işleri üst kapagı acınca oda anlamaz rektifiyeci cagırır o bakar. inanma kardeşim bu işlere yag tıpasını acarak sadece motorun kompresörüne bakar oda hava yapıyormu yapmıyormu diye.
Düzenleyen emrepunar - 30 Nisan 2014 Saat 11:12 |
|
![]() |
|
ben ıyı bır rektıfıyecıye gıdıyım ozaman actırıyım ust kapagı neyı var neyı yok grsunler ama bana bıldıgınz tanıgınz bıyer varmı onerıcek ıyı bı ustan olması lazım anlasın yeterkı ısten parası cok onemlı degıl 1000 yerıne 1200 verırım kafam rhat olur basım agrımasın sonra gıbısınden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
istanbulun neresindesin kardeş
|
|
![]() |
|
avrupa ama ıstanbul ıcı her yer uyar yeterkı usta kapagı acıp kardes bu arabanın suyu suyu suyu var malıyetı su desın yapıncada kafam agrımasın daha arac 1.4 dızel bu arada :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
valla kardeş formdaki arkadaşlardan duydum ve kendim gittigimde memnun kaldıgım maslak oto sanayide paris oto var adamlar aç usta değil neyse onu söylüyorlar bir ora ile görüş istersen.
|
|
![]() |
|
oraya gıttım ya 2.kısımda kalıo bırı esmer bı abı ısmıde dursun usta araca bakmıstı gecen ay enjektorcuye gotur bızlık bıseyı yok demıstı bnm arac 300 bınde falana yası km dolayısıyla yorgun sadece dedı
|
|
![]() |
|
enjektorler yuzunden mavı duman atarmı ona ınanamıorm pek kara duman sebebı dıye bılıorm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
istanbulda tuzlada bizim yigen var her aracdan anlar tuzlaya gelebilirsen sana yard. olurum kendime yaptırıyor gibi istersen öyle bir yard. dokunur sana baskada ne desem yalan olur. yada telefnun vereyim bir onla görüş ona göre hareket edersin
|
|
![]() |
|
olabılır ozelden yaz numarasını ıstersen bı arayıp gorusurum o ne dıcem bakalım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |