Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

MAVI DUMAN ACIL

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34893
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 12:07
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: MAVI DUMAN ACIL
Mesajı Yazan: renk1234
Konu: MAVI DUMAN ACIL
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 09:44
Arkadaslar bu aralar iyice farktmeye basladm gaza basinca arkadan ufaktan mavi duman atiyo ve egzozdan kotu koku gelio 5 bin km oldu 1.5 2 litrede eksiltme var arac yag yakio ancak subap veya enjektorlern ordan sikirti sesleri gelio mavi duman bunlarla ilgili olabilirmi yksa motorumu yedik

Cevaplar:
Mesajı Yazan: emrepunar
Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 09:50
kardeş bunun 3 sorunu olabilir kendimce acıklama yapayım.

1 motor bir yerden kacak yapabiliyordur altdan üstden vs 

2 enjektörlerde fincan diye tabir edilen parçalar var peugeot larda varmı bilmiyorum onlarda bu tür ses ve eksiltme yapıyor.
3 ise bilindik sey motor gitmiş sekmen ister 

geçmiş olsun bundan önceki ford sierram vardı sırf bu sebepden sattım çok sevdigim aracımı. 5bin km 2 lt yag buyuk oran buyuk iht ile motor gitmiştir kardeş geçmiş olsun.

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 10:25
Motorda bi kacak gremedik yerde sagda solda flan ama bi usta bunda subablar fincanlar flan skintili demisti hatta mootor yag koyma kapagini acip bakti motoru guzel dedi motor yenmis olsa yenmis derdi saniorm cnku kac usta grdu arabayi fncanlr subaplar cok maliyet cikarirmi bana

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:09
en kötu 1,5 bulur buna halk dilinde yarım motor diyorlar yani moturun ust kısmını yapıyorlar. tekrar buyuk geçmiş olsun kardeş.  kardeş üst kapagı çıkarmadan nerden anlayacak ustan alasen bıraksınlar bu işleri sırf milleti kandırmak işleri üst kapagı acınca oda anlamaz rektifiyeci cagırır o bakar. inanma kardeşim bu işlere  yag tıpasını acarak sadece motorun kompresörüne bakar oda hava yapıyormu yapmıyormu diye.

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:20
ben ıyı bır rektıfıyecıye gıdıyım ozaman actırıyım ust kapagı neyı var neyı yok grsunler ama bana bıldıgınz tanıgınz bıyer varmı onerıcek ıyı bı ustan olması lazım anlasın yeterkı ısten parası cok onemlı degıl 1000 yerıne 1200 verırım kafam rhat olur basım agrımasın sonra gıbısınden 

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:23
istanbulun neresindesin kardeş

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:30
avrupa ama ıstanbul ıcı her yer uyar yeterkı usta kapagı acıp kardes bu arabanın suyu suyu suyu var malıyetı su desın yapıncada kafam agrımasın daha arac 1.4 dızel bu arada :D

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:38
valla kardeş formdaki arkadaşlardan duydum ve kendim gittigimde memnun kaldıgım maslak oto sanayide paris oto var adamlar aç usta değil neyse onu söylüyorlar bir ora ile görüş istersen.

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:41
oraya gıttım ya 2.kısımda kalıo bırı esmer bı abı ısmıde dursun usta araca bakmıstı gecen ay enjektorcuye gotur bızlık bıseyı yok demıstı bnm arac 300 bınde falana  yası km dolayısıyla yorgun sadece dedı 

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:43
enjektorler yuzunden mavı duman atarmı ona ınanamıorm pek kara duman sebebı dıye bılıorm

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 11:54
istanbulda tuzlada bizim yigen var her aracdan anlar tuzlaya gelebilirsen sana yard. olurum kendime yaptırıyor gibi istersen öyle bir yard. dokunur sana baskada ne desem yalan olur. yada telefnun vereyim bir onla görüş ona göre hareket edersin 

Mesaj Tarihi: 30 Nisan 2014 Saat 12:00
olabılır ozelden yaz numarasını ıstersen bı arayıp gorusurum o ne dıcem bakalım 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net