![]() |
|
206 fren hidrolik seviyesinde 2 kez azalma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 Saat 00:12 |
arkadaşlar yenı aldığım aracımda 1 ay once el fren lambası yanmaya basladı internette arastırdım fren hidroliği seviye azalması hatası olduğunu oğrendim ve hemen aracıma baktım fren hidroliğimin yakın sevide idi aynı dot numarasından fren hidroliği aldım max cizgisine kadar tamamkadım ışık sondur hersey normaldı bu aksam aynıel frenı ısığı aynı sekilde yandı hemen fren hidrolik seviyesini kontrol ettimyine min cizgisine düşmüş
frenler su an için tutuyoramayarın sanayiye gideceğim
sizce araca döktüğüm fren hidroliği neden azalmıştır fikriolan varmıdır |
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malumunuz hassas bir konu burada ne denirse densin deneme yanılma olmadan sanayide olayı çözdürün
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
araçtaki fren hortumlarınız eskimiş onlardan sızdırıyor olabilir. Ben 15 gün önce değiştirdim , harbiden çıkarttıkları delik deşik olmuştu.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
maliyet nedir kursat bey.
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
tanesi 10 15 lira bişey hortumların ancak işçilik ustanızla aranızdaki samimiyete bağlı :) hrotumlar değişince doğal olarak tekrar hidrolik de alacaksınız. ama işiçilik de 20 30 liradan fazla olmamalı
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
arkadaşlar simdi sanayiden geldim
sağ ön fren hortum vidası gevsemış kacak ordaymış fren merkezleri ve hortumları balata ve diskler sağlam hatta yenı değişmiş dedi usta sorun su an giderildi ben yine 5-10 gün seviye kontrolune devam edeceğim inşallah sorun kalmaz
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
inşallah tekrarlamaz..geçmiş olsun
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |