![]() |
|
Selamlar Lütfen yardımcı olurmusunuz..206 + |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 Saat 16:37 |
|||
Arkadaşlar 206+ urban move araç sahibiyim aracıma sadece aşağıda belirteceğim eklentileri yapmak istiyorum bahsettiğim eklentiler hayal gücüm dahilinde değil bizzat gördüğüm fakat imkanlar dahilinde sahiplerine nasıl nereden yaptırdınız diye soramadığım araçlarda gördüklerimdir baştan belirteyim lütfen ciddi yardım etmek isteyenler yazsınlar.
Ayrıca yardım istediğim eklentileri kendi imkanlarımla yapmam mümkün değil satın alabileceğim yerleri bildirirseniz çok memnun olur minnettar kalırım. Katlanabilir ısıtmalı resimdeki gibi katlanabilen Ayna (sinyalsiz olursa memnun olurum) ![]() Gösterge Aydınlatması Mavi yada beyaz ![]() Beyaz Renk sis farı ampulü (soruyorum imkansız diyor servis ve diğerleri ama yapanlar var?) Uzun ve kısa ve parkları açmadan sadece sislerimi nasıl yakabilirim ne yapmam lazım? Arka sis farının teki yok bunu nasıl bağlatabilirim? Uzun kısa sisleri yakmadan sadece parkları nasıl yakabilirim? Ayrıca: En ön cama filim yasak mı? görüyorum filimli arabalar çok fazla, ve mümkünse arabamın rengi olan siyah renk jant arıyorum.. link verirmisiniz jantların. lastik olarak pirelli mi iyi? brigedstone mi? 14 inc jantım var ben bunu 16 yapmak istiyorum şuanki hali ön yere yakın arka havada bunu 16yı yada 15i taktıktan sonra nasıl sağlayabilirim.. Karartılmış far da arıyorum. cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla. Düzenleyen 307bursa - 10 Nisan 2014 Saat 20:40 |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ali'yi konuya bekliyoruz.
|
||||
![]() |
||||
|||
sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşımızı. :) |
||||
![]() |
||||
|||
Teşekkür ederim bir kaç sitede daha gördüm arayıp bulamıyorlar resimi çekemedim ev eski tip ampullerinin küçüğü elektrikçiler yok dedi var diyenler var.. muallakta kaldık.. jant satın alabileceğim bir yer varmı 15 yada 16 almak istiyorum aslında 16 ince yanak geniş taban çok istiyorum düşünceniz nedir + eksi? ve jant önerirmisiniz siyah renk.. Lastik hakkında fikiriniz varmı? |
||||
![]() |
||||
|||
Aradım sinyalli getirtebiliyorlarmış ama ben sinyalsiz istiyorum ya tam bulduk sinyalleri güzel değil. yardımcı olurmusunuz.
|
||||
![]() |
||||
|||
Ayrıca 206'ların aynaları yapıları ile 206+ların yapısı aynı mı? olur mu bunuda servisten öğrenin dediler aradım bilen yok.. bir bilgisi olan varmı?
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu araç için karartılmış far da yok sanırım?
|
||||
![]() |
||||
|||
Bir hata yaptık işte :)) ama araçtan memnunum yürüyüşü felan. :D bu yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum bende. |
||||
![]() |
||||
|||
Tamam Teşekkür ederim kendilerinede burada olamasamda lütfen satın alabileceğim yerlerin link ve telefonlarını iletirse çok memnun olurum. bu arada sadece sinyalsiz aynayı bulayım başka bir şey istemiyorum diğerleri olmasada olur sadece sinyalsiz ayna yukarı katlanan :)) |
||||
![]() |
||||
|||
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/peugeot-206-m3-model-elektrikli-ayna-99861637 bunda sinyal varmı belli değil..
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/peugeot-206-yukari-katlanir-ayna-elektikli-110048921 bunun kapağı varmış sinyalleri malum türkiyedeyiz çalınma ihtimali var.. bu ne biçim tasarımcılar millet belki sinyalsiz istiyor? Ali beyi bekliyoruz.. |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Bugün arabayı yıkıyordum akşam kulağım nasıl yanıyor meğersem buradanmış :D Evet başlayalım :D 206+ çoğu ülkede 207 olarak geçsede TR bazında baktığımızda 206-207 melez üretimi birşey. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 206 ve 207nin kalan paralarından yapıldığı söyleniyor ama ön kısımdaki çoğu parça kendine özgü. Ayna meselesinde, 206cc ve roland garros larda aynalar kapı kilidi ile katlanıyor ama BMW deki gibi kanat şeklinde değil normal elle nasıl katlanıyorsa onlarda öyle katlanıyor. Ki bu bütün pejolarda böyledir en düşüğünden en lüksüne. Bunun aksini özel yaptırmanız lazım. BMW nin veya var mı bilmiyorum diğer marka aaraçların aynası alınıp çerçevesi ayarlanabilir. Ama görüş açısı ve ayna pozisyonu nasıl ayarlanır bilemiyorum. TR de ben CC aynası buldum ama coupe kapıdan ötürü CC lerin aynası 4 kapılara olmuyor. Görünüm ve tip aynı olsa da cama oturan çerçevesi küçük kalıyor. Yurt dışından roland garros aynası bulunabilir tabi 4 kapı olamsı şartı ile. Gösterge Aydınlatması Mavi yada beyaz Gösterge aydınlatmasını değiştirmek çok zahmetli. Eğerki 207ye uyumlu aracınız dizel-benzin hangisine uygunsa ona göre bir taban bulmanız lazım. Ya da yaptırmanız. Kim yapar nasıl yapar bilmiyorum. Beyaz Renk sis farı ampulü (soruyorum imkansız diyor servis ve diğerleri ama yapanlar var?)
Uzun ve kısa ve parkları açmadan sadece sislerimi nasıl yakabilirim ne yapmam lazım? Sis farının sistemine ayrıyetten bir tesisat çekmeniz lazım aksi takdirde olmaz. Arka sis farının teki yok bunu nasıl bağlatabilirim? Diğer sisten hat alıp uygun bir duyla halledebilirsiniz. Ben birebir aynı duydan buldum ve uyguladım ama biraz fark var çünkü lamba olmayanda reflektör var o biraz ortalığı karııştırıyor. Uzun kısa sisleri yakmadan sadece parkları nasıl yakabilirim? Zaten kolun ucunu bir kere çevirinde parklar yanar sadece Ayrıca: En ön cama filim yasak mı? görüyorum filimli arabalar çok fazla, ve mümkünse arabamın rengi olan siyah renk jant arıyorum..
link verirmisiniz jantların. lastik olarak pirelli mi iyi? brigedstone mi? Ben michelin tercih ederim michelinden sonra alacağım marka conti ve bridgestone olacaktır. 14 inc jantım var ben bunu 16 yapmak istiyorum şuanki hali ön yere yakın arka havada bunu 16yı yada 15i taktıktan sonra nasıl sağlayabilirim.. Arka da torsiyon dişlileri var onu bir yada duruma göre 2 diş indirtebilirisniz. Karartma far yok. Farı söküp kendiniz yapabilirsiniz. Düzenleyen Alicilik - 10 Nisan 2014 Saat 21:00 |
||||
![]() |
||||
|||
Sislere Zenon Bağlanır mı? yanar demişlerdi yanmaz ise alacağım gücü ne olsun kaç kelvin?
Tam olarak ne diye sorayım zenon istiyorum zarar vermeyecekse.. sislere tesisat çektirirsem düğme olacak değil mi macburen yoksa kolla olurmu? Uzun kısa sisleri yakmadan sadece parkları nasıl yakabilirim? Zaten kolun ucunu bir kere çevirinde parklar yanar sadece Bunu bilmiyordum. :)) 14 inc jantım var ben bunu 16 yapmak istiyorum şuanki hali ön yere yakın arka havada bunu 16yı yada 15i taktıktan sonra nasıl sağlayabilirim.. Yay mı takmam lazım tam adı nedir markası? Karartılmış far da arıyorum. Karartma far yok. Farı söküp kendiniz yapabilirsiniz. Farı nasıl söktürebilirim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum dikkat ve sabırla bekliyorum mesajınızı. Teşekkürler. |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Mevcut sislerin camı ile ampül arsı mesafe çok kısa. Üzerindeki ampül 24w lık sis xenon taktığınızda bu 35w a çıkıyorki xenon ampül daha uzundur hem daha fazla ısı hemde cama daha yakın sonra cam eriyip gidiyor. Siz sis farını tamamen ayrı bir far ile değiştireceksiniz. 207nin aynı speklerde h11 ampül kullanan sis farları var. Kendi aracınızdakini söküp onun yerine 207nin farını takıyorsunuz soket kısmınıda xenon takacaklar ayarlaar. Ampül olarak psx24w den h11 e geçmiş oluyorsunuz. Bu bahsettiğim far ile xenon kullanmanızda cam açısından sakınca yok.
206larda ön kısım yaylı helezon arkalar torsiyonludur. Ön tarafı indirmek için kısaltılmış spor yay veya coilover kit kullanmanız lazım. Arka taraf için ise torsiyon dişlisini düşürmeniz veya yine coil kit takmanız lazım.
Konuyla iligli şehirnizde far tamiri fln yapan yer varsa yardımcı olurlar aksi halde tampanu söküp farları sökmeniz gerekecek. Tamponu sökmek dert yoksa far 3 vidaya bakıyor. Farı söktükten sonra fırında ısıtarak veya ısı tabancası ile camı ayırıp kısımlarını boyaybilirsiniz.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |