Bugün arabayı yıkıyordum akşam kulağım nasıl yanıyor meğersem buradanmış :D
Evet başlayalım :D
206+
çoğu ülkede 207 olarak geçsede TR bazında baktığımızda 206-207 melez
üretimi birşey. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 206 ve 207nin kalan
paralarından yapıldığı söyleniyor ama ön kısımdaki çoğu parça kendine
özgü.
Ayna meselesinde,
206cc ve roland garros larda
aynalar kapı kilidi ile katlanıyor ama BMW deki gibi kanat şeklinde
değil normal elle nasıl katlanıyorsa onlarda öyle katlanıyor. Ki bu
bütün pejolarda böyledir en düşüğünden en lüksüne. Bunun aksini özel
yaptırmanız lazım. BMW nin veya var mı bilmiyorum diğer marka aaraçların
aynası alınıp çerçevesi ayarlanabilir. Ama görüş açısı ve ayna
pozisyonu nasıl ayarlanır bilemiyorum. TR de ben CC aynası buldum ama
coupe kapıdan ötürü CC lerin aynası 4 kapılara olmuyor. Görünüm ve tip
aynı olsa da cama oturan çerçevesi küçük kalıyor. Yurt dışından roland
garros aynası bulunabilir tabi 4 kapı olamsı şartı ile.
Gösterge Aydınlatması Mavi yada beyaz
Gösterge aydınlatmasını değiştirmek çok zahmetli. Eğerki 207ye uyumlu aracınız dizel-benzin hangisine uygunsa ona göre bir taban bulmanız lazım. Ya da yaptırmanız. Kim yapar nasıl yapar bilmiyorum.
Beyaz Renk sis farı ampulü (soruyorum imkansız diyor servis ve diğerleri ama yapanlar var?)
Sis lambası beyaz var. Kendim kullanıyorum. Xenon yapmak istiyorsanız 207lerin bizim araca uyumlu h11 kullanan sis farı var onu alıp takabilirsiniz. Ve ya xenon değil sadece beyaz istiyorsanız ebay gibi sitelerde led ampül mevcut. Ben 3w lık power led kullanıyorum kısa mercekli. Bu ampül çk ciddi bir aydınlatma yapmıyor ama beyaz bir görüntü oluyor ve göz alıyor. Ampül için yardımcı olabilirm.
Uzun ve kısa ve parkları açmadan sadece sislerimi nasıl yakabilirim ne yapmam lazım?
Sis farının sistemine ayrıyetten bir tesisat çekmeniz lazım aksi takdirde olmaz.
Arka sis farının teki yok bunu nasıl bağlatabilirim?
Diğer sisten hat alıp uygun bir duyla halledebilirsiniz. Ben birebir aynı duydan buldum ve uyguladım ama biraz fark var çünkü lamba olmayanda reflektör var o biraz ortalığı karııştırıyor.
Uzun kısa sisleri yakmadan sadece parkları nasıl yakabilirim?
Zaten kolun ucunu bir kere çevirinde parklar yanar sadece
Ayrıca:
En ön cama filim yasak mı? görüyorum filimli arabalar çok fazla, ve
mümkünse arabamın rengi olan siyah renk jant arıyorum..
Cam filmi yasak değil polisin keyfine kalmış bişi. Benim bütün camlarım (6cam) 1 numara filmli. Muayene de hafif kusur geçtii bir kerede ceza yedim 77tl o kadar. Ön cam çok sıkıntı ben iki kere yaptırdığım halde kenarlarda iz kaldı. Kimse 206ların ön camına yanaşmıyor.
link verirmisiniz jantların.
lastik olarak pirelli mi iyi? brigedstone mi?
Ben michelin tercih ederim michelinden sonra alacağım marka conti ve bridgestone olacaktır.
14
inc jantım var ben bunu 16 yapmak istiyorum şuanki hali ön yere yakın
arka havada bunu 16yı yada 15i taktıktan sonra nasıl sağlayabilirim..
Arka da torsiyon dişlileri var onu bir yada duruma göre 2 diş indirtebilirisniz.
Karartılmış far da arıyorum.
Karartma far yok. Farı söküp kendiniz yapabilirsiniz.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|