![]() |
|
206 hdi klima sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 21:39 |
||
merhaba arkadaşlar sorunum aracımın klimasını çalıştırdım ışığı yanıyor ama klima devreye girmiyor önceden açtığımda klimayı çıt diye klima motorunun devreye girdiğini anlıyordum rolanti az da olsa düşüyordu ama sesi gelmiyor acaba sıkıntı neyden kaynaklanır olabilir sanayiye uğrama fırsatım olmadı sizlere bi danışmak istedim teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tek sorunun klima gazının bitmiş olması. bi klimacıya gitcen şehire ve ustasına göre 70-100 tl arası değişir işlem. gaz bastırcan. ama tavsiyem kaçak varmı diyede kontrol ettir ki kesin kaçak vardır. renkli sıvı basarlar gaz basarken görünen yerdeyse kaçak tamir edilir. ben bıktım artık kaçak nerde belli değil her yaz başı bastırıyorum yaz sonuna kadar idare ediyor :)
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
||
klima gazını geçen yaz bastırmıştım o zaman da kaçak var dediler uğraştılar falan oldu dediler gaz olmasa bile klima motorunun çalışması gerekmez mi ya da yanlış biliyorum umarım gaz ile sorunu çözerim daha büyük iş çıkarmaz inşallah teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
valla bende öle düşünüyorum ama aynen öle gaz olmadığında traaak diye ses gelmiyor ac ye bastığında ve motorda herhangi bi yuklenmede olmuyor. sen dediğim gibi gaz bastırırken o gaz basan makinanın bi özelliğide renkli sıvı basmak. ondan bastır sonra 1 ay kadar aç gez yine aynı yere git bi baksınlar kaçak nerden. herhalde görünebilen bi yerde değil kaçak ki bulamıyorlar. yoksa benim gibi her yaz başı 80 tl gaza para vercen
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
Bulunduğum yerde klima gazı basan yerde galiba renkli sıvı basan yer bulmam zor en güzeli yetkili servise gidip danışmak olacak orada gaz bastırıp sorun varsa öyle öğrenecem artık kısa zamanda uğrayamam da havalar ısınsın üstüne düşecem bakalım büyük bir sıkıntı çıkarmaz inşallah teşekkürler :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |