![]() |
|
4.viteste ugultu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2014 Saat 11:56 |
arkadaslar arabami full bakima soktum sözde full mus bunu anladim özel serviste yaptirdim 1500 tl masraf döktüm arabayi ilk aldigimda araba rölantideyken fır fır bir ses vardi sanki fan sesi gibi debriyaja bastigimda gidiyordu ustaya sordugumda debriyaj bilyasindan dedi 3-4 gün kullan gecmezse bakariz dedi sanzimana hic ellemedik biz dedi
neyse bu 3-4 gün lük kullanimin son günü dün eve dönerken 4. viteste gaza basmamla birlikte bir islik sesi ve ugultu geliyor gaza basmamla artiyor diger viteslerde yapmiyor hakikaten ne yapicagimi sasirdim arabami hic ama hic satmak istemiyorum ama sürekli birşey cikiyor buda beni mutsuz ediyor sizce ne yapmaliyim bu vitesteki ugultu konusunda ? sanziman yagi eksikligi olabilirmi veya tecrübesi olan varmi bilgisi olan bana yardimci olabilicek biri :( Herkese tek tek teşekkür ederim.. |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar eger sanziman yagi eksikse hangi marka hangi derece yag koydurmam gerekiyor biliyormusunuz
aracim 307 xsi 2.0 136 hp benzinli |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Full bakımın içinde neler yapıldı hocam?
|
|
![]() |
|
yani aslinda full bakim derken subap fincanlari degişti piston segmani ve full takim conta yeniledik neden degişti diye sorarsaniz araçta sadece hirilti sesi aliyordum acmisken degiştirelim dediler 5w50 mobil 1 yag koydular hava filtresi yag filtresi bujiler degişti
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
moralim alt üst olmus durumda siz böyle yazinca birazda olsa kafam rahatliyor yarin sabah 8 de gidicem direk fakat eger yag eksikse hangi derece yag koydurucam bir bilgisi olan varmi? hangi marka ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |