Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok merak ediyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

çok merak ediyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çok merak ediyorum
    Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 21:47

sis farları yoğun yağış, kar ve sisli havalar için diye biliyorum(yanlışsa lütfen düzeltin). trafikte sürekli sis farı açık neden gezerler çok merak ediyorum bilhassa arka sis frene mi basıyor sis mi açık beli olmuyor

2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
samet2461 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet2461 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 21:51
bilmem bi nedeni yok ustam ben bile arada yakıyorum. hatta hava tam kararmadığı zaman sadece park sis kullanıyorum Smile. ama belirli bi nedeni yok
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK

Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:01
Arka sisler gözümü fena halde alıyor ve sinirlerimi bozuyor. 
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:07

Orjinalini yazan: samet2461 samet2461 Yazdı:

bilmem bi nedeni yok ustam ben bile arada yakıyorum. hatta hava tam kararmadığı zaman sadece park sis kullanıyorum Smile. ama belirli bi nedeni yok

yalnız şunu söyleyeyim arka sis gereksiz yere yakılması kazaya sebebiyet verebilir bilhassa çift arka sisliler.2008de jandarmaydım Erzincan Kemah yolunu bilen bilir oranın yolu çok virajlı adam yakmış arka sisler 2000 model civic arkasından gelen öndekinin fren yaptığını sanıp ani fren yapıp karasu çayına uçuyor 1 ölü 1 yaralı

2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:10
Sis' ler aracı güzel gösterir (ön sis) , ben genellikle bilmediğim yolda giderken gözükmeyen asfalt çukurlarını /tümseklerini görmek için yakıyorum, damla yağmur düşsün affetmem hemen yakarım
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:11
gerekli durumlar haricinde sis farlarının kullanılması  yasak ve cezası var eds lerde yakalanıncada ceza eve geliyor genelde acemiler  ve görüntü olsun diye kullanılıyor anadolu yollarında sisten çıktıktan sonra kapatmayı unuttuğum için 2 defa ekip çevirmiş ve kapatmam için uyarı yapmıştı
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:14
Orjinalini yazan: kivanc kivanc Yazdı:

Arka sisler gözümü fena halde alıyor ve sinirlerimi bozuyor. 
aynen katılıyor. geçen yaz eski Foça dan geliyorum 110 falan önde giden yakmış arka sisleri birde led li aşırı derecede gözümü aldı. sonrasında Çanakkale yoluna çıktık orda bi polis uygulaması vardı durdum polisin yanında "bakın memur bey öndeki aracın arka sisleri yanık ve aşırı derece göz alıyor" dedim Polis nede beğenirsiniz "polisi ara" dedi
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:15
Orjinalini yazan: tongucuk tongucuk Yazdı:

gerekli durumlar haricinde sis farlarının kullanılması  yasak ve cezası var eds lerde yakalanıncada ceza eve geliyor genelde acemiler  ve görüntü olsun diye kullanılıyor anadolu yollarında sisten çıktıktan sonra kapatmayı unuttuğum için 2 defa ekip çevirmiş ve kapatmam için uyarı yapmıştı

abi o nasılmış ya eds' ye sisle yakalanırsa gitsin gusül abdesti alsınLOL öyle bi oto ceza mı var?Big smileBig smile
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:16
sen gereksiz yere yakmaya devam et doğan geç bi eds önünden sonra konuşalım bu konuyu :))

Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:21
Sis farlarını açık ve net görüntü için gece gündüz yakiyorum amerikan park ile birlikte eşsiz görüntü oluşturuyor arka sis konusunda hemfikiri kesinlikle göz alıyor ancak gündüz fari denilen illet ile gunduz yakilan sis fari acisindan isim ve kullanim amaci haricinde ben bir fark goremiyorum karsidan gelen araç sürücüsünün sis farlari gözünü aliyosa benimde gündüz farları alıyo eğer bu yasaksa onunda yasaklanması gerekir
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:23

sen gereksiz yere yakmaya devam et doğan geç bi eds önünden sonra konuşalım bu konuyu :))

Abi gittiğim güzergahlarin hepsindr eds var ve ben hep park sis gezerim şuana kadar bir ceza gelmedi çevirmeye gündüz sis farlari açıkken girdim birşey demediler ceza yiyeninede tanık oldum ancak kesin gelir diye binkaide yok bizim memlekette
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
cankatmevlut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cankatmevlut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:25
ön sisler bazı arabalara yakışıyor ama zarar verecek şekilde olursa kötü karşıyım. mesela bölünmemiş çift şeritli yollarda. ama şehir içinde hafif gezilerde 106 lara 206 lara falan yakışıyo. arkak sisde tehlikeli gerçekten. yani açma sebepleri genelde yakısıyo ondan derler.
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:34
siz siz olun gerek zamanlarda sis yakmayın. zaten şehir içi aydınlık oluyor.
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:34
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Sis farlarını açık ve net görüntü için gece gündüz yakiyorum amerikan park ile birlikte eşsiz görüntü oluşturuyor arka sis konusunda hemfikiri kesinlikle göz alıyor ancak gündüz fari denilen illet ile gunduz yakilan sis fari acisindan isim ve kullanim amaci haricinde ben bir fark goremiyorum karsidan gelen araç sürücüsünün sis farlari gözünü aliyosa benimde gündüz farları alıyo eğer bu yasaksa onunda yasaklanması gerekir

HAcı sis farının konumu ve aydınlatma açısı göz almaz. En güçlü gündüz lambası 24w dır hali hazırda bir h11 sis ampülü 55w :D  Senin gözünü beyaz led alıyor bana kalırsa.

Ön sis farı bana kalırsa biraz heves. Çünkü bundan 20 sene önce hella-turbo fln kapaklı sarı sisler takılırdı. O zamanlarda sis açılmaz varlığı ve o beyaz taban siyah yazılı kapaklar modaydı. Yani bu biraz genetik ya da herneyse bizde olan bişi.

Ben de bir süre önceye kadar sisleri açıyordum ama okulda ciddi derecede tepki gördüm. Sis le gezen zihniyeti arkamahalle çoçuğu sınıfına koyuyorlar. He ne var bana bir zevk katmıyordu ama sis var açalım diye açıyorduk.

Arka sis konusunda yakaladığım an uzunları sürekli konuma alıp arkasından takibe geçiyorum. HAdi önleri anladıkta arkaları açmanın insan beynindeki gereksinim ve uygulama merkezini çözemedim. Sisim var açarım zihniyeti tmm ama arka neden ?

Önceden bahsettim 206-hyundai getz gibi arçlar ve bilhassa 2004 honda ciziclerin sisleri açık oluyor. Geçiyorum arkasına açıyorum uzunları zaten arabayı yatar pozisyonda kullanırım acayip zevkli oluyor.

Bir de sağı boşken solda gidenlere sellektörü seriye bağlamak o da favorimdir.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:44
Benim sis farları muayeneden muayeneye açılıyor desem yeridir. Hiç kullanma gereği duymuyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:45
Ali öndeki araçla 30-40 metre aralıkla seyir halinde giderken arkaya gelip sanki beni geçtiğinde basıp gidecekmiş gibi sellektör atan kişiler için arkaya lamba bağlayıp geriye dogru sellektör atma hayalim var. Bakınca öndeki araç kullanıcısı sellektörü dikiş aynasıyla yiyiyor . arkadaki araç sellektör yese direkt yer çok bi farkı yok. o hayalimi aklıma getirdin Big smileLOL fikir nasıl?Tongue

Düzenleyen dogan106 - 05 Mart 2014 Saat 22:46
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:47
doğan sende trafik canavarı ruhu görüyorum :)))

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:48
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Ali öndeki araçla 30-40 metre aralıkla seyir halinde giderken arkaya gelip sanki beni geçtiğinde basıp gidecekmiş gibi sellektör atan kişiler için arkaya lamba bağlayıp geriye dogru sellektör atma hayalim var. Bakınca öndeki araç kullanıcısı sellektörü dikiş aynasıyla yiyiyor . arkadaki araç sellektör yese direkt yer çok bi farkı yok. o hayalimi aklıma getirdin Big smileLOL fikir nasıl?Tongue

İstanbul trafiğine bişi diyemem ama Ankara da sol şerit hastası çok Angry Ben hafifletici bir ilaç yazıp geçiyorum. Yol vermezse iğne yapıyorum LOL.

Arka sis fayda etmiyor mu ?
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:51

doğan sende trafik canavarı ruhu görüyorum :)))

yok be Ramazan abi LOL
Yukarı Dön
halilefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı halilefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 22:51
Bir gün Ortaca ilçesinden Dalaman(Muğla) ilçesine gidiyorum hava hafif puslu (206hdı)arka sisler açık tabiki neyse sürekli arkadan selektör yapan korna basan bir zat geldi yanıma meshur camı açma hareketi yaptı bende birşey oldu diye yavaşladım adam dediki sisleri kapat.Bende rahatsız olmasınlar diye kapattım neyse adam beni geçti 300 metre sonra U dönüşü yasak tabelasının orda sinyali verdi tam dönecek bastım frene durdum adama bak dedim U dönüşü yasak bastım gittim. Bunuda neden anlattım bilmiyorum Tongue  gerek duymasam bende açmam sisi ama madem başkalarından saygı bekliyoruz o zaman önce kendimizden başlayalım.
halilefe
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 357 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107447 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1530 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3136 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9519 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8777 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 964 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55485 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2267 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2585 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2179 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16025 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English