![]() |
|
çok merak ediyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 21:47 |
sis farları yoğun yağış, kar ve sisli havalar için diye biliyorum(yanlışsa lütfen düzeltin). trafikte sürekli sis farı açık neden gezerler çok merak ediyorum bilhassa arka sis frene mi basıyor sis mi açık beli olmuyor |
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmem bi nedeni yok ustam ben bile arada yakıyorum. hatta hava tam kararmadığı zaman sadece park sis kullanıyorum
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka sisler gözümü fena halde alıyor ve sinirlerimi bozuyor.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
yalnız şunu söyleyeyim arka sis gereksiz yere yakılması kazaya sebebiyet verebilir bilhassa çift arka sisliler.2008de jandarmaydım Erzincan Kemah yolunu bilen bilir oranın yolu çok virajlı adam yakmış arka sisler 2000 model civic arkasından gelen öndekinin fren yaptığını sanıp ani fren yapıp karasu çayına uçuyor 1 ölü 1 yaralı |
|
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sis' ler aracı güzel gösterir (ön sis) , ben genellikle bilmediğim yolda giderken gözükmeyen asfalt çukurlarını /tümseklerini görmek için yakıyorum, damla yağmur düşsün affetmem hemen yakarım
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
gerekli durumlar haricinde sis farlarının kullanılması yasak ve cezası var eds lerde yakalanıncada ceza eve geliyor genelde acemiler ve görüntü olsun diye kullanılıyor anadolu yollarında sisten çıktıktan sonra kapatmayı unuttuğum için 2 defa ekip çevirmiş ve kapatmam için uyarı yapmıştı
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
|
|
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
abi o nasılmış ya eds' ye sisle yakalanırsa gitsin gusül abdesti alsın
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
sen gereksiz yere yakmaya devam et doğan geç bi eds önünden sonra konuşalım bu konuyu :))
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Sis farlarını açık ve net görüntü için gece gündüz yakiyorum amerikan park ile birlikte eşsiz görüntü oluşturuyor arka sis konusunda hemfikiri kesinlikle göz alıyor ancak gündüz fari denilen illet ile gunduz yakilan sis fari acisindan isim ve kullanim amaci haricinde ben bir fark goremiyorum karsidan gelen araç sürücüsünün sis farlari gözünü aliyosa benimde gündüz farları alıyo eğer bu yasaksa onunda yasaklanması gerekir
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Abi gittiğim güzergahlarin hepsindr eds var ve ben hep park sis gezerim şuana kadar bir ceza gelmedi çevirmeye gündüz sis farlari açıkken girdim birşey demediler ceza yiyeninede tanık oldum ancak kesin gelir diye binkaide yok bizim memlekette |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
cankatmevlut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cankatmevlut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön sisler bazı arabalara yakışıyor ama zarar verecek şekilde olursa kötü karşıyım. mesela bölünmemiş çift şeritli yollarda. ama şehir içinde hafif gezilerde 106 lara 206 lara falan yakışıyo. arkak sisde tehlikeli gerçekten. yani açma sebepleri genelde yakısıyo ondan derler.
|
|
![]() |
|
siz siz olun gerek zamanlarda sis yakmayın. zaten şehir içi aydınlık oluyor.
|
|
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
HAcı sis farının konumu ve aydınlatma açısı göz almaz. En güçlü gündüz lambası 24w dır hali hazırda bir h11 sis ampülü 55w :D Senin gözünü beyaz led alıyor bana kalırsa. Ön sis farı bana kalırsa biraz heves. Çünkü bundan 20 sene önce hella-turbo fln kapaklı sarı sisler takılırdı. O zamanlarda sis açılmaz varlığı ve o beyaz taban siyah yazılı kapaklar modaydı. Yani bu biraz genetik ya da herneyse bizde olan bişi. Ben de bir süre önceye kadar sisleri açıyordum ama okulda ciddi derecede tepki gördüm. Sis le gezen zihniyeti arkamahalle çoçuğu sınıfına koyuyorlar. He ne var bana bir zevk katmıyordu ama sis var açalım diye açıyorduk. Arka sis konusunda yakaladığım an uzunları sürekli konuma alıp arkasından takibe geçiyorum. HAdi önleri anladıkta arkaları açmanın insan beynindeki gereksinim ve uygulama merkezini çözemedim. Sisim var açarım zihniyeti tmm ama arka neden ? Önceden bahsettim 206-hyundai getz gibi arçlar ve bilhassa 2004 honda ciziclerin sisleri açık oluyor. Geçiyorum arkasına açıyorum uzunları zaten arabayı yatar pozisyonda kullanırım acayip zevkli oluyor. Bir de sağı boşken solda gidenlere sellektörü seriye bağlamak o da favorimdir. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benim sis farları muayeneden muayeneye açılıyor desem yeridir. Hiç kullanma gereği duymuyorum.
|
|
![]() |
|
Ali öndeki araçla 30-40 metre aralıkla seyir halinde giderken arkaya gelip sanki beni geçtiğinde basıp gidecekmiş gibi sellektör atan kişiler için arkaya lamba bağlayıp geriye dogru sellektör atma hayalim var. Bakınca öndeki araç kullanıcısı sellektörü dikiş aynasıyla yiyiyor . arkadaki araç sellektör yese direkt yer çok bi farkı yok. o hayalimi aklıma getirdin
![]() ![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 05 Mart 2014 Saat 22:46 |
|
![]() |
|
doğan sende trafik canavarı ruhu görüyorum :)))
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İstanbul trafiğine bişi diyemem ama Ankara da sol şerit hastası çok ![]() ![]() Arka sis fayda etmiyor mu ? |
|
![]() |
|
yok be Ramazan abi
![]() |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Bir gün Ortaca ilçesinden Dalaman(Muğla) ilçesine gidiyorum hava hafif puslu (206hdı)arka sisler açık tabiki neyse sürekli arkadan selektör yapan korna basan bir zat geldi yanıma meshur camı açma hareketi yaptı bende birşey oldu diye yavaşladım adam dediki sisleri kapat.Bende rahatsız olmasınlar diye kapattım neyse adam beni geçti 300 metre sonra U dönüşü yasak tabelasının orda sinyali verdi tam dönecek bastım frene durdum adama bak dedim U dönüşü yasak bastım gittim. Bunuda neden anlattım bilmiyorum
![]() |
|
halilefe
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |