![]() |
|
** EGR VALFİ HAKKINDA ARTIK KESİN BİR BİLGİ !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 Saat 22:34 |
||
arkadaşlar bizim sitemizde olsun diğer siteler olsun günlerdir araştırıyorum ama bu egr iptali kara dumana engel olur mu yoksa aksine kara duman mı yapar iyimidir kötümüdür her kafadan bir ses çıkıyor. bunla ilgili bilgi istiyorum. ayrıca benim aracın EGR valfi vakumlu olan modelden elektrikli değil nasıl iptal ederim. sadece vakum hortumunu çıkartsam yeter mi
BİLGİLENELİM BU KONUDA ARTIK: İPTAL EDEN VARSA BİLGİ İSTİYORUM. simdiden sağolun
Düzenleyen samet2461 - 20 Şubat 2014 Saat 22:35 |
|||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|||
![]() |
|||
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Egr valfini iptal edince: Egr valfinin bir amaci da yanma odalarinin sicakligini azaltmaktir. Bu sayede contadan tutun egzos manifolduna İlk etapta egr valfi aracın ısı ve kullanıma baglı olarak otomatik olarak yarım yada tam acık olarak çalışmaktadır... tek sıkıntısı sıkı kontrol ve temizliktir...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam, egr iptalini yaptırdım ben kara duman atıyor evet ama 3.500 devirden sonra atıyor, ondan öncesinde duman kesinlikle yok, benim araçta vakumlu borunun bir ucunu kapatarak iptalini sağlayabilirsiniz.
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
hocam senin anlattığın 3500 den sonra duman atıyor ve ondan öncesinde bişe yok şu anda benim yaşadığım bi olay araçtada bi performans oldu son zamanlarda.. o zaman benim ulaştığım sonuç benim EGR tıkalı.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
büyük olasılıkla çabuk tıkanıyorlar zaten :)
|
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
süratli gidince yani çok gaz verince egzozdan duman çıktığını görüyormusun hocam peki
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
arkadaşlar EGR yi sökmeden temizleyebilirmiyiz. turbo hortumun söksek ufak ufak tiner sıksak çalışır vaziyette temziler mi acaba
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
kaç seferdir hiçbir soruma cevap bulamadım. forum bana karsı örgütlendimi ne oldu bilelimde ona göre daha girmeyelim. hiç kimsenin başına gelmiyor mu böyle bir olay yardım bekliyoruz
![]() Düzenleyen samet2461 - 26 Şubat 2014 Saat 11:49 |
|||
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
Egr bende de arıza yaptı ama ustam hiç temizleyelim mi demedi. Direk değiştirelim dedi..
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |