![]() |
|
Beyaz Duman !!! (Help Yardım ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 15:40 |
|
Bu sabah arabayı çalıştırdım su eksik uyarısı verdi kaputu açıp baktıgımda su yarından çok aşşağıdaydı su ekledim arabayı çalıştırdım hararet ibresi 90 a normal seviyesine gelene bembeyaz bi duman attı 90 dan sonra az biraz daha duman attı ve dumanı kesti şuanda birşey yok bir kere daha yaptı önceden düzelmişti yine aynı şey oldu bunun sebepleri nedir ne olmuş olabilir mazot aklıma geldi ilk ancak dün akşamdan sabaha mazot değiştirmedim akşam yada dün sabahda aynı şekilde atması gerekirdi önerileriniz görüşleriniz nedir ?
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
adaşım sana önerim en yakın servise uğraman :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Dün akşam fazla sıkıştırdın belkide :) inşallah bişey yoktur kardeşim..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
inşallah volkan yoktur birşey
servise uğrarsam zaten öğrenicem gitmeden öğrenmek lazım birşeyler :)) |
||
|
||
![]() |
||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun inşallah birşey yoktur fakat araba su eksiltmesinin ve beyaz duman olayı silindir kapak contası sıkıntısında olur genelde, suyu eklemeden önce baktın mı suyun yüzeyinde yağlanma var mı, yağ ile karışmış mı yani, yada motor yağ kapağını açtığında tahin gibi birşey var mı ? varsa eğer yine yağ ile su karışıyor demektir, inşallah böyle birşey değildir çünkü silindir kapak contası değişimi maliyetli birşeydir, işçilik olarak maliyetlidir yani, taşlanması vs. 1000 lik eder seni, ayrıca gerçekten böyle birşeyse eğer( ki inşallah değildir ) motora ciddi zarar verirsin çünkü motor yağı su ile karıştığından dolayı yağ tam görevini görmez, bunun sonucunda eline alabilirsin motoru, ben en kötü senaryoyu yazdım ki geçen seferki gibi es geçme bi servise uğra diye :) ve kesinlikle sabah suyuna bak aracın.
|
||
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
||
![]() |
||
|
Aracın suyu azalıyo ama sürekli azalmıyo bir hafta tam kalıyo bir anda boşalıyo sanki suyun üzerinde hiç yaglanma yok geçen hafta tamirciye baktırmıştım yagına iyi durumda yagı demişti gerçi bu konuyla alakalı birşey bahsetmedim ama inşallah conta değildir bu arada arabanın çekişinde sıkıntı yok ama yakıtı gözle görülür derecede arttı
|
||
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
su bir anda eksiliyosa biyerden kaciriyo olamazmi? Benim devirdaimden kaciriyordu, bazen oldugu yerde damliyordu bazen hic kacirmiyordu. İnsallah conta falan degildir ya durup dururken:(
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bir anda azaliyo su 1 hafta bisey yok 1 gecede bitebiliyo
|
||
|
||
![]() |
||
|
ihmal etme kardesim suan motora bi zatar gelmediyse bile ihmal sonucu can sikmasin, yaptiramasan bile teshisi koydur bence, masraf simdi sonucta..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
şanssızlık işyerinde yanlızım çıkamıyorumda bir yere ne etcem bilmiyorum
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |