![]() |
|
bagaj kilidi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 09:25 |
merhaba arkadaşlar 307 model pevgeot um var. bagaj kapağı arada bir tutukluk yapıyordu şimdi açılmıyor.kumanda dışında açabileceğim manuel bir kol yada düğme varmı.bilen varsa yardımını bekliyorum.
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında dediğiniz buton diğer bir çok markada var ama pevgeot neden düşünmemiş anlamadım.ilk kez biniyorum bu markada arabaya bindikçede eksikler çıkıyor bakalım. tabiki hiç biri dört dörtlük değil ama bunlar ufak ama çok sıkıntı olacak detaylar. ama dediklerinizi bugün deneyecem bakalım kapıyı açabilirsem. inşallah hallolur teşekkür ederim
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
kullanma kılavuzum yok bunu yazdığınız iyi oldu indirip bakalım çok teşekkürler
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |