bagaj kilidi
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33543
Tarih: 02 Mayıs 2026 Saat 06:25 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: bagaj kilidi
Mesajı Yazan: hakan574
Konu: bagaj kilidi
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2014 Saat 09:25
merhaba arkadaşlar 307 model pevgeot um var. bagaj kapağı arada bir tutukluk yapıyordu şimdi açılmıyor.kumanda dışında açabileceğim manuel bir kol yada düğme varmı.bilen varsa yardımını bekliyorum.
------------- TEŞEKKÜRLER
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2014 Saat 09:54
aslında dediğiniz buton diğer bir çok markada var ama pevgeot neden düşünmemiş anlamadım.ilk kez biniyorum bu markada arabaya bindikçede eksikler çıkıyor bakalım. tabiki hiç biri dört dörtlük değil ama bunlar ufak ama çok sıkıntı olacak detaylar. ama dediklerinizi bugün deneyecem bakalım kapıyı açabilirsem. inşallah hallolur teşekkür ederim
|
Mesajı Yazan: slhyldz
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2014 Saat 10:52
hakan574 Yazdı:
aslında dediğiniz buton diğer bir çok markada var ama pevgeot neden düşünmemiş anlamadım.ilk kez biniyorum bu markada arabaya bindikçede eksikler çıkıyor bakalım. tabiki hiç biri dört dörtlük değil ama bunlar ufak ama çok sıkıntı olacak detaylar. ama dediklerinizi bugün deneyecem bakalım kapıyı açabilirsem. inşallah hallolur teşekkür ederim |
Aslında kullanma klavuzunda bagaç kapağının içeriden nasıl açılacağını anlatan bir yazı okumuştum. Kavuzun varsa açıp bakabilirsin.Yoksa internetten indirip bakabilirsin.
------------- Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2014 Saat 10:54
kullanma kılavuzum yok bunu yazdığınız iyi oldu indirip bakalım çok teşekkürler
|
|