![]() |
|
Egzoz Muayenesinden geçemedik. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 09:22 |
|
Merhaba arkadaşlar..
Bu hafta arabayı egzoz muayenesine götürdüm. Ancak muayenden geçemedik
![]() |
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende bakım yaptırmaktan yanayım da bu bakımın içine ne giriyor onu sormak istedim aslında. Mesela bujileri değiştireyim, boğaz kelebeğini temizleteyim vb. başka ne yaptırmam lazım. Adam gibi usta yok burda gidince yontmaya bakıyorlar sunu değişelim bunu değişelim diye hemen..
|
||
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Bende bugün muayeneye gidicem bakalım :D
|
||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi LPG ile 45 krş yakıyorsan lpg' yi çıkar daha az yakarsın bence
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
senin araba 1 kerede geçmesi lazım iyi şanslar Volkan
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Sonra km'ye 1 lira yakar diye korkuyorum :D şaka bir yana benim arkadaşta Wv caravelle var benim araçtan daha az yakıyor güleyimmi ağlayayımmı..
|
||
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
2.0 otomatik vectra'yla lpg'li km'de 35 kurus yakiyor dayim yani sen hesapla :D
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Bu hafta sonu tamirciye gittim. Bujileri değiştirdim. Subap ayarları sıkıymıs onu yaptırdık. Yine egzoz muayenesine girdik ama geçemedik. Sonunda sorunun egzozda olduğu anlaşıldı. Aracın egzozun içini boşaltmıslar katalitik konvertörmüdür nedir o yokmus. Bundan dolayıda c02 değeri yüksek çıkıyormus. Geçen sene egzoz muayenesinde böyle bir sıkıntı çıkmadı araç da 3 yıldır bende ama tamircim buna yeni bakmaya başladıklarını söyledi ne derece doğru artık bilemiyorum. Yenisini alsam fiyatı 1000 TL civarındaymıs. Bunun başka bir yolu yok mudur basit bir işlemle halledeceğim çözümü?
|
||
||
![]() |
||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
bende takıldım egzoz muayenesine gecemdeim bende yardım bekliyorum arkadaşlar acilll kafam rahat değil benim aracın egzoz emisyon değerleri yüksek çıktı hangi bakımı yaptırmak lazım
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Kat iptalimi olmuş yanı araçta hemde sızın ısteğınız dışında tuhaf gerçekten ıkıncı el de bulabılırsınız katalizörlerden uygun fıyata ış görcek kadar.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |