|
308 hız kontrol kolu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
faha
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2014 Saat 01:04 |
|||
arkadaşlar hepinize iyi çalışmalar dilerim.
308 dizel otomatik araçlar için sonradan hız kontrol kolu uygulatan varmı .veya bilgisi olan şimdiden teşekkür ederim.
|
||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kivanc abiye ve ahmete uyguladik yardimci olacaklardir.
|
||||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
206lara bile takılabiliyosa 308e de yapılıyodur mutlaka. Kolu alıp sistemden de açtırsanız çalışır diye düşünüyorum. Ama yapmış arkadaşlar vardır mutlaka forumda
|
||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Aracm otomatik dizel. Ali kardeşm sağolsn benim şu anda çok güzel çalışıyor sabitleme ve limitleme. Tekrar eline koluna sağlk kardeşm. Uzun yol yaptm yakıtta ve sürüşte çok fark etti.
|
||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|||
dayanamadın değil mi kıvanç hadi hayırlı olsun limitlemeli kolun. işin içinde ali varsa çalışır arkadaşlar.. şu ana kadar 206, 206+, 307, 308 denendi ve çalıştı.. |
||||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sabahın 7sinde uyku sersemi girdiler kanıma :) ama çok memnunum gerçekten.
|
||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Cumartesi sabah 3de uyandım pazartesi sabah 7de uyudum o arada ne yaptığımı hayal meyal hatırlıyorum :D PAZartesi akşam 8gibi uyandım 3-4 saat yemek fln yedikten sonra yine 12 saat daha uyudum :D Ama yapmadığım tek araç Ramazan Abinin araba kaldı. Filo yu genişlettim. 206-307sw-308 :D KAzasız belasız Kıvanç abi :D Darısı kol alırsa Barış Abiye . Abi bu arada kargoyu dedem almış çok teşekkür edeirm ama ücretsiz olmuş bu iki oldu çok üzüyorsun beni. |
||||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|||
canın sağ olsun ali ya aramızda artık paranın lafı olmaz. yeri gelir senin de bana emeğin geçer ki geçiyor da yani ;) o değil de dönüş yolunda iyi ki uyuyup da kaza yapmadık vallahi allah korudu
|
||||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Valla abi ben pazar günü tüm gün ve cumartesi işler bittikten sonra inan bir kaç defa nirvanayı gördüm inkar edemem :D Benim seninle daha işim çok Aurise çeyiz düzeceğiz biliyorsun :D |
||||
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|||
Aaa evet doğru. Ben güzel ürün yakaladıkça sana paslayayım ;)
|
||||
||||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
|||
Evet düz vites 2009 model 308 1,6 HDİ ye uygulandı ve çalıştı . Tekrardan Ali'ye teşekkürler... |
||||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||||
faha
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
cavaplarınız için teşekkürler.
anladığım kadarıyla kol u alırsam gerisi kolay ve basit. sanayide arkadaşlarım var ve onlarda kontrol cihazları var . bu cihazlarla aktif edilebiliyorsa sevindim.en kısa zamanda bu işe el atmalıyım. |
||||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
PP2000 veya diagbox gerekiyor sadece. |
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |