![]() |
|
Tesisat Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 17:30 |
tamam abim tekrar teşekkürlerr
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rica ederim.. Kabin yapamam ama biraz bilgim var. ürünün sitesinde önerilen kabinlere bakarak kendin yaptırabilirsin.
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
anladım abim bilgilendirme için teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Kabin ölçüleri ezbere yapılmaz. Uzun bass yerine kısa ama sertolsun diyorsan kapalı kutu yaoabilirsin. Portu iptal et yani.
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arkadaşlar zaten çok deli vuruyor inletiyorda ben ne yappsam daha da vurur diyorum zaten kabini büyütsem mi mesela
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Sm dk600 2ohm 600rms..eğer sub 4ohm 600rms ise alinin dediği doğru olabilir. Ayrıca teypte tek rca varsa voltaj bölündüğü için de güç azalacaktır. Tam modelleri ve özellikleri yazarsanız daha sağlıklı olur;)
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gain ayarlarında br sıkıntı vardır. Bir de amfi kaç ohm da 600w rms veriyor ? 4ohm da 600w rms vermek ciddi bir iş çünkü. 5000wlık peak güce sahip olması lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Sert bass verenlerden aklıma kicker geliyor.. Cadence dinlemedim ama normalde 600rms sub iyi çalması lazım..kutuda da sorun olabilir..
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bugün aracıma tesisat bağlattım tesisatım şöyle
Teyp:Pioneer mixtrax son seri modelini hatırlamıyorum Amfi: Jameson usa-505 2500 watt 4 kanal Amfi: Sound magus 600 rms bas anfisi Hoparlör :Pioneer 600 watt 100 rms 3 tkm Bass: Cadence S1 1200 watt 600 rms Tiz : Pioneer Tss 20 Kapasitör : Cadence 2,5 farad Aracımı tesisatı herşeyi mükemmel oldu fakat bas da iyi ama böyle sanki tam inletmiyorr bu böylemi yoksa ayardan mıdır yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |