![]() |
|
ARABAMI SATSAM MI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 17:04 |
|
Merhaba Arkadaşlar, 2000 206 1.4 XR LPG OTOMATİK 170 binde arabam var .Kısmetse 2. çocuğum doğacak acaba diyorum arabayı satıp sedan birşeymi alsam..Arabamı seviyorum ama küçük kalacağını düşünüyorum.Eşimde istemiyor satılmasını.Şuan 13.900 tl veren bir alıcı var .Aracı satınca üstüne para koymadam alacağım bi arabada yok gerçi pek..98 model mazda 323 ler var bi işe yarıyan..
Kararsız kaldım ne yapsam diye..Siz ne dersiniz bu konuda....
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Allah analı babalı büyütsün, eli ayağı düzgün olur inşallah.. Sakın satma aracını siyasa 3 kağıtçı dolu. 14.000 tlye temiz sedan bulman bence cok zor, çocugun doğucak masrafların artıcak, dertsiz basına is alma, binmeye devam et aracına
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencede satma..aracından memnun ve de sıkışmadığın sürece kullan.o fiyata biraz zor temiz araç bulursun..
Düzenleyen korkusuz202 - 24 Ocak 2014 Saat 17:40 |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bencede sıkışmadığınız sürece satılmaz o araba KM si falan önemli değil bakımlı olsun yeter bakımlarını yaptırın bir belgeselde izlemiştim arabalar ömür boyu kullanılmak üzere tasarlanırmış sadece bakımlarını yaptırırsanız araba ömür boyu binilir ve ilk günki halini korur bakımsız araba bakımsız insan gibi zamanla çöker. herneyse 206 4 kişilik bir aile için gayet uygun bir araçtır. +olarak Peugeot un uzun yol araçları ürettiğini düşünürsek satmamanız doğru seçenektir.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
zor değil imkansız derecede ilanı nete koy sedan araçlarla takas diye gelen teklifleri değerlendir. Aracından memnunsan sıkıntısı felan yoksa sonuçta bildiğin araç ne tür bi arıza çıkarıcak bilir yada tahmin edersin ama başka bi araçda işin çok zor...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tabikide bulunur ama bu fiyatlara üste para eklenmedikçe 3 aşağı 5 yukarı mantıken aynı seviyede bir araba alınır.Birde 2.el şans işi..temiz bulunur bulunmaz demiyorum ama piyasa fiyatının üstünde satıyorlar. |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Ben satılması gerekseydi buraya konu açmadan satardınız derim :) şaka bi yana arabanızdan memnunsanız araç temizse o paralara temiz bi araç bulmanız zor. en azından şu an ki arabanızı biliyosunuz ne durumda.
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |