Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ARABAMI SATSAM MI ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33263
Tarih: 12 Haziran 2025 Saat 22:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ARABAMI SATSAM MI ?
Mesajı Yazan: tetik-soner
Konu: ARABAMI SATSAM MI ?
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 17:04

Merhaba Arkadaşlar,

2000 206 1.4 XR LPG OTOMATİK 170 binde arabam var .Kısmetse 2. çocuğum doğacak acaba diyorum arabayı satıp sedan birşeymi alsam..Arabamı seviyorum ama küçük kalacağını düşünüyorum.Eşimde istemiyor satılmasını.Şuan 13.900 tl veren bir alıcı var .Aracı satınca üstüne para koymadam alacağım bi arabada yok gerçi pek..98 model mazda 323 ler var bi işe yarıyan..

Kararsız kaldım ne yapsam diye..Siz ne dersiniz bu konuda....

-------------
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 17:36
Orjinalini yazan: tetik tetik Yazdı:

Merhaba Arkadaşlar,

2000 206 1.4 XR LPG OTOMATİK 170 binde arabam var .Kısmetse 2. çocuğum doğacak acaba diyorum arabayı satıp sedan birşeymi alsam..Arabamı seviyorum ama küçük kalacağını düşünüyorum.Eşimde istemiyor satılmasını.Şuan 13.900 tl veren bir alıcı var .Aracı satınca üstüne para koymadam alacağım bi arabada yok gerçi pek..98 model mazda 323 ler var bi işe yarıyan..

Allah analı babalı büyütsün, eli ayağı düzgün olur inşallah.. Sakın satma aracını siyasa 3 kağıtçı dolu. 14.000 tlye temiz sedan bulman bence cok zor, çocugun doğucak masrafların artıcak, dertsiz basına is alma, binmeye devam et aracına

Mesajı Yazan: korkusuz202
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 17:40
bencede satma..aracından memnun ve de sıkışmadığın sürece kullan.o fiyata biraz zor temiz araç bulursun..

-------------
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL

Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 18:11
bencede sıkışmadığınız sürece satılmaz o araba KM si falan önemli değil bakımlı olsun yeter bakımlarını yaptırın bir belgeselde izlemiştim arabalar ömür boyu kullanılmak üzere tasarlanırmış sadece bakımlarını yaptırırsanız araba ömür boyu binilir ve ilk günki halini korur bakımsız araba bakımsız insan gibi zamanla çöker. herneyse 206 4 kişilik bir aile için gayet uygun bir araçtır. +olarak Peugeot un uzun yol araçları ürettiğini düşünürsek satmamanız doğru seçenektir.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 21:09
Orjinalini yazan: korkusuz202 korkusuz202 Yazdı:

bencede satma..aracından memnun ve de sıkışmadığın sürece kullan.o fiyata biraz zor temiz araç bulursun..

zor değil imkansız derecede ilanı nete koy sedan araçlarla takas diye gelen teklifleri değerlendir. Aracından memnunsan sıkıntısı felan yoksa sonuçta bildiğin araç ne tür bi arıza çıkarıcak bilir yada tahmin edersin ama başka bi araçda işin çok zor...

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: korkusuz202
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 22:20
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

Orjinalini yazan: korkusuz202 korkusuz202 Yazdı:

zor değil imkansız derecede ilanı nete koy sedan araçlarla takas diye gelen teklifleri değerlendir. Aracından memnunsan sıkıntısı felan yoksa sonuçta bildiğin araç ne tür bi arıza çıkarıcak bilir yada tahmin edersin ama başka bi araçda işin çok zor...

tabikide bulunur ama bu fiyatlara üste para eklenmedikçe 3 aşağı 5 yukarı mantıken aynı seviyede bir araba alınır.Birde 2.el şans işi..temiz bulunur bulunmaz demiyorum ama piyasa fiyatının üstünde satıyorlar.

-------------
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL

Mesajı Yazan: kivanc
Mesaj Tarihi: 24 Ocak 2014 Saat 22:29
Orjinalini yazan: tetik tetik Yazdı:

Merhaba Arkadaşlar,

Ben satılması gerekseydi buraya konu açmadan satardınız derim :) şaka bi yana arabanızdan memnunsanız araç temizse o paralara temiz bi araç bulmanız zor. en azından şu an ki arabanızı biliyosunuz ne durumda. 

-------------
308 1.6hdi auto6r İst/Zong

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net