Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 106 xs egsoz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

106 xs egsoz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 106 xs egsoz
    Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 22:04
herkese merhaba. aracı ilk aldığım zamanlarda kat iptali ver son susturucu yerine silencerli bi egzoz taktırmıştım ve efsane bi ses almıştım ayrıca performansta artmıştı biraz. ama şimdi biraz daha performans aradığım için düz boru ve sona performans son susturucularından takmak istiyorum ama. düz borunun çapı ve son susturucunun ne olması hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var. daha önce xs toplamış abilerim kardeşlerim yardımcı olabilirseniz süper olur. bu arada bilmeyenler için araç 1.6 8v.
ve son bişey yaza doğru araca 4-2-1 headersda yapılacak allah izin verirse onun için uygun bi egzoz olması gerekiyo
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 22:16
Orjinalini yazan: tsgenc tsgenc Yazdı:

herkese merhaba. aracı ilk aldığım zamanlarda kat iptali ver son susturucu yerine silencerli bi egzoz taktırmıştım ve efsane bi ses almıştım ayrıca performansta artmıştı biraz. ama şimdi biraz daha performans aradığım için düz boru ve sona performans son susturucularından takmak istiyorum ama. düz borunun çapı ve son susturucunun ne olması hakkındaki görüşlerinize ihtiyacım var. daha önce xs toplamış abilerim kardeşlerim yardımcı olabilirseniz süper olur. bu arada bilmeyenler için araç 1.6 8v.
ve son bişey yaza doğru araca 4-2-1 headersda yapılacak allah izin verirse onun için uygun bi egzoz olması gerekiyo

Egzoz başa bela kardeşim, uğraşmamak için çok üstünde durmadım bugüne kadar 51' lik boru taktıklarını biliyorum egzoz markası olarak' ta remus çok iyi diyorlar. Fakat nacizane tavsiyem kaliteli vanalı egzoz almandır
Yukarı Dön
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 22:21
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

mademki yaza headers yaptıracaksın bence şimdi hiç egsoz işine girme boşuna bi dünya masraf 
ama illa yaptıracam diyorsan 51 lik düz boru sonada otto veya remus koydummu tadından yenmez 

51 lik te arabanın küçük devirlerde ölme gibi sorun olurmu şüpesi var içimde 8 valf olduğu için 
Yukarı Dön
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 22:25
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Orjinalini yazan: tsgenc tsgenc Yazdı:

Egzoz başa bela kardeşim, uğraşmamak için çok üstünde durmadım bugüne kadar 51' lik boru taktıklarını biliyorum egzoz markası olarak' ta remus çok iyi diyorlar. Fakat nacizane tavsiyem kaliteli vanalı egzoz almandır

vanada olcak kafamda çok farklı bi plan var. ama tek soru işareti düz borunun çapı ve son susturucunun markası

Yukarı Dön
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 00:04
hiç 106 xs e düz boru çektiren yokmu ya görüşlerini paylaşabilcek 
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 00:24
bunu egzozcunla beraber karar versen daha mantıklı olur. istanbulda olsan sana maslakta iskender ustayı tavsiye ederdim. egzozcun kanala alıcak arabayı olcucek bakıcak solicek sana ona ne gider ne takılır. alt devir ust devir hepsini cozer sana. yoksa burdan bir arkadas sana 51 boru cektirdim dese de senin arabada nasıl sonuc vericek onu bilemeyiz. kat iptali duz boru kaliteli bir son susturucu arabanda performans tepki artısı saglar, fakat dedigim gibi olculerine egzoz ustası karar vermeli.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 11:29

BENDE DE XS VAR VE BEN 51 KROM ÇEKTİRDİM ALT DEVİRLERDE ÖLME FALAN YAPMIYOR ..

HAA BELKİ DİĞER MODLARDAN DOLAYI OLABİLİR ..

DEDİKLERİ GİBİ VANALI EGZOZU SANA TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ 106 POTANSİYEL CEZA YAZMA ARABASI OLDUĞU İÇİN SIKINTI YAŞARSIN ..

BENDE OTTO VAR VE EVDE DURUYOR PARAYA KIYDIM 650 TL YE ( KANKAM EGZOZCU ) WAREX TAKTIM ARABA ŞUAN VANAYI AÇTIM MI V8 GİBİ SES ÇIKARIYOR..

HEADERS TAVSİYE ETMEM ARABAYA GETİRİSİ YOK SADECE HEADERS VAR MI VAR DİYORSUN ..

SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
gogo46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gogo46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 13:59
51 lik düz boru 48 likte yaptırabilirsin ama borunun büküm yerlerinde ki, çap 45-46 ya düşer 51 daha iiiiii olur.orta ve kat.iptal.son susturucu olarak ses istiyorsan açık eksoz(remus-varex-süpersprint-veya ucuzundan boş orta susturucu)benim derdim performans fazla zırıltı istemem dersen.1.8 veya 2.0 oem son susturucu.hedırs konusunda vericegin paranın karşılıgını alamazsın.bence deymez.emme ve kelebek port polish ve iyi bir yazılımla daha güzel degerler elde edersin.paran blsa 1.6 16v de yapabilirsin :)
110hp 1020kg
Yukarı Dön
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 Saat 19:14
biraz araştırdım bu headers olayını kimse xs lere tavsiye etmiyo nedense anlamadım. egsoz konusundada 51 lik düz boru daha yakın duruyo. paramı denkleştirdiğim zaman küçük bi sanayi turuyla tam olarak kararımı kesinleştircem inşallah. 

bi arkadaşımda 2003 model clio var 1.6 16v son susturucusu hariç komple düz boru var ve sonda aracın orjinal son susturucusu takılı. gazı köklemedikçe araba normal sesinden çok çok az daha sesli gidiyo hiç bi şekilde rahatsızlık vermiyo. ama orjinal son susturucu aracın performansını etkiliyodur mutlaka performans susturucularına göre ama aracın gidişi önceye göre değişmiş. ve gazı göklediğinde ince bi cırıldama geliyo sadece egsozdan biraz kötü bi ses ama egsozcu son susturucuda elyaf olmadığı için yapıyo o sesi demiş. elyaflı olsa öyle ses yapmazdı demiş. 

çok kararsızım ya son susturucu konusunda.
Yukarı Dön
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2014 Saat 16:49
abiler bi yardımcı olun ya fikirleriniz çok önemli
Yukarı Dön
gogo46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gogo46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 Saat 19:34
orjin son kullan memnun kalmazsan açık eksoz koyarsın...ama emin ol dediklerimi yaparsan fark kesin.
110hp 1020kg
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 Saat 20:13
madem sen egzoz isine taktın kafayı kat iptal ettir, 51 duz boru cek, sonunada orjinal garantili yetkili bayisinden Varex kumandalı egzoz al, bu isin son noktası budur. polisi gorunce bas kumandaya sussun. polisi gecince bas tusa inlet caddeyi. performans zaten yukselicek bahsettigim en iyi kombinasyonlardan biri. muaynede hepsini sokturup, katı geri takıp orjinale cevirmek zor olmasa bende bunu yaparım. arkadasım arabasına yaptırdı istanbul iskender ustada, bahsettigim sistemi yaptı. dısarı cıkarken gel beni al diyorm, arabamı cıkartmıyorum sırf o sesi yasamak icin :))))
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
tsgenc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tsgenc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 00:10
kat iptal zaten şuanda büyük ihtimalle vanalı bişeyler yapcaz allah nasip ederse. başka türlü olmaz zaten :)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 330 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 417 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 273 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14595 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17212 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 482 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 835 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5264 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 3018 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4884 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 574 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8332 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 1116 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1312 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 739 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5966 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 758 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 534 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1233 0 Xbulut46
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
berkancelik 1
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English