![]() |
|
PROBLEMİ ANLAYAMADIM :/ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2014 Saat 19:25 |
Selamın aleyküm abiler ve kardeşler aracım 1999 model 1.6 XR tek kapı araba bazen kendi kendine titreme yapıyor , pat pat pat diye sanki gaz yemiyor.. Ama benzinde tam canavar gibi fırlıyor minicoper gelemiyor peşine lpg ye aldıgımda gaza biraz fazla basınca yemiyor titretmeye baslıyor pat pat pat diye. ustaya gösterdim bujilerden dedi , ama bujileri değişeli 10 gün oldu Bobinden dediler tamam değişeyim dedim ama bu sefer bir yapıp bir yapmamaya başladı acaba sorun başkabir yerdemi gerçekten Bobindemi . Bu sorunu yaşayan varmı , yardımcı olursanım memnun olurum , şimdiden teşekkür ederim ... |
|
BlueMoon
Dürüstlük Erdemliktir , Her Zaman Bekleriz... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hava yapma durumları var mı bunların? Ondan da olabilir. Aynı zamanda Salih abinin dedigi gibi yakıtı aynı yerden almaya özen gösterin ve kaliteli olsun ve bir sey daha, lpg beyninde de bir sıkıntı olabilir. Benim diger aracımda oldu fakat o bu araclardan cok baska kıyaslamıyorum ama beyini degistirince düzeldi. :)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz ayarı yaptırın ordaki usta tesisatı kontrol edip daha net bilgi verecektir. Bir de 1.6 xr 206 olmaz tek kapiysa xs olması lazım :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
bluemoon ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Konum: İstanbul- Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Abi devamlı aygazdan alıyorum, hep öneriliyor ondan olmaz diye düşünüyorum
|
|
BlueMoon
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
usta aynı sorunu ben yasadım tıpatıp aynı benzinde problem yok lpg de titremeler gaz yememe gibi sorunlar vardı. Önce bobinler değişti arıza devam etti. lpg havası alındı kablolar değişti sorun devam etti. En son olarak lpg beyni değiştirildi ve suan sorunsuz kullanıyorum. Hemde garantisi vardı 5 kurus parada ödemedim. Sana tavsiyem lpg beyni ile ilgilen.
|
|
![]() |
|
usta LPG beyni pahalı bişey mi
banada Bobini ve buji leri değiştirelim dedi usta anlamadım vallaha ne yapacagımı |
|
BlueMoon
|
![]() |
|
Sertan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
200-300 arası diye tahmin ediyorum fiyatları hocam ama araştırmak en iyisi
|
|
![]() |
|
Bobin ve lpg enjektörü değişti araba zıpkın gibi oldu yağlar ve tüm filtreler geğisti bakımlarıda yapıldı hiçbir sorun sıkıntı yok herkeze teşekkürler ..
|
|
BlueMoon
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi çözülmesine sevindim.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |