![]() |
|
Far Tamiri.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 Saat 14:31 |
||||
Arkadaşlar benim yakışıkLının far ayakları sallantıdaydı, geçtiğimiz hafta iyice koptular..
![]() ![]() ![]() Bu haldeydiler.. İlk önce kendimce birşeyler yapmayı düşündüm sonra Serkan abiden yardım istedim o da düşünmeye başladı sonra c.tesi günü dur dedim bi ucundan başlıyım hallederim illaki, indim arabanın başına.. Orasından baktım burasından tuttum yok olmıycak komple söküp birşeyler yapmak lazım onun içinde tamponuda sökmek lazım olacak gibi değil. Atladım bizim iki sokak yukardaki far tampon tamiri yapan ustaya teslim oldum :)) ![]() ![]() Sonuç bu şekilde, tamponu sökmeden sadece üst ayaklara işlem yaptı maliyeti az olsun diye sağolsun :) görüntüsü kötü olur dedi, usta dayan gitsin sağlam olsun yeterki deyince orjinalinden sağlam yaptı :)) 15 lira para aldı. Bu tarz işlem gerektiren bir durum olursa yardımcı olurum halettiririz ustaya..
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Çok uyguna yaptırşmışsın Volkan, biz tamponu söküp takmaya kalksak bir güne sığdıramazdık, birde geri toplayabilirmiydik oda var :)
|
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||||
heheh :) aynn abi zor toplardınız :)
|
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
tebrikler güzel olmuş bu usta aklımda olsun :)
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
pek estetik durmuyor ama iş görmesi önemli zaten...
|
|||||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|||||
![]() |
|||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||||
Evet abi toplama kısmında biraz sıkıntı yaşayabilirdik :)
Kaputun altında benden başkasının görmeyeceği bir nokta olduğu için görüntü önemli değil bence, usta ilkten tereddüt etti zaten kötü olur falan diye sağlamlık önemli deyince halletti, tertemiz şekildede yaparım ama tamponu farları sökmemiz lazım dedi. ekstra maliyet yani :)
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||||
benim aklıma teli ısıtıp plastiği delip tekrar telle tuturmak geldi basit olarak ama. bu yapılanın nasıl olduğunu tam anlayamadım. sağlamsa gerisi teferruat
![]() |
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Sigara külü ve japon yapistiricisi ikilisi oldukca saglam bir yapistirma oluyor. Ustelik o karisim zimparalanip boyandiginda belli bile olmuyor. Neyse genede guzel bir cozum olmus.
|
|||||
![]() |
|||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||||
güzel bir goruntu olmasada güzel bir iş çıkmış uygun fıyattan sağlam olduysa gerısı boş gerçekten :)
|
|||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||||
![]() |
|||||
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
||||
arkadaşlar hoparlarun koruma teli varya onu yapışacak yere göre kesin biraz ısıtın yapışacak yerin üstüne bırakın kaynak işi tamamdır plastikte en sağlam çözümdür.
|
|||||
yavuz 206
|
|||||
![]() |
|||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||||
Iyi olmuş iyi bundan iyisi Ankara'nın bağları
|
|||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||||
![]() |
|||||
||||
Daha önce sol farın ayağını dediğin gibi yapıştırmıştık, resimdede görüldüğü gibi oradaki parçayı semsert yaptı bildiğin kırıldı koptu bu sefer bir süre sonra :(
Aynen :)
ustada öyle yaptı zaten ama sacı çok fazla ısıtmak gerekiyo, şalamayla bildiğin alevlendirdi sacı bi yapıştırdı üstüne cosssss :)
:)) eyvallah
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |