Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Far Tamiri..

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32868
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 01:57
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Far Tamiri..
Mesajı Yazan: volkanC2
Konu: Far Tamiri..
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 14:31
Arkadaşlar benim yakışıkLının far ayakları sallantıdaydı, geçtiğimiz hafta iyice koptular..

Bu haldeydiler.. İlk önce kendimce birşeyler yapmayı düşündüm sonra Serkan abiden yardım istedim o da düşünmeye başladı sonra c.tesi günü dur dedim bi ucundan başlıyım hallederim illaki, indim arabanın başına.. Orasından baktım burasından tuttum yok olmıycak komple söküp birşeyler yapmak lazım onun içinde tamponuda sökmek lazım olacak gibi değil. Atladım bizim iki sokak yukardaki far tampon tamiri yapan ustaya teslim oldum :))

Sonuç bu şekilde, tamponu sökmeden sadece üst ayaklara işlem yaptı maliyeti az olsun diye sağolsun :) görüntüsü kötü olur dedi, usta dayan gitsin sağlam olsun yeterki deyince orjinalinden sağlam yaptı :)) 15 lira para aldı. Bu tarz işlem gerektiren bir durum olursa yardımcı olurum halettiririz ustaya..

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 14:44
Çok uyguna yaptırşmışsın Volkan, biz tamponu söküp takmaya kalksak bir güne sığdıramazdık, birde geri toplayabilirmiydik oda var :) 

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 15:06
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Çok uyguna yaptırşmışsın Volkan, biz tamponu söküp takmaya kalksak bir güne sığdıramazdık, birde geri toplayabilirmiydik oda var :) 

heheh :) aynn abi zor toplardınız :)

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 15:17
tebrikler güzel olmuş bu usta aklımda olsun :)

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: tetik-soner
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 15:22
pek estetik durmuyor ama iş görmesi önemli zaten...

-------------
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 16:20
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Evet abi toplama kısmında biraz sıkıntı yaşayabilirdik :)

Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

tebrikler güzel olmuş bu usta aklımda olsun :)

Eyvallah :) aklında olsun ama hiç lazım olmasın inşallah tabi :)

Orjinalini yazan: tetik tetik Yazdı:

pek estetik durmuyor ama iş görmesi önemli zaten...

Kaputun altında benden başkasının görmeyeceği bir nokta olduğu için görüntü önemli değil bence, usta ilkten tereddüt etti zaten kötü olur falan diye sağlamlık önemli deyince halletti, tertemiz şekildede yaparım ama tamponu farları sökmemiz lazım dedi. ekstra maliyet yani :)

-------------

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 16:25
benim aklıma teli ısıtıp plastiği delip tekrar telle tuturmak geldi basit olarak ama. bu yapılanın nasıl olduğunu tam anlayamadım. sağlamsa gerisi teferruatSmile

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 16:45
Sigara külü ve japon yapistiricisi ikilisi oldukca saglam bir yapistirma oluyor. Ustelik o karisim zimparalanip boyandiginda belli bile olmuyor. Neyse genede guzel bir cozum olmus.

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 17:46
güzel bir goruntu olmasada güzel bir  iş çıkmış uygun fıyattan sağlam olduysa gerısı boş gerçekten :)

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: yavuz_0051
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 22:26
arkadaşlar hoparlarun koruma teli varya onu yapışacak yere göre kesin biraz ısıtın yapışacak yerin üstüne bırakın kaynak işi tamamdır plastikte en sağlam çözümdür.

-------------
yavuz 206

Mesajı Yazan: kursat3006
Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2014 Saat 22:35
Iyi olmuş iyi bundan iyisi Ankara'nın bağları

-------------
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 09:20
Orjinalini yazan: Buğra Buğra Yazdı:

benim aklıma teli ısıtıp plastiği delip tekrar telle tuturmak geldi basit olarak ama. bu yapılanın nasıl olduğunu tam anlayamadım. sağlamsa gerisi teferruatSmile

ilk önce bende farı ince bi matkapla deliyim kenarından tel ile tutturuyım falan diye düşündüm ama sallanıcaktı o yüzden hayata geçirmedim düşüncemi :)

Orjinalini yazan: Moondust Moondust Yazdı:

Sigara külü ve japon yapistiricisi ikilisi oldukca saglam bir yapistirma oluyor. Ustelik o karisim zimparalanip boyandiginda belli bile olmuyor. Neyse genede guzel bir cozum olmus.

Daha önce sol farın ayağını dediğin gibi yapıştırmıştık, resimdede görüldüğü gibi oradaki parçayı semsert yaptı bildiğin kırıldı koptu bu sefer bir süre sonra :(

Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

güzel bir goruntu olmasada güzel bir  iş çıkmış uygun fıyattan sağlam olduysa gerısı boş gerçekten :)

Aynen :)

Orjinalini yazan: yavuz_0051 yavuz_0051 Yazdı:

arkadaşlar hoparlarun koruma teli varya onu yapışacak yere göre kesin biraz ısıtın yapışacak yerin üstüne bırakın kaynak işi tamamdır plastikte en sağlam çözümdür.

ustada öyle yaptı zaten ama sacı çok fazla ısıtmak gerekiyo, şalamayla bildiğin alevlendirdi sacı bi yapıştırdı üstüne cosssss :)

Orjinalini yazan: kursat3006 kursat3006 Yazdı:

Iyi olmuş iyi bundan iyisi Ankara'nın bağları

:)) eyvallah 

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net