|   | 
 | 
| 30 boy | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |||
| Aziz   BÖLGE TEMSİLCİSİ     KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 30 boy Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2014 Saat 17:55 | ||
| 
 1.6 ies im diyip yüklü vti çikan sahtekarımı diyosun :D  | |||
| 
     [pasaklıKontes]hy206 GTI
     | |||
|  | |||
| AydinBeyol   P.T. TEAM     GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı AydinBeyol Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 21:24 | ||
| 

ha ha :) bi daha sefere inşallah
    | |||
|   | |||
|  | |||
| Aziz   BÖLGE TEMSİLCİSİ     KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 09:44 | ||
| 
 Eyvalllah    Bunu okuyunca aklıma civic Si la (Civic esay) kapışmam geldi, Işıklarda kalktık dalaşma tarzında nası uzadım bilmiyorum SI sanki geri geri gidiyordu :D yanımda komşu vardı gelmedi yemedi falan diyoduda bizdekide boru değildi aga onu öyle kabullendik :D senin bahsettiğin tip araçlarla geri geri yarışacaksın "yiyosa gel" diyecen      | |||
| 
     [pasaklıKontes]hy206 GTI
     | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 09:17 | ||
| 
 afedersiniz yoğun olduğuğumdan dün foruma bakamadım , bende diyodum kim olabilir    106 diyince akla.  Hemen onun adı gelir  AZİZ AZİZ AZİZ | |||
|  | |||
| Aziz   BÖLGE TEMSİLCİSİ     KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 14:31 | ||
| 
 Rica ederim vazifemiz :D :D       | |||
| 
     [pasaklıKontes]hy206 GTI
     | |||
|  | |||
| elsoberano   4. Vites   Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı elsoberano Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 11:46 | ||
| 
   zamanında 106 gtı cıların ektiklerini bugünlerde sen biçiyorsun .   | |||
| 
     307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
     | |||
|  | |||
| Buğra   3. Vites     TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 11:09 | ||
| 
   valla bende bakış açına hayran kaldım çok iyi muhabbet
    | |||
| 
           2005 model  206 1.4 hdi panoramic | |||
|  | |||
| deLySey   1. Vites     Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 03:12 | ||
| 
   her zaman soylerım farklı bakıs acıları ıle mutlulugu yakalamak cok bası   arkadasımız buna guzel bı ornek vermıs oldu bızlere    | |||
| 
     ''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
     | |||
|  | |||
| kuscu38   4. Vites     Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 03:03 | ||
| 
   hahahah :)))) tebrikler    | |||
| 
     206 XS Tu5 Motor... *** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** | |||
|  | |||
| ahmet_bjk   3. Vites     Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ahmet_bjk Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 01:28 | ||
| 

Geçmiş olsun :)
    | |||
| 
     308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
     | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 00:49 | ||
| 
   Böyle seyler okuyunca lisedeki 106 GTI askım kabarıyor. Yapmayın böyle. :)
    | |||
|  | |||
| tongucuk   4. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 00:46 | ||
|   | |||
| 
     Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...  2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2013 Saat 00:42 | ||
| 
   Bu akşam gene bir bağdat caddesi turu yapalım dedik. Stada doğru dönüşte her ışık bi race start malumunuz üzere . Trafik nerdeyse hiç yok saat 12 suları... Bir baktım solumda z4 onun bi yanında carrera  verdim aragazı muzurluğuna ve amacıma ulaştım ilk 5 metreden sonra diğer ışıklara kadar z4' ten 20, carreradan 30 boy fark yemenin haklı gururuyla evime döndüm  106 hertürlü arabayı kaldırabiliyor buna bir kez daha şahit olmuş olduk:) meğer ''zamanında/şu anda'' modifiyeci ''abilerimiz/kardeşlerimiz'' ne canlar yakmışlarki ciddiye alındım  buradan. BMW/Merso ve üstü arabaların canını yakmış olan pugçu kardeşlerime teşekkür etmek isterim. | |||
|  | |||
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||