Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

30 boy

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32747
Tarih: 11 Haziran 2025 Saat 01:35
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 30 boy
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 30 boy
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 00:42
Bu akşam gene bir bağdat caddesi turu yapalım dedik. Stada doğru dönüşte her ışık bi race start malumunuz üzere . Trafik nerdeyse hiç yok saat 12 suları... Bir baktım solumda z4 onun bi yanında carreraSmile verdim aragazı muzurluğuna ve amacıma ulaştım ilk 5 metreden sonra diğer ışıklara kadar z4' ten 20, carreradan 30 boy fark yemenin haklı gururuyla evime döndümLOL 106 hertürlü arabayı kaldırabiliyor buna bir kez daha şahit olmuş olduk:) meğer ''zamanında/şu anda'' modifiyeci ''abilerimiz/kardeşlerimiz'' ne canlar yakmışlarki ciddiye alındımBig smile buradan. BMW/Merso ve üstü arabaların canını yakmış olan pugçu kardeşlerime teşekkür etmek isterim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 00:46
Clap

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 00:49
Böyle seyler okuyunca lisedeki 106 GTI askım kabarıyor. Yapmayın böyle. :)

Mesajı Yazan: ahmet_bjk
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 01:28
Geçmiş olsun :)

-------------
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 03:03
hahahah :)))) tebrikler Hug

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: deLySey
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 03:12
her zaman soylerım farklı bakıs acıları ıle mutlulugu yakalamak cok bası Wink arkadasımız buna guzel bı ornek vermıs oldu bızlere ClapClap

-------------
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 11:09
valla bende bakış açına hayran kaldım çok iyi muhabbet

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 11:46
zamanında 106 gtı cıların ektiklerini bugünlerde sen biçiyorsun .Smile

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 30 Aralık 2013 Saat 14:31
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Bu akşam gene bir bağdat caddesi turu yapalım dedik. Stada doğru dönüşte her ışık bi race start malumunuz üzere . Trafik nerdeyse hiç yok saat 12 suları... Bir baktım solumda z4 onun bi yanında carreraSmile verdim aragazı muzurluğuna ve amacıma ulaştım ilk 5 metreden sonra diğer ışıklara kadar z4' ten 20, carreradan 30 boy fark yemenin haklı gururuyla evime döndümLOL 106 hertürlü arabayı kaldırabiliyor buna bir kez daha şahit olmuş olduk:) meğer ''zamanında/şu anda'' modifiyeci ''abilerimiz/kardeşlerimiz'' ne canlar yakmışlarki ciddiye alındımBig smile buradan. BMW/Merso ve üstü arabaların canını yakmış olan pugçu kardeşlerime teşekkür etmek isterim.

Rica ederim vazifemiz :D :D LOLLOLLOLLOLLOL

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2013 Saat 09:17
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

afedersiniz yoğun olduğuğumdan dün foruma bakamadım , bende diyodum kim olabilir Big smile 

106 diyince akla.
 Hemen onun adı gelir
 AZİZ AZİZ AZİZ

Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2013 Saat 09:44

Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

afedersiniz yoğun olduğuğumdan dün foruma bakamadım , bende diyodum kim olabilir Big smile 

106 diyince akla.
 Hemen onun adı gelir
 AZİZ AZİZ AZİZ

EyvalllahLOLLOL 
Bunu okuyunca aklıma civic Si la (Civic esay) kapışmam geldi,

Işıklarda kalktık dalaşma tarzında nası uzadım bilmiyorum SI sanki geri geri gidiyordu :D
yanımda komşu vardı gelmedi yemedi falan diyoduda bizdekide boru değildi aga onu öyle kabullendik :D
senin bahsettiğin tip araçlarla geri geri yarışacaksın "yiyosa gel" diyecen StarStarStar 

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 31 Aralık 2013 Saat 21:24
ha ha :) bi daha sefere inşallah

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Ocak 2014 Saat 17:55
Orjinalini yazan: bitter bitter Yazdı:

ziz abi hani şu seni geçen civictende bahsedermisin biraz konuyu bulamadım da :)

1.6 ies im diyip yüklü vti çikan sahtekarımı diyosun :D 

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net