![]() |
|
angel far muayneden geçermi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2013 Saat 12:25 |
Arkadaşlar,
Angel far taktırmayı düşünüyorum da muayneden geçiyormu acaba sormak istedim.
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angel far muayeneden geçiyo bildigim kadarıyla ama ampüller orjinal olmalı, xenon olursa geçmiyor... benım bıldıgım kadarıyla
|
|
![]() |
|
mlhks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
xenon olmadığı sürece sıkıntı yok :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aydınlatma açıları eğer uygun ise sanırım geçiyor. Sonuçta aydınlatma aydınlatmadır. Ancak yeterki ayarları duzgun olsun
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
angel far geçiyor,fakat xenon geçmiyor kesinlikle.Ancak otomatik ayarlı ve far yıkama ozellıklı oldugunda geçmekte.angel far taktırıp girmeden normal ampul takarsanız sıkıntı yok..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
angel far gecer ancak uzerine standart ampul olmalı ve far ayarı düzgün olmalıdır. angel'ın üzerinde xenon varsa gecmiyor.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
arkadaşlara katılıyorum. aydınlatma aydınlatmadır. ama nasılki normal farlarda bile xenonlar geçmiyorsa bunlardada geçmez...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
mauyene yakınsa gir sonra taktır kardeşim muayeneden şu yüzden dönmek biraz can sıkıcı olur
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
angel farlar geçiyor kardeş ben araç geçti yaniz zenon olmasin normal standart ampulleriyle sorun yok birde far ayarlarını yaptırıp gidersen tamamdir
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Daha dün tüvtürk'teydim bir tanıdığımla konuştuk çayını içtik o sırada sordum angel far muayeneden geçer mi diye yok abi imkanı yok dedi.
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Kardeşim senin tanıdığının bilgisi yok sanırım angel far muayeneden geçiyor , xenon olmadığı sürece angel normal bilmemne diye bir ayrım yok, hatta halkalar beyaz parklar beyaz led olmasına rağmen muayeneden geçiyor..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
bu konuda verilen cevaplar şunu gösteriyoki türkiyedeki muayene istasyonları veya görevlileri kafalarına göre yasaklar koyup milleti ,yasak olmamasına rağmen madur edip tekrar tekrar muayeneye getirtiyolar tabi bu arada muayene parasına yanıyo. arabası olanı madur etmekten başka bişey değil.
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Valla kardeşim bende arkadaşımın söylediğini söylüyorum düz sarı takılsa dedim hatta angel olarak bana ilettiği cümle şuydu "abi fabrika çıkışlı olmadığı için geçmiyor sonradan takıldığı için kalıyor muayeneden" dedi bende konuyu görünce söyledim muayene yeni benim ama inan çekiniyorum sök tak ne biliyim çevirmede ceza falan yerim diye (tek kapı araçlara polis abilerimizin ayrı bi zaafı var nedendir bilinmez ama zırt pırt çeviriyorlar :D)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |