Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

angel far muayneden geçermi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32713
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 16:31
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: angel far muayneden geçermi
Mesajı Yazan: tetik-soner
Konu: angel far muayneden geçermi
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2013 Saat 12:25
Arkadaşlar,

Angel far taktırmayı düşünüyorum da muayneden geçiyormu acaba sormak istedim.

-------------
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994

Cevaplar:
Mesajı Yazan: onur07
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2013 Saat 12:46
angel far muayeneden geçiyo bildigim kadarıyla ama ampüller orjinal olmalı, xenon olursa geçmiyor... benım bıldıgım kadarıyla

Mesajı Yazan: mlhks
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2013 Saat 13:07
xenon olmadığı sürece sıkıntı yok :)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2013 Saat 13:54
Aydınlatma açıları eğer uygun ise sanırım geçiyor. Sonuçta aydınlatma aydınlatmadır. Ancak yeterki ayarları duzgun olsun

Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2013 Saat 14:10
angel far geçiyor,fakat xenon geçmiyor kesinlikle.Ancak otomatik ayarlı ve far yıkama ozellıklı oldugunda geçmekte.angel far taktırıp girmeden normal ampul takarsanız sıkıntı yok..

-------------
2003 307 1.4
2008 Leon

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2013 Saat 21:48
angel far gecer ancak uzerine standart ampul olmalı ve far ayarı düzgün olmalıdır. angel'ın üzerinde xenon varsa gecmiyor.

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2013 Saat 10:22
arkadaşlara katılıyorum. aydınlatma aydınlatmadır. ama nasılki normal farlarda bile xenonlar geçmiyorsa bunlardada geçmez...

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: C@GL@R
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2013 Saat 10:29
mauyene yakınsa gir sonra taktır kardeşim muayeneden şu yüzden dönmek biraz can sıkıcı olur

Mesajı Yazan: 206x-line
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2013 Saat 23:24
angel farlar geçiyor kardeş ben araç geçti yaniz zenon olmasin normal standart ampulleriyle sorun yok birde far ayarlarını yaptırıp gidersen tamamdir

Mesajı Yazan: ozncnercn
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 09:18
Daha dün tüvtürk'teydim bir tanıdığımla konuştuk çayını içtik o sırada sordum angel far muayeneden geçer mi diye yok abi imkanı yok dedi. 

-------------
hayat direnmektir

Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 09:25
Orjinalini yazan: ozncnercn ozncnercn Yazdı:

Daha dün tüvtürk'teydim bir tanıdığımla konuştuk çayını içtik o sırada sordum angel far muayeneden geçer mi diye yok abi imkanı yok dedi. 

Kardeşim senin tanıdığının bilgisi yok sanırım angel far muayeneden geçiyor , xenon olmadığı sürece angel normal bilmemne diye bir ayrım yok, hatta halkalar beyaz parklar beyaz led olmasına rağmen muayeneden geçiyor..

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Mesajı Yazan: ERDİNÇ
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 11:15
bu konuda verilen cevaplar şunu gösteriyoki türkiyedeki muayene istasyonları veya görevlileri kafalarına göre yasaklar koyup milleti ,yasak olmamasına rağmen madur edip tekrar tekrar muayeneye getirtiyolar tabi bu arada muayene parasına yanıyo. arabası olanı madur etmekten başka bişey değil.

Mesajı Yazan: ozncnercn
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2014 Saat 11:38
Valla kardeşim bende arkadaşımın söylediğini söylüyorum düz sarı takılsa dedim hatta angel olarak bana ilettiği cümle şuydu "abi fabrika çıkışlı olmadığı için geçmiyor sonradan takıldığı için kalıyor muayeneden" dedi bende konuyu görünce söyledim muayene yeni benim ama inan çekiniyorum sök tak ne biliyim çevirmede ceza falan yerim diye (tek kapı araçlara polis abilerimizin ayrı bi zaafı var nedendir bilinmez ama zırt pırt çeviriyorlar :D)

-------------
hayat direnmektir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net