![]() |
|
Ankara Yıl Sonu Buluşması ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 04:02 |
|
Beyler arayı soğuttuk hava da soğudu çok daha soğumadan bir buluşalım.
Kapalı bir yere gidelim. Sohbet muhabbet edelim. Bir kaç foto çekip havayı ısıtamasak da ortamı ısıtalım. Benim bu hafta sınav stresim azalıyor gibi. PAzarteisden itibaren yılbaşından önce toplanalım. Haftaiçi bir akşam avm lerden birinde (ankamall olacak gibi) buluşup üst katta çay içebilriz. Ne dersiniz ne zaman uygun olur fayda fonksiyonunu maximize edip yapalım bişiler. Haydi eller klavyeye. |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel olur ortak ama hafta ici ( çalışmadığım bi gün olsa çok iyi olur ) gelebilirim .
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gün kesinleşirse ona göre bir program yaparım.
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
Tam tarih belirlendiği zaman açıklarsanız uygun olursam tanışmak isterim herkesle
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
son buluşmada gelemdik saat uyumsuzlugu itibariyle ama saati ve günü uygun olursa gelebiliriz tabikisi :)
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
27 cuma kırismıs mı kutlasak
![]() |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Ali 27 si kutlamayalim ya sabah sinav öğlen is var :/ |
||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
tprkozd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
bende hem forumda hemde peugeotda yeniyim ama organizasyon olursa katılıp karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmayı çok isterim
|
||
![]() |
||
Nihat22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
Ben de forumda yeni biri olarak herhangi bir engel olmadığı takdirde katılmayı isterim.
|
||
![]() |
||
evooz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
Ben de isterim, zaten aranızda yeniyim tanışma fırsatı buluruz
|
||
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
||
![]() |
||
|
Beyler kusura bakmayın bir süre foruma giremedim sınav yoğunluğundan.
Cevaplar için teşekkür ederim. Malum yıl başına sayılı günler kaldı. Alışveriş merkezleirnde yoğunluk oluyor. Havanın soğuk olması ayrıyetten evde kalmak istemeyenlerin sığınağı haline geliyor. Bu sebepten hafta sonu herkesin yoğun olabileceği ve Ankara da sıcak oturabilecek yerinde kalabalık olacağından cumaya çekmek istedim. Eğer uygun değilse Yılbaşından sonraki cuma ve ya haftasonu da yapabiliriz. Bu arada yeni üye olan arkadaşların forum kuralları gereği öncelikli eğer yapmamışlarsa Üyelerimiz tanıyalım bölümünden kendilerini tanıtmaları gerekiyor. Sonrasında eğer isterlerse Aşağıdaki başlıktan form doldurup gerekli bilgileirn sağlanmasını sağlayabilirler. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29265 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Diğer hafta benim icin daha uygun tabi genel görüş önemli .
|
||
||
![]() |
||
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
|
Ankamall olursa ben gelirim hafta içi dısı sonu farketmez orda çalısıyorum...
|
||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
bu cuma saat kaçta :)
|
||
|
||
![]() |
||
Can.D ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Merhabalar, yeni bir 307'ci olarak ben de buluşmaya katılmak isterim :) İyi geceler :)
|
||
![]() |
||
Can.D ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Buluşma noldu beyler :)
|
||
![]() |
||
|
GÜn ayarlayamadık havalarda malum. Benim 1-2 hafta yoğunluğum var final dönemim. Şubatta güzel birgünde bişiler yapabilriz.
|
||
![]() |
||
|
evet ya ali yapalım bişeyler olmuo böle :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
HAcı yapalım yapmasına da benim haftaya finaller başlıyor boş bir zamanda hava güzel olursa ayarlıycam bişiler. |
||
![]() |
||
|
anladım kardeşim önce egitim :) bitsin ayarlarız inşallah :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |