![]() |
|
206 Hararet sorunu ACİL ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
crazzy81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2013 Saat 23:34 |
Arkadaşlar 1 hafta önce 2001 model otomatik vites 206 aldım. Aracı aldıkdan sonra Pejo servisinde Şanzuman yağı motor yagı değişti. Yeni antifiriz konuldu gerekli bütün bakımlar yapıldı. Bakımdan sonra araç ankaradan düzceye geldi( yaklaşık 280 km) ve hiç bi sorun yokdu . Fakat bugün arabayı çalıştırdım yaklaşık 2-3 km gittikden sonra Hararetin 90 ve üzerine çıktıgını farkettim 100e dayandı ve aracı durdurdum fanın çalışmadıgını farkettim. Radyatörden hafif duman çıkmaya başladı yarım saat bekledikden sonra aracı tekrar çalıştırdım hararet 70 deydi . Oldugum yerden evime yaklaşık 2 km . Eve gelene kadar tekrar hararet 90 üzerine çıktı ve evin önüne koydum arabayı yaklaşık 1-2 saat hiç ellemedim.biraz önce tekrar deneyim dedim. Yine aynı oluyor hararet 90 ve üzerine çıkıyor 100 e kadar geliyor fan çalışmıyor radyatör sıcak ve hafif duman çıkıyor. Yardımcı olacak arkadaslara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
100e kadar normal diye biliyorum. antifiriz konulduysa çabuk 90a ulaşır o normal... 100ün üstüne çıkıyor mu asıl önemli olan o
|
|
![]() |
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
arac fan acmiyor. oto elektrikci probleeminizi cozecektir.
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 liralık masrafı var müşür değişir sorun çözdülür.. tamirciye gidip radyötörü sanırım tamamen boşaltmaları lazım müşürü değiştirip yine aynı suyu ekliyorlar..müşürde değilsede fandadadır müşür den bana elektrik gidiyormu bakmalı.. son çarede fandan gelen kabloyu direk bağlayın aküye sanayiye kadar fan çalışarak gidersiniz
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Muhtemelen musurlerden birini yerine takmamislardir. Oteye beriye, sanzimanin ustune dogru bakin bakalim herhangi boyle bir soket var mi yerinde olmayan?
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
crazzy81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Arızanın nerede oldugunu ben kendim nasıl anlayabilirim ? Yada anlayabilirmiyim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |