![]() |
|
206 1.4 XT Sinyal Sorunu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 20:23 |
Arkadaşlar selam ,
2004 1.4 XT 206 aracımda ilginç bir durum mevcut. Araçta far sensörü mevcut. İlginç olan kısım sağ tarafa sinyal verdiğimde 3. sinyalden sonra kısa farlar açılıyor ve sinyal duruyor.. Far sensörünü düğmesinden devre dışı bıraktım sonuç yine aynı far kapalı iken sağ tarafa sinyal verdiğimde 3. sinyalden sonra yine yandı. Farlar açıkken yada parklar açıkken herhangi bir sorun yok sinyal ve her şey normal çalışıyor. Başına bu tip bir olay gelen var ise ve çözmüş ise benimle paylaşabilir ise sevinirim. Bu arada her türlü öneriye açığım.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.benim de 2004 model 206 XT aracım var.Ben de şöyle bir sıkıntı yaşadım.Farlar açıldığında sinyaller çalışmıyordu.Farları kapattığımda çalışıyordu.Korkuyordum akşam binmeye..:)Sonra oto elektrikçiye götürdüm.Far kolunu söküp temizlemiş sanırım.Şimdi çok şükür bir problem yok.İnş.bir daha yaşatmaz.Size tavsiyem güvendiğiniz bir oto elekrikçi varsa ona bir baktırın.Çünkü uğraşmak istemeyen ''kolu değiştirmek gerek'' diyebilir.(Bana diyen olmuştu çünkü..:))
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Eyvallah bilgi için , bu benimde aklımda olan bir şeydi ama korkum BSI tarafında bir sıkıntı olmasın. :) Bu kol işini olmazsa ben yapacağım gibi görünüyor.
|
|
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Rica ederim.Umarım en kısa zamanda hallolur..:)
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kol bozuk üstad tamir yoluna git yada değiştir.
Aynı sorun benim araçtada mevcut ben böyle kullanıyorum
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Saolasın . Bende son olarak ona kanaat getirdim. Şimdilik idare edeceğim bakalım.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |