![]() |
|
106 xs çok yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2013 Saat 22:54 |
herkese iyi akşamlar. 106 xs 1.6 8v araç sahibiyim. araçta sadece son susturucu yerine silencerli egsoz ve kat iptali var. spor hava filtresi vs hiçbişey yok sadece egsoz orjinalinden farklı ve araba şuanda 50 kuruş civarı yakıyo. bu yakış normalmidir yoksa arabada bi sorunmu var. bi arkadaşımda ford taunus marka araç var. lpgde 50 kuruş yakıyomuş araçları. buji kablolarını ve bujileri değiştirmişler. performans bujisi takmışlar. yakıt anında 27 kuruşa düşmüş. bunu duyduktan sonra bende böyle bişeye niyetlendim ama boş yere para harcamakta istemiyorum. benzin borularında çatlakmı var diye düşündüm ama öyle bi durumda araba gaz yemiyor. önceki arabamızda başımıza gelmişti. başka ne gibi bi ihtimal olabilir. yardım edebilirseniz çok iyi olur. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOSTUM BENDEDE 106 XS VAR VE BENİM ARABA 1 TL YAKIYOR SEN BENCE DUA ET ...
ŞAKA BİR YANA AMA BEN MOTORLADA OYNADIM EĞER Kİ BUJİ VE KABLOLAR İLE ÇÖZÜM BULURSAN BANADA HABER ET... CUMARTESİ İZMİR BULUŞMASI VAR SENDE GEL HEM TANIŞMIŞ OLURUZ HEMDE ARACI İNCLEMİŞ OLURUZ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bence normal gibi. Vites degismeleri dogru zamanda yapılmıyorsa ve aracın bakımı geciktiyse yapar hocam. E aracın yası da var. Ama abi senin araba cok yakıyormus ya, 1 lira ne demek.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benim 106 xr'de bir hesaplamada 1 lira yakıyodu hemmen ustaya gittim bujiler bitmiş dedi bi takım buji aldım değiştirdik 50 kuruşa düştü :) çok sıkıştırmadıktan sonra izmirde 50 kuruş fazla bence trafik yok bişey yok (istanbula kıyasla :) )
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BENDE FİLTRE + KATALİZÖR İPTAL + 51 LİK BORU + 1.9 GTI ENJEKTÖRÜ + EGZOZ + MOTORDA SÖYLEMEK İSTEMEDİĞİM BİRKAÇ İŞLEM DAHA VAR VE SONUÇ 1 TL :)
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
BEN ARABAMIN BAKIMINI HAYATTA AKSATMAM HATTA HER HAFTA BAKIM YAPARIZ PEUGEOT SERVİSİNDE BİLGİSAYARA BAĞLARIZ KOMPRESÖR TESTİ YAPARIZ BENDE BAKIM YÖNÜNDEN SIKINTI OLMAZ Kİ HEM ABİMDE TAMİRCİ ORJİNAL PARÇA KULLANILARAK DEĞİŞİM YAPARIM FAZLA OLSUN AMA ORJİNAL OLSUN DİYENLERDENİM DİR...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu tip sorunlarda yapılan ilk işlem seninde söylediğin gibi bujilerin değişmesidir. Onları değişmediysen bi değiştir tekrar hesapla sonra yeniden bi bakalım.
ben 1,4 106 quick kullanıyorum,şehir içi 30 krş, gazlamalı 35 krş(4000-4500 devirde), uzun yol 25krş yakıyor (90la sabit)
Düzenleyen dogan106 - 15 Kasım 2013 Saat 11:34 |
|
![]() |
|
İRİDYUM BUJİ VAR BENDE KOMPLE DEĞİŞTİRMİŞTİM ..
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
ben arabayı bi bayandan alalı yaklaşık 3-4 ay oldu 138 bin civarıydı km. araba içi hariç biraz bakımsızdı açıkçası motoru sağır durumdaydı. fazla hızlı kullanılmamış bi araçtı yani. satan abla ikiz bebekleri olduğu için satıyodu zaten arabayı. herneyse alır almaz yağ- yağ filtresi- hava filtresi- bujileri değiştirdim. ve bu işlemlerden sonra baya bi yol yaptım. araç şuanda 143 binde. tekrar ustama götürüp durumu anlatıcam bi çözüm üretemez ise bujileri ve kablolarını değiştirerek sonuca bakıcam
|
|
![]() |
|
aranıza katılmayı ve tanışmayı çok isterim. yarınki toplantının yeri ve zamanı hakkında bilgi verebilirseniz çok iyi olur. mutlaka gelmeye çalışcam |
|
![]() |
|
İKEA ARKA OTOPARK...
19 : 00 |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Benim 106 otomatik vites xs aracim 45 50 arasi yakiyodu ancak sorunlari vardi conta yanik manifold sorunlu radyator su eksiltiyodu motor yag eksiltiyodu cig benzin atiyodu vs :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
benimde radyatörümde ufak bi sızıntı var ama onunla benzinin bi bağlantısı olcağını sanmıyorum. başka bi sorundan yapıyo olmalı. sizin aracınız o kadar soruna rağmen 45-50 kuruş yakıyo. benim arabam bildiğim kadarıyla sorunsuz 50 kuruş yakıyo nasıl iş anlamadım. kafayı yicem :D. ben aracı devirli kullandığımıda kabul ediyorum hemen hemen her ışıkta yarışcak bi rakip bulurum kendime ama gerektiğinde sakinde kullanıyorum ama yakıtı bi türlü azaltamadım |
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
sorun yakıt fiyatları
|
|
![]() |
|
o zaten en büyük sorun ama 100 km yol gidebilmek için 10 litre benzin yakıyo. bu yakış normalmi yoksa benmi çok büyütüyorum benzin fiyatları uçuk olduğu için banamı çok geliyo.
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
xs için normal
|
|
![]() |
|
senin araçta xs mi
|
|
![]() |
|
evet
|
|
![]() |
|
rolanti kaç devirde
|
|
![]() |
|
rölanti tam 1000 devirde. senin aracın yakışı ne kadar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |