![]() |
|
Maşallah diyin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 14:46 |
2 gün önce aracıma öküz korna taktırmaya karar verdim, Ustam dükkanında kendi elektrikçisi olmasına rağmen düğmeli sistem istediğim ve o anda dükkanda düğme olmadığı için başka elektrikçisine yolladı. Elektrikçi kornayı bağladıktan hemen sonra (Normal kornadan ayrı, sol altta ayrı buton yaptırdım, insana normal korna , hayvana öküz korna için) bağlattıktan hemen sonra, aracım çalışmadı, çalıştırırken ilk gelen sesten sonra motor çalışmıyordu. Hemen ustam geldi baktı ama zaten hava kararmak üzereydi o anda çözemedi. Herşeyi şak diye çözen ustam o anda çözemeyince ben bi panik oldum. Dün kendi dükkanında çalışan elektrik ustası hastanede olduğu için tam anlamıyla kontrol edemedi (elektrik aksamı farklı bişey kardeş
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maaşallah
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Öncelikle Maşaallah deyim sonra da geçmiş olsun,aracı alınca şu öküz kornanın sesini bi duyalım :)
|
|
![]() |
|
Tabiki
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ahahahaha süper yaaa ben de merak ettim..
maaşallah bu arada..
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maşallah :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
maşallah hacı abi kırk bir kere tü tü tü maşallah :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maşallah
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar, aracımı aldım sonunda, insan sinir sahibi oluyo böyle durumlarda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |