Maşallah diyin
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31944
Tarih: 22 Eylül 2025 Saat 19:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Maşallah diyin
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Maşallah diyin
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 14:46
2 gün önce aracıma öküz korna taktırmaya karar verdim, Ustam dükkanında kendi elektrikçisi olmasına rağmen düğmeli sistem istediğim ve o anda dükkanda düğme olmadığı için başka elektrikçisine yolladı. Elektrikçi kornayı bağladıktan hemen sonra (Normal kornadan ayrı, sol altta ayrı buton yaptırdım, insana normal korna , hayvana öküz korna için) bağlattıktan hemen sonra, aracım çalışmadı, çalıştırırken ilk gelen sesten sonra motor çalışmıyordu. Hemen ustam geldi baktı ama zaten hava kararmak üzereydi o anda çözemedi. Herşeyi şak diye çözen ustam o anda çözemeyince ben bi panik oldum. Dün kendi dükkanında çalışan elektrik ustası hastanede olduğu için tam anlamıyla kontrol edemedi (elektrik aksamı farklı bişey kardeş ) Neyse bugün oldu ben iyice karalar bağladım, 2 günden beri üzülürken , ustayı aramaya karar verdim (sıkboğaz etti gibi oldum ama aklım arabada sürekli), aradığımda ustam sorunu çözdüklerini problemin arabanın beyin yazılım güncellemesi yapılmamasından kaynaklandığını söyledi (araba alındığından bu yana benden öncekiler hiç güncelleme yapmamışlar şimdi ustam son updateyi yapmış). Şimdi aracım düzelmiş akşam gidip alıcam, aracım maşallahsız kaldığını düşünüyorum. Maşallahlarınızı esirgemeyiniz.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 15:02
Maaşallah
------------- 2011 Clio SW Gümüş 2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 15:35
Öncelikle Maşaallah deyim sonra da geçmiş olsun,aracı alınca şu öküz kornanın sesini bi duyalım :)
|
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 16:01
Serkan Yazdı:
Öncelikle Maşaallah deyim sonra da geçmiş olsun,aracı alınca şu öküz kornanın sesini bi duyalım :) |
Tabiki 
|
Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 19:16
ahahahaha süper yaaa ben de merak ettim.. maaşallah bu arada..
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 21:51
maşallah :)
-------------
|
Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 22:30
maşallah hacı abi kırk bir kere tü tü tü maşallah :)
------------- 206 XS Tu5 Motor... *** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
|
Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 12 Kasım 2013 Saat 22:50
maşallah
------------- 307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2013 Saat 00:17
Teşekkürler arkadaşlar, aracımı aldım sonunda, insan sinir sahibi oluyo böyle durumlarda
|
|