![]() |
|
307 bso beyni acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 13:56 |
merhabalar son zamanlarda aracımın camları düzensiz çalışmaya başladı sorunu içten içe araştırdığımızda bso beyninde sıvı tespit edildi tüp kablosunun geçtiği yerden su almış araç bso beynini temizletsem kurtarma şansım olurmu daha önce başına gelen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ..
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıkama sonrası saçmalayan BSi çok duydum bir kurutup dene ama sonuç nasıl olur emin olmak zor
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
![]() ![]() ![]() ![]() |
camın önündeki yağmur kanalından su alıyor beyin hemen altında zaten tüp tesisatını ordan delerek geçiriyorlar ve etrafını silikonluyolar haliyle zamanla su alıyo .. ancak beyin artık oksitlenme yapmış söför tarafından diğer camı açıp kapatamıyorum :S
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
böyle bir durumla karşılaşan arkadaş yokmu ?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
şaşmaz sananyi de Klips dünyası var hemen yanındaki binada beyin tamircisi var bir uğra derim.
Onun öncesinde de simge pejoda bir baktırabilirisn belki geri döndürülebilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
simge pejodakiler zaten tanıdık mehmet abi baktı ama %80 elimizde kalıyor diyor oda
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bana da olmustu bir keresinde ancak iki gun sonra duzelmisti. Dediginiz gibi on camin onundeki izgaradan su giriyor. Ozellikle aracinizda tesisat varsa ve kablolar oradan gecirilmisse ihtimal artiyor.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Şoför tarafındaki kumanda butonlarını temizlemeyi düşündünüz mü?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
kumandayı temizledim hatta yeni kumanda bile denedim sorun beyinde .. içini açtık baktım aşırı derecede oksitlenme gözüküyor
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
güncel
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kardesim dur canını sıkma böyle ya. Aynı sıkıntıyı bende yasadım, sorun cam acma kapama dügmelerindeymis. Kendi kendine acıp kapatıyorsa bsi'den süphelen.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
valla abicim sol taraftan sağ tarafı hiç açamıyorum bile sen düşün .. bsi yi açıp baktım baya bi oksitlenme var
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hocam oksitlenme yağsız kontak spreyle temizlenebilir bence bsi den hemen ümidi kesme temizlet bir dene..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tamam ben sana tecrübemi anlatıyorum iste, oksitlenme icin de bsi'den vazgecilmez. Sen ustaya git usta bir test etsin bakalım baska dügme falan takarak yada tusa düz kontak yaparak. Sıkıntı bsi olsa emin ol aractaki sorun bununla kalmaz. :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
abicim makinaya bağlattım bsi devamlı arıza olarak gösteriyor. temizleyebilirmiyiz diye sorduğumdada %80 elimizde kalır dedi çürüyormuş çünkü malzeme zamanla.
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
güncel
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |