307 bso beyni acil yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31795
Tarih: 03 Mayıs 2026 Saat 12:40 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 307 bso beyni acil yardım
Mesajı Yazan: mrtoknctn
Konu: 307 bso beyni acil yardım
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2013 Saat 13:56
merhabalar son zamanlarda aracımın camları düzensiz çalışmaya başladı sorunu içten içe araştırdığımızda bso beyninde sıvı tespit edildi tüp kablosunun geçtiği yerden su almış araç bso beynini temizletsem kurtarma şansım olurmu daha önce başına gelen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ..
------------- mrtoknctn
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2013 Saat 13:57
Yıkama sonrası saçmalayan BSi çok duydum bir kurutup dene ama sonuç nasıl olur emin olmak zor
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2013 Saat 14:00
|
camın önündeki yağmur kanalından su alıyor beyin hemen altında zaten tüp tesisatını ordan delerek geçiriyorlar ve etrafını silikonluyolar haliyle zamanla su alıyo .. ancak beyin artık oksitlenme yapmış söför tarafından diğer camı açıp kapatamıyorum :S
------------- mrtoknctn
|
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2013 Saat 14:05
böyle bir durumla karşılaşan arkadaş yokmu ?
------------- mrtoknctn
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2013 Saat 14:07
şaşmaz sananyi de Klips dünyası var hemen yanındaki binada beyin tamircisi var bir uğra derim.
Onun öncesinde de simge pejoda bir baktırabilirisn belki geri döndürülebilir.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesaj Tarihi: 04 Kasım 2013 Saat 14:08
|
simge pejodakiler zaten tanıdık mehmet abi baktı ama %80 elimizde kalıyor diyor oda
------------- mrtoknctn
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2013 Saat 08:02
Bana da olmustu bir keresinde ancak iki gun sonra duzelmisti. Dediginiz gibi on camin onundeki izgaradan su giriyor. Ozellikle aracinizda tesisat varsa ve kablolar oradan gecirilmisse ihtimal artiyor.
|
Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 05 Kasım 2013 Saat 08:37
|
Şoför tarafındaki kumanda butonlarını temizlemeyi düşündünüz mü?
|
Mesaj Tarihi: 09 Kasım 2013 Saat 10:48
kumandayı temizledim hatta yeni kumanda bile denedim sorun beyinde .. içini açtık baktım aşırı derecede oksitlenme gözüküyor
------------- mrtoknctn
|
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2013 Saat 09:37
|
güncel
------------- mrtoknctn
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2013 Saat 10:42
|
Kardesim dur canını sıkma böyle ya. Aynı sıkıntıyı bende yasadım, sorun cam acma kapama dügmelerindeymis. Kendi kendine acıp kapatıyorsa bsi'den süphelen.
|
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2013 Saat 10:59
valla abicim sol taraftan sağ tarafı hiç açamıyorum bile sen düşün .. bsi yi açıp baktım baya bi oksitlenme var
------------- mrtoknctn
|
Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2013 Saat 13:18
hocam oksitlenme yağsız kontak spreyle temizlenebilir bence bsi den hemen ümidi kesme temizlet bir dene..
------------- 307 xsi 2.0 petrol
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2013 Saat 18:42
|
Tamam ben sana tecrübemi anlatıyorum iste, oksitlenme icin de bsi'den vazgecilmez. Sen ustaya git usta bir test etsin bakalım baska dügme falan takarak yada tusa düz kontak yaparak. Sıkıntı bsi olsa emin ol aractaki sorun bununla kalmaz. :)
|
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2013 Saat 01:51
abicim makinaya bağlattım bsi devamlı arıza olarak gösteriyor. temizleyebilirmiyiz diye sorduğumdada %80 elimizde kalır dedi çürüyormuş çünkü malzeme zamanla.
------------- mrtoknctn
|
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2013 Saat 02:22
|
güncel
------------- mrtoknctn
|
|