![]() |
|
306 2.0 yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 01:41 |
||||||||||||||||||||||||||||
herkese merhaba, aracım 2.0 94 model 136ps fakat bir sorunum var ve tam olarak nedenini çözemedim araçla kalkışta veya ara hızlanmada 4 bin devire kadar bir düzensizlik var yani stabil değil koltuğa doğru biraz itiyor biraz bırakıyor fakat 4 bin den sonra birinci vites te ciddi bi hızlanma oluyor bu 2. ve 3 te de bu şekilde muhtemelen 4 ve 5 te öyle. sıkıntı, bazen inanılmaz iyi hızlanıyor bazen sanki o performansı vermiyor. ben debriyaj dedim usta elektirik aksamı diyor tam da anlaşamıyoruz benzer bir problem yaşayan var mı sormak istedim. şimdiden teşekkürler.
|
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BOBİNLERDE SIKINTI OLABİLİR MUHTEMELEN ATEŞLEMEYLE ALAKALI EĞER ATEŞLEMEDE SIKINTI OLMAZSA FİNCANLIDIR 306 16 VALFLER. MUHTEMELEN FİNCANLARDA SIKINTI VARDIR GİBİME GELİYOR... YARIN BENİM ARACIN MAKİNAYA BAĞLATICAM ARIZA VARMI NERDE NE VAR GİBİSİNDEN HİÇ YAPTIRMADIM İLK DEFA YAPTIRICAM EĞER OLUMLU GÜZEL ŞEYLER ÇIKARSA FAYDALI BURDAN HABER VERCEM 35 LİRA BİŞİ Bİ NEVİ ÇEKAP :)
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
![]() |
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
ya o harika birşey de malesef ben peugeot servisine götürdüm arabayı bu sıkıntı yüzden ama 94 model jacklar eski bağlayamadılar :S bosna hersekteyim ben Türkiye de olsam neler yaparım da imkanlar kısıtlı burada.
|
![]() |
bu arada fincan olayı ne onu hiç bilmiyorum o konuda biraz bilgi verirmisin?
|
![]() |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() |
206 XS Tu5 Motor...
![]() |
bu adreste de fincanlı araçlar hakkında bilgiveriyor... S16 - XSİ VE GTI LARİÇİN
Düzenleyen kuscu38 - 28 Ekim 2013 Saat 01:30 |
206 XS Tu5 Motor...
![]() |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yani kısacası motor bi sıcakken bi soğukken yapılır. Kendin denememeni tavsiye ederim. (Genelde yeni yapılan motorlarda rodaj bitince yapılır) Burdaki ustalar 40-50 tl' ye bu ayarı yaparlar
|
![]() |
çok saolun bilgiler inanılmaz gerçekten teşekkür ederim, ah işte Türkiye'de olsaydım da sorunu rahat rahat bulup çözseydik :(
|
![]() |
şimdi şöyle bir durum var, bu yazıda yazan belirtilerin çoğu bende var :D
motordan şık şık yada çıt çıt diye bir ses geliyor ( o sesten ötürü usta bobin falan dedi sanırım) motor gitmek isterken biri bazen tutuyor çok yakıyor 10-11 lt (istanbul trafiği ile karşılaştırmayalım İstanbulda bu değer normal olabilir ama burda trafik ve yokuş neredeyse yok) fakat zor çalışma gibi bi durum yok maşaallah tek marşta çalışıyor kendisi ilk çalıştığında devir yüksek oluyor 1300-1250 gibi o arada şık şık sesi daha çok duyuluyor ama motor ısınınca o ses gitmiyor. şimdi sanırım benim ayar yaptırıcak biyer bulmam lazım burada
|
![]() |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
o şık şık sesi ya enjektor yapar fazla yada az puskurtmeden yada fıncanlar eger ses cıt cıt ve patlama yapıyosa motor elektrık carpma sesı gıbı cıt cıt ses ıse bobın yada bujıdır
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
![]() |
ARKADAŞLAR SİBOB AYARI YAPILDIKDAN SONRA YAKIT ORANIM HALAA YÜKSEKDE DÜŞMEDİ ARTI OLARAK ARABA 2. VİTESTE 75'E ÇIKARKEN 40'I GEÇMİYORDU. SORUNU HEP SİBOBLARDA ARADIK MEĞER SIKINTI KARBİRATÖRE GİDEN GAZ HORTUMUNDAN KAYNAKLANIYORMUŞ... GAZA HER BASMAMDA HORTUM ÇIKIK OLDUĞU İÇİN GAZIN 3DE İKİSİ DIŞARI ÇIKIYOR BUDA HEM DÜZGÜN GAZ YEMEMESİNE HEMDE YAKITIN BOŞA GİTTİĞİ İÇİN ÇOK YAKMASINA SEBEB OLUYOR... ÇOK ŞÜKÜR MASRAFSIZ BU İŞTEN SIYRILDIK :)
|
206 XS Tu5 Motor...
![]() |
ben aslında bir video kaydedip burada paylaşsam sesi bir duysanız eminim daha çok yardımcı olursunuz, bir usta bobin diyor, birkaç gün önce bobin buldum çıkma 20 euro ya adama dedim boşu boşuna almayım sen bir bak benim bobinde arıza var mı baktı bu bobin değil dedi :S kafam iyice karıştı, sinir de bozucu bir şey
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |