|
Geç marş alma ve Emniyet kemeri sinyalleri hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2013 Saat 23:25 |
Öncelikle tüm arkadaşların kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Başlıktada belirttiğim gibi öncelikle marş problemi diye bi problem yaşıyorum araç bazen marşı geç alıyor bide emniyet kemerleri bazen kafasına göre sinyal veriyor bi yanıyor bi yanmıyor bi ötüyor bi ötmüyor bazen arkada cocuklar oluyor garip garip ötüyor yani anlayamadım varmı başka yaşayan birileri
|
|
Afgan Kurdu
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Biraz geç olduğunun farkındayım ama ileride başka merak edenler oalabilir diye bildiğim kadarıyla açıklayayım.
Aracın bazen marşı geç alması ya ısıtma bujilerinin yakıtı tam ısıtmasını beklemeden marşa bastığınızdan veya yakıtınızın kalitesizliğinden ( ben 2008 model kangoo aracıma opet den mazot aldığımda gazı pompalayarak aracı çalıştırabiliyorum) ya da mazot filtreniz eskimiş olabilir. Yolcu koltuğunun emniyet kemeri ikaz sensörü kotlukğun arkasında kalıyor oturan kişi biraz yayılarak oturduğunda emniyet kemeri ikaz ışığı yanmaz. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
kemalakkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
|
Saolun mesajınız için sensör meselesi dediğiniz gibi cıktı fakat marsı gec alma meselesi farklı bi durum bujileri daha yeni değiştirdim zaten daha 5000 km olmadı aslında durum söyle cereyan ediyor aracımı mesela sabah saat 10 gibi calıstırıcam biniyorum kontağı cevirip bekliyorum sonra marsa basıyorum ama calısmıyor kapatıyorum sonra tekrar kontak acıyorum bu defa gaza basıyorum araba calısıyor yani garip geldi baska arabalardada böylemi bu durum
|
|
Afgan Kurdu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |